Arkadaşlar ileride sorun yaşayacağını bile bile ilişkiye evet diyen var mı?

Arkadaşlar bir işyerinden bir kız ile çok samimiyiz kızla ilk tanıştığımda sevgilisi vardı hiç ben sevgili olarak düşünmemiştim hep arkadaş olarak gördüm, kızla haftada 4 defa felan dışarıda da buluşuyorduk arkadaşlarımız dağılmadan önce, sonra 2 haftada bir başbaşa buluştuk felan ama benim için erkek arkadaştan farkı yoktu. Ama insan olarak çokta seviyordum. Halen de arkadaş olarak çok severim. Onunlayken eğleniyorum. Kız 1 ay önce sevgilisinden ayrıldı. Bana aşık olduğunu söyledi, hatta beni ondan daha iyi tanıdığını ömür boyu sıkılmadan vakit geçirebileceğini söyledi, ben çok kararsızım evet bende onunla çok iyi vakit geçireceğimden kalbinin temizliğinden eminim, hatta sevgilisini de gözüm tutmamıştı, onun mutlu olmasını çok isterim keşke daha iyi birisi olsaydı da devam etseydi. Kararsız kalma sebebim 1 yıllık bir ilişkiden çıkması benim çok kıskanç olmam aklıma her türlü şey geliyor, yani sevgili olursam aklıma sürekli eski sevgilisi gelecek çocuğu tanımasam belki olabilirdi ama şu anda beni kıskançlık krizlerine sokabilir bu durum. Siz olsanız ne yapardınız, onu arkadaş olarak çok seviyorum çok ta iyi anlaşıyoruz, sevgisinden de eminim ama sevgili olmak bana göre mantıklı gelmiyor, siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar ileride sorun yaşayacağını bile bile ilişkiye evet diyen var mı?