2 yıllık sevgilim di çok iyi anlasiyirduk ailesi beni istemiyridu ama cocuk onlara karşı geldi ama kardeşi bı türlü rahat durmadı bende fake hesap açtım kız kardeşi adına biraz saygısızlık yaptım ve benim oldugum ortaya çıktı sevgilimde dedi aileme karşı beni mahcup düşürdün babası babamı aradı fake hesap için 2 Mayıs'ta doğum günü var sizce hediye almalı mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılırken de benden bunu yapması zorunda olduğunu ağlayarak soyeldi
Benim ailem de cevremdekiler de öyle diyir o eve gitsen mutlu olamazsın ama ben ona her türlü razıyım aynı evde yasamiyacagiz oyla ben yaşayacağız sonuçta
O eve girebileceğini nasıl düşünüyosun ki hâlâ? Ailesi seni zaten istemiyormuş üstüne yaptığın rezaletle daha da imkânsız hâle getirmişsin. Babası babanı aramış bundan büyük utanç mı var? Senin hâlâ hayâllerinin olması büyük bir takıntı bence.
Anladım ama olan olmuş artık. Söz konusu evlilik olduğu zaman aileler çok önem arz ediyor. Babası babanı öyle bir sebepten aradığı adamın kızını gelip ister mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alma bence
Ayrıldıysanız hediye falan alma tabii ki hatta senin yerinde olsam yerin dibine girer oradan çıkmazdım
Benden ayrıldığında ağladı
Sonuç olarak ayrılmışsınız ve o aile bir daha seni asla kabul etmez. Bence unut artık.
Benim ailem de cevremdekiler de öyle diyir o eve gitsen mutlu olamazsın ama ben ona her türlü razıyım aynı evde yasamiyacagiz oyla ben yaşayacağız sonuçta
O eve girebileceğini nasıl düşünüyosun ki hâlâ? Ailesi seni zaten istemiyormuş üstüne yaptığın rezaletle daha da imkânsız hâle getirmişsin. Babası babanı aramış bundan büyük utanç mı var? Senin hâlâ hayâllerinin olması büyük bir takıntı bence.
Takintiliktab değil çok şey yaşadık çok engel aştık afedersin ilişkiye bile girdik
Anladım ama olan olmuş artık. Söz konusu evlilik olduğu zaman aileler çok önem arz ediyor. Babası babanı öyle bir sebepten aradığı adamın kızını gelip ister mi?
Haklısın bilmiyorum artık zamana bıraktım bende
Herşeyi kendi elimle mahvettim
Sana çok tepki vermediyse ezip küçük düşürmediyse anlayışlı yaklaştıysa al yoksa alma
Benden ayrılırken ağladı ayrılmak zorunda olduğunu söyledi
Ayrıldınız yani o zaman alma ama ağlamış bilemedim dene şansını bakalım
Bencede dediki zorundayım ayirlmaya sana gelsem ailemi kaybederim dedi mecburum
O zaman hediyeni al gönlünü almaya çalış iyi birine benziyor
al ver