Evet isterdim tabi ki de zaten kim istemez ki? yani sürekli seveceği sevildiği sarılacağı sürekli elini tutacağı zor günde yanında olacağı birlikte sürekli gezeceği ya da aynı yatak da birlikte uyuyacağı bir sevgili. ben isterdim.. ama maalesef benim için imkansız bir hayal gibi duruyor.. özellikle de bugünler de aşk yokken.. yani belki de çıkar
İpiyle kuyuya inmek.. deyiminin vücut bulmuş hali. istemez miyim.. dipsiz kuyulara bile inerdim.. bulanık sulara giderdim ardından.. güvenseydim. alıp başımı giderdim onunla.. ama öylece bırakıp giderse.. ya o tuttuğu ipi bırakırsa.. ya yorulur da.. tuttuğum eli bırakırsa.. tutundugum dal kırılırsa.. sığındığım limanda fırtınalar eserse..
"Kim istemez ki sarılınca nefes aldığını hissedeceği, her zaman her koşulda mutlak güvenebileceği birini.." diyor pembe gözlükleriyle gönül.. ardından "ne mümkünsüz, ne ütopik bi hayal" diye yankılanıyor aklın sesi.. 😆 sevmek her zaman yeterli degildir hele de soz konusu güvense.. guven emek ister, kazanilmayi bekler, zaman gerektirir vs vs