BEN BU ADAMI UNUTAMAZSAM HAYATIMIN SONUNA KADAR AŞKA KÜS KALICAM?

Çocukluk aşkım vardı uzun yıllar beraber olduk çok aşıktım çok seviyordum tek çocuğum babam yok bi annem bi o vardı yaşama sebeplerimdi kendimi ona adamıştım ama annemde bana çok düşkün vermedi kısa kısa anlatıyorum biz 2 yıl daha devam ettik beni çok bekledi sonra herşeyi planladık biletleri aldı akşamı gidicez heycanlandık bir sürü birlikte kurduğumuz hayaller kavusucaktik ama annem tek başına onunda kimsesi yok annem daha ağır bastı yapamadım ikna etmeye çalıştı beni çok ağladım pskolojim çok bozuldu o gece görüntülü aradı konuşmadık ikimizde ağladık sadece içiyodu ben bi şekilde kapattım sonra aylar sonra nişanlanıyor diye haber geldi dünyam başıma yıkıldı ve nişanlandı düğün tarihi almışlar nişan günü bile beni aramıştı ben antideprasanlara başladım içimden atabilmek için herşeyi yaptım bir sürü işe girdim çıktım bir sürü aktiveteler fazlasıyla sosyalleştim aradan 1 sene geçti ama izlediğim bir filmde dinlediğim her şarkıda yolda evde herşeyde aklıma geliyor kızla ortak hesap açmışlar fotoğrafları gördükçe ağlıyorum ilk zamanlar herkes unutursun dedi ama 1 sene geçti unutamıyorum benimle kurduğu hayalleri o kızla yaşadı bende aşık olmak istiyorum biriyle olmak istiyorum ama karşımdakine bunu yapmak istemiyorum çünkü konuştuğumuz her şey yaptığımız yine onu hatırlatıcak ben bu adamı nasıl unutucam unutmam gerektikçe zaman geçtikçe daha çok içimde büyüyo
BEN BU ADAMI UNUTAMAZSAM HAYATIMIN SONUNA KADAR AŞKA KÜS KALICAM?