nasıl uydurma. başkasına karşı bir şey hissetmek duygusal aldatmadır. konuşmak, yazışmak duygusal aldatmadır. cinsel ilişki yaşanmadığı halde arada çekim olması duygusal aldatmadır.
@rickgrimes66 başkasına karşı bişey hissediyosun o aldatma değildir zaten sevdiğin kişi değişmiştir Konuşmak yazismak nasıl aldatma olabilir tek kişiyle konuşmak mümkün mü bu hayatta çevrende bı çok kişiyle illaki etkileşim halinde olacaksın bu hayatın akışına ters Cinsel çekim ne alaka olayı sen saçma bı noktaya surukluyosun bu dediklerin farklı seli farklı seyler
sen aldatmaya kılıf buluyorsun. başkasına karşı mesela sen biriyle evliyken bir şeyler hissediyorsan ve bunu karına söylemeden hayatına devam ediyorsan aldatıyorsun. konuşmak ve yazışmak dediğim de flörtöz bir şekilde konuşmak veya karşı tarafın sana karşı bir hoşlantısı olduğunu bildiğin halde onunla konuşmaya devam etmek çünkü o ilgiden hoşlanmak aldatmaktır. başkasıyla flört etmek aldatmaktır. aldatmak için illa cinsel ilişki olmak zorunda değildir. eğer bu durumlara katılmıyorsanız umarım siz evliyken karınız başkalarıyla flörtleşir, bir şeyler ve bir çekim hisseder ve siz de çok rahat karşılayabilirsiniz.
@rickgrimes66 insan aklına ve duygularına tam kontrol sağlayamaz bunuda az aklı olan herkes bilir bu yüzden duygularına aklına sahip olan mantık verilmiştir bilinç veeilmistir önemli olan icraate geçmeyecek sağlıklı bı bilinç yani mantıktır bilmediğin şeylerde ahkam kesip sallama niyetine bakıp evliliğini bitirmez bı insan daha o kadar aptal birinenhicnraslamadim sen tam güvende hissedeceksin diye insanın tabiatı değişmez benim sevdiğim kadın senin gibi basit düşünmez umarım bu kadar saçma bı güvenlik paradoksuyla anca kendini hasta eder insan başkada bişey yapamaz
senin libidon yüksek hayatında biri varken başkalarına art niyetle bakmayı bırakamıyorsun diye herkes böyle diye bir şey yok. bilimsel konuşup "erkeklerin doğasında çok eşlilik vardır" diyenlerdensin herhalde sen. alfred adler bu konudaki her şeye açıklık getirmiştir insanlar gayet karakterli bir şekilde evliliklerini sürdürebilir. bu senin zannettiğin kadar zor bir şey değil. yapamıyorsan bence de kendine göre biri bulursun umarım.
@rickgrimes66 tek esliyim ve aldatmam bilmeden konuşuyorsun diyorum hala şahsıma yönelik konusuyosun Üstelik ben tek cins için konuşmuyorum insan diyorum insan senin gibi cinseyet ekseninde konuşmuyorum libido ayrı şey aldatmak ayrı şey toysun biseyler söylemeye calisiyosun ama onuda eline yüzüne bulastiriyosun benim söylediğim çok ayrı senin saplanıp kaldığın yer ayrı yer insan gayet sadık ve mutlu binhayat yaşayabilir ama senin gibi düşünen biri ne sevebilir ne mutlu olabilir derişik saçma aldatma senaryoları yazıp durma
neden öyle diyorsun onu açıkla o zaman. ben sadece flört etmek aldatmaktır diyorum. sen insan gayet sadık bir hayat yaşayabilir diyorsun. ikisi direkt çelişiyor zaten?
@rickgrimes66 ben flortten bahsetmedim sen hırsla yazdıklarımı yanlış yorumlayıp sakdiriyosun okumuyor anlamaya çalışıyorsun Eğer bu kişiyle flört ediyorsan bu ayrı konudur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
duuygusal aldatma fiziksel aldatmaya döner
duygular bittiyse eşiyle evli kalmaz
Çoçuk var diye
çocuk var diye evli kalınır mı yahu
uzak durur görmek istemez. Konuşmaz yok sayar
Uydurma bı aldatmadir o duygusal aldatmami olur
nasıl uydurma. başkasına karşı bir şey hissetmek duygusal aldatmadır. konuşmak, yazışmak duygusal aldatmadır. cinsel ilişki yaşanmadığı halde arada çekim olması duygusal aldatmadır.
