Aşk İlişkileri Kilolu seviyorum kilolu bir kıza nasıl yaklaşmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Erkek sorunca neden cevap yok Kilolu seviyorum kilolu bir kıza nasıl yaklaşmalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilolu ne ya cahil misin kareler inan iman edep der insan dış görünüş için bu kadar mi bittiniz hayvandan nu bahsediyirsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kilolulardan çok hoşlanıyorum ama beni terslerler diye çekiniyorum Yorumla Soran +1 yıl Gizli beni yanlış anladın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim arkadaş var 150 boy 90 küsür kilo. Nesi çekici? Vücudu güzel değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşin 183 boyunda 95 kilo birini sever mi? Yorumla Soran +1 yıl Niye cevap vermiyon Yorumla hectoryy_34 +1 yıl fantezi meselesi 😅 Yorumla
_beyza_nur Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Normal yaklaş işte. Senden hoşlanıyorum felan de 0 48 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı şu ben okula gitmeyecem seneye ve kafede görüp biraz bakıp yanına gitsem tersler mi sence? Yorumla _beyza_nur +1 yıl Sanmam. Ama bence ona ilk kaçamak bakışlar at ve sonra git. Sana baktığını görsün.. Eğer terslerse değişiktir zaten Yorumla Soran +1 yıl Tek birini yakalarsam yapıcam normal bir şey dimi. Ben biraz stres yapiyorum bu konularda Yorumla _beyza_nur +1 yıl Aşırı normal. Ama Kilo ile alakalı tek kelime etme. Hatta sadece gözlerinin içine içine bak Yorumla Soran +1 yıl Yok etmem ya bende bunaldım artık tek olmaktan yaşım 18 sarılacak birini istiyorum. Zaten kiloli seviyorum kilosuna bir şey demem Yorumla _beyza_nur +1 yıl Aynen öyle. Hadi gazan mübarek olsun. Yazarsın bana bir şey olursa Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol Yorumla Soran +1 yıl bir şey dicem sen böyle kilolu kızla zayıf erkek görünce garipsemiyon dimi? Ben toplumdanda çekiniyorum çünkü insanlar yanlış düşünüyor Yorumla _beyza_nur +1 yıl Kilon kaç ve o kızın boyu kaç? Yorumla Soran +1 yıl 183 70 kiloyum. Kız 165 75 kilo Yorumla _beyza_nur +1 yıl Eee? Kilo nerede? Kız kilolu değil ki, balık etli ve yan yana şahane durursunuz. Bir de başkalarının da lafına bakma. Genelde kıskandıkları şeylere laf atarlar Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya bende onu istiyorum ele gelen kız seviyorum. İnşallah çok yakışırix ben spor yapıyorum zaten kas yapıp kilo alcsm Yorumla _beyza_nur +1 yıl Halledersin. Ayrıca, bütün erkekler bazıları hariç balık etli sever. Kemik değil inan bana Yorumla _beyza_nur +1 yıl Ayrıca kızın kilosu güzel Yorumla Soran +1 yıl Sağol deneyimlisin sanırım Yorumla _beyza_nur +1 yıl Bizde balık etliyiz Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi yanlış anlamazsan boy kilon kaç? Yorumla _beyza_nur +1 yıl 175 boyum, kilom değişiyor kajajaja. 75, 80 vardır Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi seninde uzunsun zaten Yorumla _beyza_nur +1 yıl Aynen. O yüzden pek belli değildir Yorumla Soran +1 yıl Valla ben 18 i kadar yanlız kaldım hep. Senin kaç sevgilin oldu? Yorumla _beyza_nur +1 yıl Yani sevgililik denir mi bilmem ama oldu iki, üç felan. Diğerleri paso boş iş Yorumla Soran +1 yıl Yine iyi ya çok bunaldım yks senesi benle konuşcak birine ihtiyacim var Yorumla _beyza_nur +1 yıl Bu illa sevgililik ile olmaz. Dost da edinebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Evet 1 tane dostum var ama arada konuşuyoz onla evde bunaldım yeni arkadasta edinemiyorum Yorumla _beyza_nur +1 yıl O zaman o kıza açıl Yorumla _beyza_nur +1 yıl Ama pısırık durma, havalı ol. Değişik bileklikler, kolye tak kendine Yorumla Soran +1 yıl Açılcam sevgili olsak bile ne konuşacağımi bilmiyorum ya Yorumla _beyza_nur +1 yıl Doğal ol. Gerisi gelir.. Hayallerinden, hedeflerinden bahset. Oyunlar oynayın. Görüntülü konuşun. Onun hakkında sorular sor. Neler sever sevmez öğren Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya çok iyi biriisiny Yorumla _beyza_nur +1 yıl Ne demek, her daim. Bir sıkıntı olursa yaz Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya valla kalın bacaklarına uzanicam onun ya da evde beraber yemek yaparız inşallah Yorumla _beyza_nur +1 yıl Güzel olur bak. Makyaj felan da yap ona. Yüzüne kremler sür. Hoşuna gider. Yorumla Soran +1 yıl Sürerim bütün vücudana sürerim. Yorumla _beyza_nur +1 yıl Fazla da ileri gitme sen kajajaja Yorumla Soran +1 yıl Gitcem kalçalarinada sürcem shahajahhah Yorumla _beyza_nur +1 yıl Onu da ona sor artık. Tokat mı atar yanağını mı okşar bilemem Yorumla Soran +1 yıl Atsın minik tombul elleriyle yerim onun tokadini Yorumla _beyza_nur +1 yıl Kajajaja şapşikler Yorumla Soran +1 yıl Kalçasında uyucam valla Yorumla _beyza_nur +1 yıl Yastık niyetine Yorumla Soran +1 yıl Bu hayalleri yapamazsam cidden çok üzülücem be inşallah oda kabul eder Yorumla Soran +1 yıl Evet yumuşakcik kocaman mis gibide kokar inşallah Yorumla _beyza_nur +1 yıl Yaparsın. Ama cool giyin, güzel giyin. Hoş da bir parfüm sık, güneş gözlüğü de al.. Yorumla Soran +1 yıl Tamam denicem istemezse başka birinin kalçasinda ağlarım artik ahahajj Yorumla _beyza_nur +1 yıl Kajajajaja gel ben teselli ederim Yorumla Soran +1 yıl Sen cidden çok iyi birisin benle bu kadar sohbet edip mutlu ettin. Eyw gelirim tabi:))) Yorumla _beyza_nur +1 yıl Ne demek ya,,, lafı olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kilolu ne ya cahil misin kareler inan iman edep der insan dış görünüş için bu kadar mi bittiniz hayvandan nu bahsediyirsun
Hayır kilolulardan çok hoşlanıyorum ama beni terslerler diye çekiniyorum
Gizli beni yanlış anladın
Benim arkadaş var 150 boy 90 küsür kilo. Nesi çekici? Vücudu güzel değil
Arkadaşin 183 boyunda 95 kilo birini sever mi?
