Sevilmek istiyorsun. Yüzeysel degil derinden çünki kendin de seversen öyle seviyorsun. Aklında bir konu var doluya koydum almadı boşa koydum dolmadı dedigin. Bu süreç biraz daha devam edecek. Sonra halledeceksin. şu an isyedigin gibi hallolmasa dahi senin için önemsizleşecek.
Senin en büyük sorunun kendini yeterince geliştirmemen. Sen parla parla ki etraf seni istesin iyi ol iyi ol ki sen çabalama onlar çabalasın. Daha çok çalışman gerek dostum üzgünüm ama sıg düşünceli gördüm seni geliş degiş açık fikirlere karşı olma.
Daha çok çalışman lazım. Potansiyelini tam kullanmıyorsun. Kafanı yapamıyorumlarıa meşgul ermeyi bırak. Gerekirse 50 defa çalışıcam ama başarıcam de. Ayrıca güzel birisin farklı bir auran var. Bunu kullan.
Unutmamış senin gibisini zor bulur. Ama bi kere bitti mi biter güzelim unutmasa ne olur dönse ne yazar? Bi kere biri seni bıraktıysa bir daha onu isteme.
Sen çok Mert birisin. Ne yaparsan yap hep vicdanını rahatsız ettirmeyecek şeyler yapmaya gayret ediyorsun. Aklındaki konu için endişelenme akışa bırak. Hayırlısıyla sonuçlanacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yalnızlık benim de falıma bakar mısısınz
Tek kelimeden bakılacak kadar ilerledi mi fal sektörü 😂
Evet tek kelime pleace
Tek kelimem : yoğunluk
Sevilmek istiyorsun. Yüzeysel degil derinden çünki kendin de seversen öyle seviyorsun. Aklında bir konu var doluya koydum almadı boşa koydum dolmadı dedigin. Bu süreç biraz daha devam edecek. Sonra halledeceksin. şu an isyedigin gibi hallolmasa dahi senin için önemsizleşecek.
Teşekkür ederim 😊
Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesinesiniz
Bu ne demek ya 😂😂😂 bu kelimenin anlamı var ki ki
@badboy456 Türkçe de en uzun kelime dedim bu çıktı şlksdjlksad
Boş yapmayı seven ama boş olmayan birisin. (!)
aynı fal bakmak gibi dimi :)
Madem öyle terkedildim tek kelimem bu bak bakalım neler olacak
Senin en büyük sorunun kendini yeterince geliştirmemen. Sen parla parla ki etraf seni istesin iyi ol iyi ol ki sen çabalama onlar çabalasın. Daha çok çalışman gerek dostum üzgünüm ama sıg düşünceli gördüm seni geliş degiş açık fikirlere karşı olma.
Kitap
Hayat sandıgın kadar kötü degil. İdare etmesini bildigin sürece hayat mükemmel. Bu kadar aşktan kaçma. Bir şans ver kendine.
Teşekkür ederim...
Sınav
Daha çok çalışman lazım. Potansiyelini tam kullanmıyorsun. Kafanı yapamıyorumlarıa meşgul ermeyi bırak. Gerekirse 50 defa çalışıcam ama başarıcam de.
Ayrıca güzel birisin farklı bir auran var. Bunu kullan.
Yemin ederim uydurcaksin sandım ama bildin harikasın teşekkür ederim ☺️ bı soru daha sorabilir miyim sevdiğim kişi beni unutmuş mu
Unutmamış senin gibisini zor bulur. Ama bi kere bitti mi biter güzelim unutmasa ne olur dönse ne yazar? Bi kere biri seni bıraktıysa bir daha onu isteme.
Haklısın ama işte sevince unutmak zor oluyor merak ettim sadece teşekkür ederim 🙏
@aygunesdeniz
Başak
Saglam dostluklar kurmuşsun. Gelecege dair hayallerin var hepsi bir bir gerçekleşecek yeterki inan ve yoluna devam et. Başarıcaksın.
Teşekkürler yakın tahminler
Bilmukabele
Hayat seni çok yormuş etrafın kalabalık ama hiç biri seni anlamıyor. Gönlüne hitap eden yok.. mutlulugu hak ediyorsun.
Teşekkürler
karşılıklı?
O nun
Gezi
Sen çok Mert birisin. Ne yaparsan yap hep vicdanını rahatsız ettirmeyecek şeyler yapmaya gayret ediyorsun. Aklındaki konu için endişelenme akışa bırak. Hayırlısıyla sonuçlanacak.
Teşekkürler
niye sevgilim yok
Bak bakalm 😂😂
Daha olgunlaşmamışsın. Olsa dahi gelip geçici bir ilişki olacak. Biraz daha derinleş... içine yönel.
Oha bayya iyi bakiyosun bu arada 😂
Zaten olunca gelip gecici oluyo genelde
Kedi
Bu kadar naif olma üzerler seni.
Özgüven sorunların var sanki. İçe kapanıklık kimseye bişey katmaz bunları yenmelisin.
Teşekkür ederim
Suriye
Yaprak
Yapragın çok yorulmuş biraz dinlendir onu
Yoo. Gayet istekli
Ateşlii