@rickgrimes66 başkasına karşı bişey hissediyosun o aldatma değildir zaten sevdiğin kişi değişmiştir
Konuşmak yazismak nasıl aldatma olabilir tek kişiyle konuşmak mümkün mü bu hayatta çevrende bı çok kişiyle illaki etkileşim halinde olacaksın bu hayatın akışına ters
Cinsel çekim ne alaka olayı sen saçma bı noktaya surukluyosun bu dediklerin farklı seli farklı seyler
sen aldatmaya kılıf buluyorsun.
başkasına karşı mesela sen biriyle evliyken bir şeyler hissediyorsan ve bunu karına söylemeden hayatına devam ediyorsan aldatıyorsun.
konuşmak ve yazışmak dediğim de flörtöz bir şekilde konuşmak veya karşı tarafın sana karşı bir hoşlantısı olduğunu bildiğin halde onunla konuşmaya devam etmek çünkü o ilgiden hoşlanmak aldatmaktır.
başkasıyla flört etmek aldatmaktır.
aldatmak için illa cinsel ilişki olmak zorunda değildir.
eğer bu durumlara katılmıyorsanız umarım siz evliyken karınız başkalarıyla flörtleşir, bir şeyler ve bir çekim hisseder ve siz de çok rahat karşılayabilirsiniz.
@rickgrimes66 insan aklına ve duygularına tam kontrol sağlayamaz bunuda az aklı olan herkes bilir bu yüzden duygularına aklına sahip olan mantık verilmiştir bilinç veeilmistir önemli olan icraate geçmeyecek sağlıklı bı bilinç yani mantıktır bilmediğin şeylerde ahkam kesip sallama niyetine bakıp evliliğini bitirmez bı insan daha o kadar aptal birinenhicnraslamadim sen tam güvende hissedeceksin diye insanın tabiatı değişmez benim sevdiğim kadın senin gibi basit düşünmez umarım bu kadar saçma bı güvenlik paradoksuyla anca kendini hasta eder insan başkada bişey yapamaz
senin libidon yüksek hayatında biri varken başkalarına art niyetle bakmayı bırakamıyorsun diye herkes böyle diye bir şey yok. bilimsel konuşup "erkeklerin doğasında çok eşlilik vardır" diyenlerdensin herhalde sen. alfred adler bu konudaki her şeye açıklık getirmiştir insanlar gayet karakterli bir şekilde evliliklerini sürdürebilir. bu senin zannettiğin kadar zor bir şey değil. yapamıyorsan bence de kendine göre biri bulursun umarım.
@rickgrimes66 tek esliyim ve aldatmam bilmeden konuşuyorsun diyorum hala şahsıma yönelik konusuyosun
Üstelik ben tek cins için konuşmuyorum insan diyorum insan senin gibi cinseyet ekseninde konuşmuyorum libido ayrı şey aldatmak ayrı şey toysun biseyler söylemeye calisiyosun ama onuda eline yüzüne bulastiriyosun benim söylediğim çok ayrı senin saplanıp kaldığın yer ayrı yer insan gayet sadık ve mutlu binhayat yaşayabilir ama senin gibi düşünen biri ne sevebilir ne mutlu olabilir derişik saçma aldatma senaryoları yazıp durma
neden öyle diyorsun onu açıkla o zaman. ben sadece flört etmek aldatmaktır diyorum. sen insan gayet sadık bir hayat yaşayabilir diyorsun. ikisi direkt çelişiyor zaten?
@rickgrimes66 ben flortten bahsetmedim sen hırsla yazdıklarımı yanlış yorumlayıp sakdiriyosun okumuyor anlamaya çalışıyorsun
Eğer bu kişiyle flört ediyorsan bu ayrı konudur
Kocan ni bu
Evde yabancı gibidir
Aldatiyor mu