Üstelik hiç bir sorunumuz da yoktu bir şey söylemedi yani. Dünden beri yazmıyor bende aramadim sormadım. Ayrıldık mi onu bile bilmiyorum. Böyle insanı belirsizlikte birakiyorlar çok sinir oluyorum gerçekten
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alişirsin genç
Niye böyle yapar bir erkek
Bunalmistir kizlar yapar genel de boyle
Bilemem. O zaman cinsiyetle bir alakasi yokmuş
Ne kadar suredir birlikteydiniz
1 ay
Daha cicim ayları yani. Niye böyle yaptı anlamadım. İçimden niye böyle yapıyorsun demekte gelmiyor. Numarasını silmek istiyorum her yerden çıkarmak istiyorum
Oyle bir zaman ki sirf vakit gecirmek icin bile sevgili numarasi yapanlar var.
Kimseye fazla deger verme dusunme de yazarsa yazar yazmazsa sil gitsin
Bıktım ya yeminle. Hep karşıma böyle insanlar çıkıyor. Sanki bir döngüye giridim kurtulamıyorum. 2 sene boyunca kimle konustuysam sevgili olduktan sonra beni terkediyorlar
Isyanini derinden hissettim 😂
Gercek aski bulana kadar maalesef boyle kisilere maruz kaliyorsunuz
Sen yine de umudunu kaybetme ve kendini dusun sadece
Anlatsam var ya su 2 seneyi , tanımadığın halde sen bile üzülürsün bana. Çünkü üst üste oldu hep. Birisinin acısını unutmadan birisiyle konuştum. Bundan sonra kafa dinlicem konusmicam diyorum yine birisinden hoslaniyorum ve aynısıni yapıyor bana. 10 kere falan oldu galiba
Ask acisi cekerken baska birisiyle konusmak cok yanlis bir taktik lakin bunu benim de yapmisligim var ve sonuc husran oluyor 😂
Kac flortun oldu senin 10 baya iddiali bi sayi dbdb
Yok acısını cekmiyordum. Zaten 2 günde unutuyorum o kişiyi. Biraz zaman geçtikten başkasıyla konuşmaya başlıyorum o da aynısını yapıyor. Cümleler bile aynı. Bu başıma çok kez geldiği için. Kişilere üzülmüyorum artık. Niye hep aynı olayı yaşıyorim diye üzülüyorum
Bütün iliskilerin de hep sen mi terkedildin?
Evet hep ben terkedildim. Flört döneminde aşırı bir ilgi gösteriyorlar hep. Hepsi de aynı cümleyi kurdu artık sevgili olalim adını koyalım vs vs. Sonra diyorum bu farklı ya aynısını yapmayacak bence. Tamam diyorum sevgili oluyoruz. Sonra beni terkediyorlar.
Artık bana büyü yapıldığını düşünüyorum tövbe estağfurullah
Genel de kizlarin terkedilme istatistikleri daha düşuktur 😂
Erken terkedilme buyusu mu yaptilar ki
Benim takıldığım nokta terkedilmekte değil. Hemen terkedilmeye takiliyorum ben. Sevgili olana kadar iyiler sonra niye terkediyorlar anlamıyorum. Bu 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil. Artık doldum iyice yaa.
Kac yasindasin sen?
20 yim de yasimla alakalı bir şey deme lütfen 😂 daha çok küçüksün falan filan deme. Ben aynı olayı yaşadığım için üzülüyorum. Beni terkettikleri için ilişki yurutemedigim için falan değil. Bir düşünsene hep aynı olayı yaşıyorsun sadece kişiler farklı ve bu art arda oluyor. Diyorsun yeter artık kimseyle konuşmicam bir şey oluyor hoslaniyorsun konuşmak istiyorsun o da aynısını yapıyor diğerleri gibi
20 mi 😂
Isyanina ve yaşantilarina bakinca bi 30 bekledim 😂
Gelelim senin hakkindaki tezime. Bence biraz şipsevdi bir yapin var hizli hoşlaniyorsun birilerinden. Emin olmadan kimsenin sevgisine guvenmemelisin bu 1. Ikincisi kalbinde ruhunda cok yorgun biraz akisina birak hayati. Sevmek sevilmek guzel sey tabi insan istiyor ama kaderinde olan kisi zaten seni bulacaktir. Boş insanlarla vaktini harcama
Dedim ama yaa yasimla alakali yorum yapma diye ahahshaha. İlk sevgilim 15 yaşında olmuştu lise aşkı güzel sürdü 2 sene ondan sonrasi anlattığım gibi. Cidden sıkıldım artık. Yaşla falan bir alakası yok bunun durumla alakalı. Benim üzüldüğüm şey bu
Kizim 2 secenek var. Ya denemeye devam edeceksin terkedilmeyi goze alarak ya da hepsi ayni diyip bir daha iliski kurmayacaksin
Make your choose dhsjs
Ya bir daha kurmicam diyorum kuruyorum yaa işte buna sinir olup üzülüyorum ya. Yoksa dediğin gibi yapmam gerektiğini biliyorum. Şimdi yine terkedildim ve şu cümlemi kurmamaya çalışıyorum." Bir daha kimseyle konusmicam kafami dinlicem" bunu hep diyorum ama olmuyor işte. Arkadaşlarıma falan anlatmadım yine terkedildigimi
Terkedildikten sonra arardım veya mesaj atardim kanka böyle böyle oldu diye anlatirdim
Artık döngüyü kıricam
Konusmicam kimseyle😂
Arkadaslarin bikmistir zaten gene kimden ayrildin diye dhdb
Evet anlatmicam bile. Anlatma şeklim bile aynı. Aynı olayları yaşamak cidden sinirimi bozuyor. Zaten bende şey vardır nasıl desem mesela sürekli aynı kelimeyi duyayım sinir oluyorum. Annem bir şey anlatırken nasihat verirken 10 kere aynı cümleyi kuruyor. Diyorum bir kere söyle. Ayyyy bak yazarken sinir oldum
Aynı şeyleri yaşamak duymak beni sinirlendiriyor
Psikologa mi gitsem napsam
Sana papatya tarlası öneriyorum sakinleşmen için
Burcun ne senin
Boğa senin
Yine boğa burcu pek duygusal değil o konuda şanslısın az insan sever derler ama boğa kadını için fndndn
Benim burç balık yükselen aslan iki zıt karakter tek bedende haline şükret fndnd
Benim yükselen akrep ahshhaa
Akrep kadını terkedilme sebebini bulduk fndndn
Niye be
Burcun isminde meymenet yok djdjd kıskanç ve kincidir
Asla öyle değilim. Kendi burcum boğaaaaa.
Boğasın anladim 😂😂 doğum gunune az kalmiş mayisin kaçi
3 ünde
Az kalmiş yeni yaşin yeni kararlar yeni asklar getirsin sana djdbd
Hayır hayır öyle dileklerde bulunma. Yeni bir şey istemiyorum kusucam artık yeter ahahhdahahshsah
Bı yavasliyim durulayim artik
20 yasinda aşka tovbe eden kizin drami fbdns
Egitimine yönel eger okuyorsan 😂
Okuyorum da bu sene bitecek. Uzaktan okuyorum zaten
Hangi bolum
Radyoloji. Sen okuyor musun
Ankara U. Maliye mezunuyum ben. Yuksek lisansa basvuracam kismetse. Bir de zaman gecsin diye pc programciligi okuyorum 😂
Ne güzelll
Bi Mr cektirmeye geliriz belki sana ileride dbdbs
Hastalık falan olmasın da gerek kalmasın mr cektirmene:))
Bir kere çektirdim baya zor 😂 amin insallah