Niye cevap vermiyon
fantezi meselesi 😅
Normal yaklaş işte. Senden hoşlanıyorum felan de
Sıkıntı şu ben okula gitmeyecem seneye ve kafede görüp biraz bakıp yanına gitsem tersler mi sence?
Sanmam. Ama bence ona ilk kaçamak bakışlar at ve sonra git. Sana baktığını görsün.. Eğer terslerse değişiktir zaten
Tek birini yakalarsam yapıcam normal bir şey dimi. Ben biraz stres yapiyorum bu konularda
Aşırı normal. Ama Kilo ile alakalı tek kelime etme. Hatta sadece gözlerinin içine içine bak
Yok etmem ya bende bunaldım artık tek olmaktan yaşım 18 sarılacak birini istiyorum. Zaten kiloli seviyorum kilosuna bir şey demem
Aynen öyle. Hadi gazan mübarek olsun. Yazarsın bana bir şey olursa
Tamam sağol
bir şey dicem sen böyle kilolu kızla zayıf erkek görünce garipsemiyon dimi? Ben toplumdanda çekiniyorum çünkü insanlar yanlış düşünüyor
Kilon kaç ve o kızın boyu kaç?
183 70 kiloyum. Kız 165 75 kilo
Eee? Kilo nerede? Kız kilolu değil ki, balık etli ve yan yana şahane durursunuz. Bir de başkalarının da lafına bakma. Genelde kıskandıkları şeylere laf atarlar
Sağol ya bende onu istiyorum ele gelen kız seviyorum. İnşallah çok yakışırix ben spor yapıyorum zaten kas yapıp kilo alcsm
Halledersin. Ayrıca, bütün erkekler bazıları hariç balık etli sever. Kemik değil inan bana
Ayrıca kızın kilosu güzel
Sağol deneyimlisin sanırım
Bizde balık etliyiz
Çok iyi yanlış anlamazsan boy kilon kaç?
175 boyum, kilom değişiyor kajajaja. 75, 80 vardır
Çok iyi seninde uzunsun zaten
Aynen. O yüzden pek belli değildir
Valla ben 18 i kadar yanlız kaldım hep. Senin kaç sevgilin oldu?
Yani sevgililik denir mi bilmem ama oldu iki, üç felan. Diğerleri paso boş iş
Yine iyi ya çok bunaldım yks senesi benle konuşcak birine ihtiyacim var
Bu illa sevgililik ile olmaz. Dost da edinebilirsin
Evet 1 tane dostum var ama arada konuşuyoz onla evde bunaldım yeni arkadasta edinemiyorum
O zaman o kıza açıl
Ama pısırık durma, havalı ol. Değişik bileklikler, kolye tak kendine
Açılcam sevgili olsak bile ne konuşacağımi bilmiyorum ya
Doğal ol. Gerisi gelir.. Hayallerinden, hedeflerinden bahset. Oyunlar oynayın. Görüntülü konuşun. Onun hakkında sorular sor. Neler sever sevmez öğren
Sağol ya çok iyi biriisiny
Ne demek, her daim. Bir sıkıntı olursa yaz
Sağol ya valla kalın bacaklarına uzanicam onun ya da evde beraber yemek yaparız inşallah
Güzel olur bak. Makyaj felan da yap ona. Yüzüne kremler sür. Hoşuna gider.
Sürerim bütün vücudana sürerim.
Fazla da ileri gitme sen kajajaja
Gitcem kalçalarinada sürcem shahajahhah
Onu da ona sor artık. Tokat mı atar yanağını mı okşar bilemem
Atsın minik tombul elleriyle yerim onun tokadini
Kajajaja şapşikler
Kalçasında uyucam valla
Yastık niyetine
Bu hayalleri yapamazsam cidden çok üzülücem be inşallah oda kabul eder
Evet yumuşakcik kocaman mis gibide kokar inşallah
Yaparsın. Ama cool giyin, güzel giyin. Hoş da bir parfüm sık, güneş gözlüğü de al..
Tamam denicem istemezse başka birinin kalçasinda ağlarım artik ahahajj
Kajajajaja gel ben teselli ederim
Sen cidden çok iyi birisin benle bu kadar sohbet edip mutlu ettin. Eyw gelirim tabi:)))
Ne demek ya,,, lafı olmaz