Olgundan kastım yaslı erkekler degil arkadaslar. Genellikle dizilerde gozluklu olup cok ciddi olan, zeki insanlardan bahsediyorum. Aklıma oyuncu olarak bir ornek gelmedi ama Nanami adlı bir anime karakteri var, o vibedan bahsediyorum. Genç kafalı ise daha cok gencler gibi dusunen, eglenceli kisilikler. Ben sanırım olgun erkekleri daha cok seviyorum, eglenceli erkege de hayır demem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İkisi de olabilir duruma göre yani
iliski uyumu da onemli aslında
Bazı konular var iki tarafta olgun olacak olmasa sıkıntı büyük
Yerine gore davranmayi bilecek bence.
Orası oyle tabii de, ciddi erkekler daha cekici geliyor bana ya
Ciddiyet gerekli bence, tamam guler eglenirsin de civik insanla da iki kelime konusulmaz.
cıvık degil de eglendirebilen insanları kastediyorum aslında ben
Demek istedigimi anlayamadin, eglenceye duskun insanlar rahat daha relax olurlar. Ama bazi anlar gelir ciddi bir sey soylersin etkisi olmaz bu can sıkıcı olur.
Yok yok, anladım demek istediginizi. Evet haklısınız bahsettigimiz kisiler genellikle daha relax oluyor onemli konularda
Nanami, jujutsu dakiymis bende tanidik geliyor diyordum. Cool karakter gerçekten.
Siz de mi izlediniz o animeyi? Evet gercekten cok cool karakter, bahsettigim olgun kavramına birebir uyuyor hatta. Tek siz fark etmissiniz Nanami'yi, diger kisiler hep soruya odaklanmis
Ben guncel cogu animeyi takip ediyorum kayda deger gorduklerimden biri jujutsuydu ve onun gibi cikis yapabilen baska bir anime nadir gordum.
Karakter yapıları olarak biraz Naruto'ya benziyor fakat kesinlikle karakterlerin kisisel ozellikleri aynı degil. Naruto izlediniz mi bilmiyorum ama bazı seyler gercekten benziyor. Örnegin Gojo, Megumi, Yuuji ve Nobara grubu; Narutodaki Kakashi, Naruto, Sasuke ve Sakura grubuna benziyor. Tabii özellikleri aynı degil. El işaretleri yapma açısından da benziyor biraz. Narutoda jutsu icin kullanılıyor, Jjk'de ise lanetli teknikler icin
Bu shounen animelerde guclu ve aptal karakterleri işlemeyi seviyorlar o yuzden bence farkliliklari var. Her animenin ayri bir aurasi var ama Gojo kadar op karakter de zor yani. Diger sorudaki gizli de sensin degil mi?
Aa diger sorudakiyle aynı kisi oldugunuzu fark etmemisim, evet benim. Ayrıca Gojo konusuna ben de katılıyorum. Umarım yeni sezon bir an once gelir de daha cok karakter gorebiliriz
Neyse gece geç saat diye hosgoreyim nasil anlamadin yahu. Black clover var sirada o da keyifli..
Gercekten fark edemedim kusura bakmayın. Black clover da guzel evet, yarım bıraktım simdilik ama geri donup bitirecegim onu da bir ara. Bu animeleri yarım bıraka bıraka hepsini birbirine karıştırmaya basladım artık
Bence guzel bi aliskanlik degil, ben meraktan catlarim açıkçası sen iyi dayaniyorsun. One piece oyle yavaş ilerliyor ki zaten sabir tasi olsa catlardi.
genellikle spoiler yedigim icin bir sure ara veriyorum o animeyi izlemeye. O süre zarfında da yedigim spoilerı unutuyorum, tam devam edecegim anda baska bir spoiler yiyorum. Bazen cok sinirlendigim icin de bir sure ara veriyorum, sonra geri donmeyi unutuyorum. One Piece'e henüz baslamadım, zamanım olunca mutlaka baslayacagım o animeye de
99 cizimlerine dayanabilirsen baslarsin, gozumuz kimetsu gibi animasyon ve cizimlere alıştı.
Dragon ball izlemistim, rahatsız etmiyor beni o cizimler ya. Pek fark etmiyor benim icin cizimleri
Ben görselliğe fazla önem veriyorum galiba. Ama sanslisin izleyecegin cok anime var ben bir çoğunu bitirdim.
Yarım bıraktıgım animeleri bitirebilsem ben de bayagı bir izlemis olacagım fakat surekli yarım bırakıyorum. Görselliğe de önem veririm aslında ama eğer konusu beni çok etkilemişse görselliğe o kadar önem vermem. Sırf görselliği güzel diye beğenmediğim bir animeyi de izlemem mesela. O yüzden ikisinin de iyi olması gerekiyor bence
Konusu icin one piece izledim yeter daha :D Sifirdan dragon ball'a da baslayamam. Jujutsunun baya iyi animasyonlari beklentimiz yukseldi hep.
One piece cok uzun oldugu icin biraz gozum korkuyor aslında ama izleyecegim kesinlikle. Dragon ball'ı ben de bitirmedim zaten, dragon ball super'in yarısında bırakmıstım zamanım olmadıgı icin. Bugün onume cıktı da jujutsuda bayagı iyi seyler olacak gibi, bir an once animede gorsek o olayları
One piece guncelde kalmak eziyet o kadar yavas ilerliyor ki. Zaten opening ending le yarısı bitiyor bölümün 12 dakika iziyorum ancak :D
Valla ben baslayamadım bile, siz yine iyisiniz
Iyi seyirler simdiden.
cok tesekkur ederim, izlemeye basladıgımda sizi bulursam yazarım size. Konusuruz anime hakkında
Erkek tercih etmiyorum
o da bir tercih meselesi
Karadeniz erkeği doğu erkeğini zekası ile ezer
Bunun karadeniz erkekleri ve doğu erkekleri ile ne alakası var acaba?
sorumla cevabınız alakasız olmus