Sevgilim benle yatmak ıstıyor ne dıycem?

ınternetten tanıstık ben kayserıde o ıstanbulda yasıyor ılk baslarda boyle bır ıstegı yoktu ama daha sonraları benle yatmak ıstedıgını soyledı ben evlenene kadar boyle bısey dusunmuyorum dedım ama yaklasık 1 hafta hergun bunun ıcın ısrar ettı. ben hayır dedım oda ben erkegım dayanamam ya senle yatalım ya da baska kızlara yonelıcem dedı ben baska kızlara yonelıceksen sımdıden ayrılalım dedım ''ben cıddı bır ılışkı ıstıyorum senı de sevıyorum ıstesem sımdı senden daha guzel bır kız bulup yatarım ama ben senı ıstıyotum benım ol ıstıyorum dedı'' sureklıde benle evlenmek ıstedıgını soyledı ama yasımız uygun olmadıgı ıcın beklıycez oda eger yatarsak sen benım olursan bana mecbur gıbı hıssedıceksın o yuzden ayrılmayız ve benle evlenırsın dıyor sımdılık oylesıne kabul ettım ama hala aklımda boyle bısey yok her turlu bahaneyı uydurdum aılen benı sevmez benım aılem ogrenırse bana cok kızar bu buyuk sorumluluk dıye hepsıne de bır cevabı vardı. beklemesını soyledım ama beklıyemıyecegını soyluyor. ne yapıcam bılmıyorum ozellıkle erkeklere soruyorum sızce bu oglan benı sevıyor mu yoksa kullanmak mı ıstıyor kızlar ne yapmalıyım
Sevgilim benle yatmak ıstıyor ne dıycem?