benim insanları kolayca silebilmem bir insana çok ihtiyacım varsa bile eğer karaktersizlik yapmışsa gıcık etmişse vs beni mutsuz ediyosa anında hayatımdan silerim kadınlar içinde geçerli dünyanın en güzel kadını karşımda olsun onla konuşayım beni ufak bi mutsız etsin anında engellerim umrumda olmaz 😂 instada engel listemde 150 tane kız var 😂 bu iyi bir özellikmi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimse kimseyi hayatından kolayca çıkartamaz. Ya çok çabalar emeğini alamaz, ya da olduğu gibi bırakır. Ama o kişi hep hayatının bir noktasında durur.
valla abla ben çıkarıyorum gram üzüntü ve merakta olmuyor ne kadar hoşlanarak konuşarak sevdiğim biride olsa acıtmıyor
Zamanı gelip, duyguların yerine oturup bir çıkmaza girdiğinde tekrar konuşalım..😉
ablam yaş 24 daha ne kadar oturucak maalesef gerçek aşkı bulamadık , bulsam böyle olmazdı tabi daha yumuşak gönüllü olurdum , bende isterdim gerçekten hak eden seven bir kadın uğruna uğraşayım heyecan duyayım ama olmadı kalpte karakterde taşlaşıyor işte
Daha neler görecek, nelerle karşılaşacaksın. Yanlış anlama yaşımdan ötürü büyüklük yapıp burada öğüt vermiyorum, ama zamanı gelip sana biri kapıyı aralayınca tüm huyların, karakterin, benliğin bir hiç oluyor. Daha yaşamadığın için bu sert mizaca sahipsin, o yüzden o gün gelmeden kendinden emin konuşma..
şöyle bi durum var benim birazda yapım bu yani sen 30-40 yaşlarında adam getir onlardan daha olgun daha iddalı daha sözü geçen kişi olurum , bunu hissedersin çocukkende öyleydim genetik ya da yetişme tarzından dolayı , her kendi işimi kendim hallederim vs vs ama mutlu etmiyor tabi zengin olsamda neye yarar ki hiç , dediğin kadın çıkarsa zaten hemen kuşu oluveririm gibi hissediyorum zaten 😂 inşallah bakalım :))
O zaman hakkında hayırlısı olsun inşallah ablacım..😌
Sağol ablam ❣️ seninde hayırlısı olsun senin gibi zarif narin kadınları nice öküzler kırıyor üzüyor en ayar olduğum olayda o
Öküz demeyelim yine de.😄 olacağı varmış oluyor diyorum canı sağolsun. Amin 🙏
ah ah haksız çıksaydım keşke , diyesi geliyor insanın 😂 benden varya tam devlet başkanı olurdu adaletli hem çok sert hem duygusal kötülerin işine asla gelmezdim o kesin kabusları olurdum 😂
Bilemiyorum artık.😄
bak işte demek istediğim bu başkası üzülmesin aman ayıp olmasın diye kendimizi üzüyoruz bırak abla üzülsünde ayıpta olsun olucaksa herkes neyi hak ediyosa o olmalı
Ben de sana bunu benim için değerli olan insanlar için yaparım diyorum, insancıklar için değil.. aradaki o uçurumu gör bak..
tamam tamam anladım :)
Çok şükür. 😄
koç inadım tutuyor idare et 😂 bu arada istek attımm fikirlerini her zaman görmek istiyorummm
Teşekkür ederim ama takip ve takipçi kabul etmiyorum. Denk gelirsem yorum yaparım.
Nasıl istersen iyi günler diliyorum :)
Maharetmiş gibi anlattığın da 150 kızla konuşman, aferin. 👏🏻
yani 3-4 senelik bi süreç o normal bence
Tabi karşı tarafın yaptığına göre değişir. Önemli olan narsistik düşüncede olmamak.
narsistik değil bence bu insanların birbirine anlamsız değer yüklemesini anlamıyorum , mesela bu aşk olayında beni sevmiyosa umrumda bile olmaz neden uğraşayım ki , kötü davranıyosa neden sevmeye devam ediyim. Yaratan bi can vermiş değer vermiş her insana bir kul için bu kadar değersizleştirirmi insan kendini. Her insan böyle düşünse emin ol herkes daha mutlu olur :))
Bu şekilde ise sorun yok bence de. Her insan her değeri hak etmez. Hak edene hak ettiğini vermek gibi bir felsefe içerisine bürünüyorsunuz ve çok hoş bence :)
Valla ben hep böyleydim sert karakterliyim illaki kalbini kırdığım olmuştur ama yapacak bişey yok. Her insan haddini bilmeli baktın bilmiyor günah ama kalbini kırıcaksın ki kendine gelicek. Teşekür ediyorum çok doğru anladın beni :)
Bakmayın böyle olduğunuza aslında hak edene yufka yüreklilik yaparsınız elbette. Anlayışsız ve mal düşkünü çok kız var. Rica ediyorum beni de doğru anladığınız için :D
ortalık kalitesiz insan dolu özellikle erkekler herkese yürümeler vs kızlarda üzen erkekleri bile bile sever saçma sapan tipler hayır hiçmi akıl kullanmıyor insanlar anlamıyorum 😂. Tabii ki özellikle gerçekten iyi kalpli kişilere özellikle kadınlara karşı o kadar hassasım ki kıyamıyorum mesela bi arkadaşım gitti memleketine ama kedisini götüremedi bana emanet etti hergün giderim dün hasta hasta beslemeye sevmeye gittim kaç km yolu velhasıl hak eden hatunu dünyanın en mutlu kadını yaparım 😂
150 kişiyi engellemek sana özellik mi kattığını düşünüyorsun kanka
evet hiç bir insan benim mutluluğum kadar değerli değildir 😂
Pekü
aga kimsenin poposunu kaldırmıcan bu hayatta seni mutsuz edene yol vericen işine gücüne bakıcan mis
Emin ol senden daha umursamaz insanım engellemeye bile gerek duymuyorum 😌
oda güzel :)
Hayır değil. Ayrıca 150 tane kızı engellicek kadar konuşabildiysen hiç sorunu kendinde aradın mı?
Kardeş çöp kutusu doldu
valla en büyük sıkıntı o yanımda insan kalmayacak diyede korkuyorum 😂
Karaktersizler olmasın zaten
aynen öyle 🙃
Silmeye devam
anacığım yeter be kadınların en hası 😂
Aynen öyle ana gibi yar bulunmaz saf sevgi bee
öyle valla profil fotom bile onunla olan foto dur istek atayım sana 😂
Olur sıkıntı yok
kolayı bır kenara bırak ıyı bır ozellık degıldır
ruhun bozuk senin
ne alaka kendi değerimi biliyorum , neden başkasına kendimi değersiz göstereyim ki
tabi kızlar özellikle alışmış peşlerinden koşan erkeklere 😂
Bu yaptığın iyi bir marifet değil
gayette güzel bişey bence herkese tavsiye ederim , her insan etten kemikten yok çok yakışıklıymışta güzelmişte şöyle böyle boş boş şeyler , değerini bilmeyen kimseye değer göstermeye gerek yok herkes böyle düşünse emin ol herkes çok mutlu olur. en azından herkes haddini bilir