En büyük hayalim dünyayı gezmek. Ama karşıma çıkan erkeklerin böyle bir niyetleri yok.
Tek başına gez dicekler içinde, 3 ayrı ülkeye gittim ama tek başına olmuyor. Bu sebeple yalnızım. Evlenip çocuk yapmak yerine gezelim istiyorum çoğu kişi bunu istemiyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aynı dertten muzdaribim ben düğün yapmak falan istemiyorum akrabaları eğlendirmek yerine yurt dışı gezmek istiyorum ama böyle birini bulamadım
Umarım bulursun. Bende düğün vs istemiyorum sadece evlenelim, dünyayı gezelim, kamp yapalım bolu da , hem kendi ülkemi hemde diğer ülkeleri gezmek istiyorum
Isterler bence eski geleneksel dusunen erkeklerde pek yok. Cok guzel yerler var tabi once kendi ulkemi gezmeliyim.
Kendi ülkemide gezmek istiyorum. Ama denk geldiğim erkekler evlenelim, burada yalayalım bir iki seneye de çocuğumuz olur modunda. Ev kadını olarak vakit geçirmek istemiyorum. Mesleğim çevirmenlik zaten. öyle masa başı işte yapmak istemiyorum.
Şahsen kafama gore birini bulursam hayatımı onla doya doya yasamak isterim bagimsiz olarak. Cok guzel yerler var hayata 1 kere geliyoruz.
Ben alaçatıda yaşıyorum. Güzel yer ama uzun dönem kaldığında sıkıcı. Kendini geliştirme imkanında yok. Ben dünyayı gezerim diye diye herkesi reddettim. Mesela çoğu evlenen arkadaşım alaçatıda hemen çocuk yapıyorlar. Ben gezelim istiyorum. Mesela bolu da kamp yapalım kış kampı :D diğer ülkeleri gezelim, düğün vs yapmayalım. Sonra kendi ülkemi gezmek istiyorum
Guzel yerler ama sezonluk. Benide arkadaşlar cagiriyor Fethiye tarafına ama sıkılırım, bakalim bi yurtdisi muhabbeti var umarim olur bunaldim buradaki duzenden.
Yurt dısında yasamayı düsünüyormusun
Neresi olduguna bağlı ama istiyorum sorun da burada zaten
Nası yani
Yani italya, isviçre, londra , kanada ve amerika. Buralarda yaşarım , onun dışında kalan yerleri istemem açıkçası pek
Zaten yasanılacak ülkeler orasıı. Bakalım bize nasip olucakmı oralar
Bende pasaportu mu çıkardım nerelere gittin
Londra da bir süre kaldım. İtalya, ispanya. Ama tek başına zor oluyor.
Vizeye nerden başvurdun peki
Konu ile ilgili yazmıyorum kusura bakma ilgimi çekti sadece seninle sohbet etmek bana fayda sağlayabilir
Şöyle, Londra ' ya eğitim için gitmiştim okul yolladı , 1 sene kaldım. Diğer yerlere tur ile gittim. Tür şirketi acente aracılığı ile gittim
Tur ile gittiğinde keyif alabildin mi
Yani yorucuydu. Ve kalabalık olmak daha keyifli olurdu. Ben pek memnun kalmadım gittiğim turdan. Ama diğer turlar iyidir diye düşünüyorum.
Yalnız gitmekte sıkıcı Tur ile gitmekte
Birinde yalnızlık sıkıntı diğerinde her şey apar topar oluyor , kafa dengi arkadaşlar ya da Kiz veya erkek arkadaş ile gitmek en iyisi bende balkanlardan başlayıp sonrasında Avrupa düşünüyorum ama birisini bulup öyle gitme düşüncesindeyim
Ya güvenlik içinde birisi lazım. Mesela italya ' da ilk gece, oteldeyiz, diğer herkes ailesi sevgilisi arkadaşı ile gelmiş. Ben oda da yorgunluktan heralde, kötü hissettim kendimi. Ama yardım isteyeceğim biri yoktu. Tur rehberi var ama tanımıyorsun etmiyorsun. Eğer kendine güveniyorsan her anlamda, yalnızlığı seviyorum da diyorsan tek gidebilirsin :)
Yani erkek olduğumuz için güvenlik düşüncesi gelmiyor ama bilmediğim tanımadığım bi ortamda hiçbir zaman tek olmamak lazım , yalnızlığı sevmiyorum alışmakta istemiyorum hayat tek başına gitmiyor İstanbul’da olsaydın bi rota çizilebilirdi 😂
Paylaşmayı seviyorum ben belki sende öylesindir :D yan, mutluluğu da mutsuzluğa da paylaşmalı insan. Sen yine arkadaşlarınla gidebilirsinde benim bu sıralar zor :)
Niye zor önünde ne gibi engel var anlat anlat iyi sohbet oluyor
Uygulamayı uzun süre sonra tekrar kullanmamın sebebi bu zaten 😅
Ya yalnız gitmekten sıkıldım :D arkadaşlarımın hepsi evli :D ben 26 yaşındayım, bende isterim biri olsun ama aynı fikride değiller benimle. Evlenelim ama düğün istemiyorum. Dünyayı gezelim istiyorum, mesela bolu da kış kampı yapmak en büyük hayalim :) hem kendi ülkemde hemde diğer ülkelerde hayatı keşfetmek istiyorum bunları yaparkende yanımda eşim olsun istiyorum ama kimse böyle düşünmüyor :D
Eklesene bi beni 😅
haydaa :D
inşasını yaz bari burada takılmıyorum pek :D
fatihsaynn_
Olsun Belki seyahat sırasında çocuk yaparsın