• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Flörtünüzün hangi beceriye sahip olması ona olan ilginizi artırırdı?

Coffein
Coffein Takip Et
Master Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
79
Yapay Zekaya Sor
cok becerikliyimdir 🧿👑
cok becerikliyimdir 🧿👑
Flört Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Yalnız yaşadığım için mutfak konusunda benden başarılı bir eş olacağını sanmıyorum o yüzden üşengeç olmayan hemen hemen her işi istekle yapacak birisi olmasını isterim ben gibi...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Ekonomi, teknoloji, ince el işçiliği gereken hemen hemen her türlü işte iyi sayılırım 👍 inşaat işinden anlarım, (talaşlı imalat işinde çalıştım) mekanikten anlarım, çocuk gelişimi ile ilgili bir kursa gidiyorum, hobi olarak bahçe işleri yapıyorum (aşılama, budama v. b.) çok yönlü bir insanımdır. Bazen arkadaşlarımın bir şeyini tamir ederim ve sahibine veririm şaşırıp kalırlar. 😎

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

80

Cevap

• öpmemlazim
    öpmemlazim Takip Et
    FenomenXper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

eğlenceli ve her zaman çözüm odaklı olması

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Yemekte ve yatakta maharetli olması jsjs

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Flörtüm becerileri önemli değil ben becerilerine göre sevmiyorum kalbine göre seviyorum. bu yüzden de yetenekleri ya da becerileri benim ilgimi çekmez beni etkilemez hiç bir şekilde.

1
    20 Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Bizim yaşımiza gel de bu yorumunu oku :))))

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Yaş ile ilgisi yok :))) ben 15 imde neysem 40 da da o olurum. bunun tek farkı sizin yaşlarınızda artık aşk meşk olmadığı için sadece yemek yapsın ya da parası maaşı iyi olsun gözüyle daha çok bakıyorsunuz

• Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Bir becerisi bir vasifi olmayan bir insan bile tek başına yetemezken bir başka biriyle nasıl ilişkisini geliştirebilir? ya da bir aile kurup çocuk sahibi olabilir? Çocukların olduğun zaman bana aşk yeter demiceksin, çocuklar bulduğunu yer aşkım senin kalbin yeter diyen bir baba/anne normal olduğunu düşünmüyorum. Sevgiliyken bile çalışmayan el becerisi olmayan biri karşı tarafı mutlu edemez. Uretken becerisi olan yaratıcı insanlar daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurarlar birinin yetemediginde sen el olursun yardım edersin. her şey aşk değil her şey para kazanmakta değil.

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Bir becerisi vasıfı olmayan insan tabi ki de kendine bile bakamaz ama bu demek değildir ki ilişkilerde bunlara bakılmalı ya da bunlara öncelik verilmeli. bir kişinin parası ya da aşırı yetenekli olması onun sizi gerçekten sevdiğini ya da saygı duyduğunu ya da mükemmel bir ilişkiniz olacağını göstermediği gibi sizi mutlu da etmeyecektir. insanların bu şekilde düşünmelerinin sebebi aslında aşk değil mantık evliliğine bakmalarıdır. kendileri için her zaman için daha iyisini daha güçlüsünü daha başarılısını isterler. çocuk olması aile kurmak için önce insanın kendini yetiştirmiş sorumluluk sahibi olacak durumda olması gerekir. yani iş yemek yapmak da bitmiyor. ayrıca evlilik değil flört demişsiniz. ayrıca her insanın düşünceleri de aynı değildir çocuk belki istemiyorum ben? ya da çocuk olsa bile aşkımın bitmeyecğeini düşünüyorum belki de? ayrıca aşk sandığınız gibi bunlara bakmaz. tabi ki de erkeklerin sadece yemek yapsın evi temizlesin kirli çamaşırları yıkasın dediği için. kadınlar da daha çok zengin olsun baan baksın dediği için bu şekilde bir toplumda büyüyüp bu düşünceyi benimsemenizi de anlıyorum. yani normaldir. ayrıca her şey aşk değil ama aşk olmadan da evlilik zaten arkadaşlık gibi olur. her şey el becerisi değildir. insan yeri geldiği zaman kuru ekmek yemeğe bile razı olur birbirini sevmek değer vermek budur. önce insan olmalı önce gerçekten sevmeli gerisi zaten çözülür bir şekilde. insan bunu olgunlaştığı zaman daha çok anlıyor. bu arada sözleirm de hala geçerli beni bu özellikler ilgimi çekmek için yeterli değildir :)

• Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Ben Avusturya'da yaşıyorum materialist biri asla değilim çünkü buna gerke duyarak büyümedim ama sadece sevgi herşeyi çözer olarak da bakmiorum kasabada yasiorum mesela ben burada otobüs vs yok şehirlerde var arabası olmadıktan sonra ya da kullanmasini bilmedikten sonra bi yere adım atamazsın kırsalda.. ayrıca el becerinin olması lazım çünkü kapitalist bı ülkede (zengin/fakir ) olmadığım için burada işçi olayı yok ve kendin yapmak zorundasın inşaattan börek yapımına kadar çünkü parayı basarim yaptiririm olayı yok en basit örnekler insan kendini geliştirmesi için bir yeteniginin becerisinin olması gerekiyor becerisi yeteneği olayan silik birini tablo bu gibi buyelenerek bakıp duvarima asicak biri deilim. Flört doneminde insanlar birbirini anlattığı için yaotiklarin hobilerin ugrastiklarin becerilerin bunların bilgisine ulasiorsun. Ve misal gitar caliorim diyen biri hmm ne güzel ne tarz müzikler vs bı konuya giriorsin ama dusun ben ailemle kaliorum tüm gün yatiorim bişey elimden gelmio yaomiorum hayat bana güzel diyen birine de aşık olamam yani :))) bu kafa bende 20 li yaslardaykende vardı şimdide zaten var.

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

İkisi aynı şey değildir. o zaman nefes almayı bilmeyen de yaşayamaz diyebiliriz ama nefes almanın aşk ile ilgisi olmadığı gibi araç kullanmanın da sevgili olmak ile ilgisi yoktur. ben de Ankara da yaşıyorum. hayatım boyunca sevgisiz büyüdüğüm için sevgi olmadan bir şey olmaz diyorum. neden mi bunun için günümüz de ki evliliklere bakmanız yeterlidir :))) o kadar başarılı işi olan hatta şirket sahibi olan hata 50 çeşit yemeği yapabilen kişilere bakın evliliklerinde çok mu mutlular. demek istediğim insanların bu kadar da maddesel şeylere yönelmesi doğru değildir. ayrıca el beceresi olamlı ama bu bir kriter dğeildir benim için yani sizin aşk fikrini bu diye bu herkesin bu şekilde düşüneceği anlamına gelmez. tabi ki de türkiye gibi bir ülkede ya da bu tip ülkelerde insanların önce çıkara bakması normaldir ben hayatımda kaç kişinin evlenip de ayrıldığını gördüm hepsinin ortak noktaları neydi biliyor musunuz? evlenirken karşısında ki kişilerin karakterine sevgilerine değil becerilerine yeteneklerine ya da statüsüne bakarak seçmeleriydi. ayrıca inşaat da börek yapmayı siz bir ömür yaşayacağınız kişi ile kıyaslıyorsanız bu sizin düşüncenizdir lakin dediğim gibi ben kuru ekmek yediğim günleri de biliyorum :))) yeter ki insan kalbinde sevgiyi hissetmeli ilk önce. ayrıca oda sizin düşüncenizdir siz aşık olmayabilirsiniz ama belki ben olacağım bunu da bilemezsiniz ki değil mi. ayrıca evet ama sırf gitar çalmanızdan etkilenen biri zaten sizden değil gitar çalma yeteneğinizden etkilenmiş demektir ki bu durumda kim gitar çalandan etkilenir zaten. aynı şey insanın sesine uzun boyun ya da tipine veya altında ki arabasına düşen bunu kriter olarak belirleyen insanlar için de geçerlidir.

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Ayrıca ben de aynı düşünüyorum ister sizin gibi geç yaşlı olayım ister 50 yaşında geleyim fark etmez insanın olgunluğu kendi yaşadığı hayat deneyimlerine göre değişmektedir. bugün bir erkek dış görünüşü kötü olsa bu sizin bütün evlilik fikrinizi bir anda siler ve değiştirdi. yani bu yüzden de bu tip özelliklere bakan kişiler ben gerçekten seviyor demem.

mantıklı mı evet. ama ben mantık aramıyorum aşk gibi ya da sevgi gibi duygularda. zaten yazdıklarımı okursanız ben bunlar önemli değil demedim. sadece öncelik olmamalı dedim. çünkü o zaman samimiyet olmuyor kişiyi yeteneklerine göre becerilerine göre sınıflandırmış oluyorsunuz.

• Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Koşulsuz sevgi sadece annenin çocuğuna verdiği sevgidir bunun dışında tüm sevgiler kosulludur ve ortamların oluşması için berbaer zaman geçirebilmek için aynı noktada buluşup sevebilmek için becerinin olması gerekiyor burada da yukarıda arbaa ornegiji yazdım. Hayatin bu şekilde olmadigini sende anlarsın biraz büyümek gerekiyor sadece. çünkü hiç kimse aynı yılda kalmıyor biolojik olarak yaş aldığımız gibi beyin zeka düşünce de büyüyor ya hani.. şu anda saf sevgi aşk diorsun ama öyle bir şey yok hicbirsey yapmadan aşık olan seven ve ilerleyen kimse yok yani :))

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Hayır katılmıyorum :)) o zaman çocuğunu terk eden döven ya da sokağa atan annelerin sevgisi nerede? gördünüz mü demek ki koşulsuz sevgi yoktur. ayrıca anne bile çocuğunu sevmezken koşulsuz bir sevginin olacağını düşünmek de pek de doğru değildir koşul tabi ki de gereklidir. ama bu dediğim giib karşılıklı sevgiden saygıdan geçer. el becerileri ya da kişinin hangi alanalrda yetenekli olduğu kendine katmış olduğu bir artıdır o kadar ama bunu ilişkilerde artı olarak kullanması bence arada ki duyguyu bitirir. ayrıca ben hayatınz gerçeklerini ya da göründüğü gibi olmadığını biliyorum zaten bence siz biraz daha büyüdüğünüz de ya da terk edildiğiniz de hayatın gerçeklerini anlayabilirsiniz belki de :)) ayrıca insanın zaman geçse de yeniliklere kapalı olduğu için değşimez belki de bu yüzden hep aynı kaldınız hiç değişmediniz düşünce olarak. ayrıca zeka bilimsel olarak büyümez :)) zeka doğuştan belirlenir öğrenme becerisi gelişir sadece. ayrıca sevenlerde var gereçkten. ama örnekleri bilmiyorsunuz sadece

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Benim için sorun yok ben geceye kadar yazarım tartışırım ama siz anlamadığınız için artık yazma gereği duymuyorum benim de bir zamanım var :)) bu yüzden de iyi günler bir gün anlamanız dileği ile.

• Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Ben demiorum bunu pedogoglar derslerde gördüğümüz bilimsel bilgi bu koşulsuz sevgi anne sevgisidir dürtü den dolayı Google la istersen.. istinalar kaideyi bozmaz. ooo terkedilmelisin flnlar :))) kimsenin hayatını bilemezsin ki bende terkedilmisimdir terkedildim diye saf sevgi peşinde gezmedim kendimi başka seylre verdim olursa olur olmazsa olmaz ama insanın kendini geliştirmesi beceriler etmesi güzel şey. Bu seni neden bu kadar gerdi bilmiorum herkesin bı tanımı var gördüğün gibi 😁

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Alın bakın artık elinizde internet var illa atmamı bekilyorsunuz :))) evrimagaci.org/.../eger-turun-devamliligi-icin-gerekli-olmasaydi-bir-anne-gene-de-cocuklarini-sever-miydi-1747 bu sitede gerekli evrimsel süreçleri okuyup bilginizi genişletebilirsiniz. isterseniz daha çok kaynak bırakabilirim. ayrıca siz ne kadar taktınız ben onu anlamadım sanki benimle konuşmak için can atıyormuşsunuz da bugünü beklemiş gibisiniz 1 saattir yazıyorum ama normal değil bu? neden uzattın gerçekten anlamadım :D bu arada sevgi hakkında daha çok bilginiz olması lazım bence. koşuslz anne sevgisi gerçek değildir bunu ben değil bilimsel veriler diyor zaten :))

• Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Bu internet kaynaklı bilginin hiçbir kanıtı yok literatüre bı bilgi değil, ben sadece okullarda pedgoglara aktarılan bilgiyi söyledim internette her yazilani referans gosterseydik ülkede herkes tezli doçent Prof olurdu. Ayrıca sen benim soruma gelio cevapladigin için bana cevap verme hakkı doğuyor bunun seninle alakası yok sen yazarak bana bu cevap hakkıni veriorsun can atan kim bilemiorum artik :)

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Peki sizin verdiğiniz bilgilerin ne kaynağı var? :) belki de bilimi reddetmek yerine onu kabul etmeniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. ayrıca bilimsel verilerin yerini de hiç bir şey tutmaz, zaten bu yüzden ülkede herles prof ya da kendini psilolog sanıyor zaten çünkü araştırmadan yoksul bir toplum oldular maalesef. ayrıca ben sizin düşüncenizi sormadım sadece kendi fikrimi söyledim yani bu durumda yazmak zorunda değilsiniz yazdığınız için de sizin görüşüne cevap vermiş oldum ki bu da hakkımdır. yani kim can atıyor aslında görüldüğü gibi ortada sadece bana bu kadar uzun yazmanızdan da anlaşılıyor. neyse size iyi günler dilerim :) daha fazla konuşmak istemiyorum

• Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Ülkede herkes kendini Prof sanior derken yine ortam farkliligimiza dikkat çekerim. Ben aldığım eğitime farklı ülkelerde yaptığım masterlara sonuna kadar inaniyorum. Bunu eğitim almayanlar düşünsün. Ayrıca Soruma cvp verip yorumlayamaz cevap yazamazsiniz demek de ayrı bir küstahlık. Sorularıma gelmeyin o zmaan gelirseniz de yazilani sindirin :)))

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Burada kendinizi övmek ya da ego kasmanıza gerk yok ben zaten sizin eğitiminiz ile ilgilenmiyorum sadece bilimi reddetmeniz ve interneti küçümsemeniz dikkat çekmek istedim bende bilimi sonuna kadar destekliyorum ve güveniyorum zaten. ayrıca küstahsınız demedim asıl küstahlık bence durduk yere sorun çıkartmaktır. ayrıca bende sorulara gelir görüşümü yazarım istemiyorsanız da siz sindirebilirsiniz :)))

• Coffein
      Coffein
      +1 yıl

İlgilenmiyorsan laf vurmucaksin eğitimsiz insanlar dolu diye. İnternet literatüre kaynak değildir o yüzden kabul etmiyorum. Bilimi reddeden masterli nasıl oluyor onu da anlamış değilim masterimi verende Berlin Uni Prof demek o da kendini Prof saniomus Almanya ona o title i öylesine vermiş o da bilimi onemseyenlere geçiriomus masteri kapın diye :))) çok komiksin benim için sindiricek bişey yok

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Ben sizinle ilgilendiğim yok zaten kendi kendinize konuşuyor gibisiniz :)) ortaya laf atan bile olmadı kendi fikrimi söyledim ister kabul edin ister etmeyin bu beni ilgilendirmez. ayrıca komiksem yazmanıza da gerek yok değil mi? :)) hadi iyi günler size...

• Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Dialog iki kişiliktir tek kişilik değil cevap verme o zaman sende 🤫

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Tamam evet :))

• Sütlüçilekliballı
    Sütlüçilekliballı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Canım yemek yapabilen kadındır net erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer demiş teyzelerimiz doğru demiş benim sevgilime o kadar güzel şeyler pişirip hazirlardim ki adam artık ellerimi opuyordu hayrandi bana çünkü erkekler her ne kadar güzellik karakter neyse de kendine evine iyi bir eş çocuklarına hamarat bir anne ister bu yüzden icgudusel olarak seni evinin hanımı çocuklarının anası olarak görür çünkü becerikli hamarat bir kadını böyle hayal etmek kaçınılmazdır

Bu arada resimler iştahımı açtı çok sağol zaten mutfağın önünden bile geçince kilo alıyorum bu resimler bana hiç iyi gelmedi ahahahahahah

1
    2 Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Bende yapıp yedirenlerdenim zaten 😂

Yorumla
    • Sütlüçilekliballı
      Sütlüçilekliballı
      +1 yıl

Afferim kizimaaaa doğru yoldasın

Yorumla
  • Sinirrr
    Sinirrr Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Mutfakta fazla gezmesin yeter.. ve kirli çoraplarını yer yerine sepetin içine atsın bi zahmet.. 😂

2
    3 Yorumla
    • Sinirrr
      Sinirrr
      +1 yıl

😍Gördeldeki enfes lezzetleri siz yaptıysanız gerçekten maşallah, harikasınız sizi alan yaşadı👍🏻😇

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Teşekkürler canım cocuklar olunca yapıyorsun maalesef :)))

Yorumla
    • Arda_ateş
      Arda_ateş
      +1 yıl

Açıktım 🙄👍

Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Pratik olmasını isterim. Sadece mutfak konusunda değil. Genel olarak hızlı insanlardan hoşlanırım ben.

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

yemek yapması bir sıfır önde benim gözümde
    boğa burcuyum ben zaafım yemekler:)

0
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı.

bunlar hep aparatif ve karın doyurmaz coffee

1
    10 Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Flört dönemi de öyle işte ona uygun seçtim 🤣

Yorumla
    • lenii
      lenii
      +1 yıl

hep flörtözüm fazlasına gelemem dıyosun ((:

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Ben flört bile edemiorum inan bana :)))

Yorumla
    • lenii
      lenii
      +1 yıl

inanmam ((:

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Valla olmuo sinir ediolar ya politika ya ekonomi biseylere girip her şey yerle bir oluo :)))

Yorumla
    • lenii
      lenii
      +1 yıl

ahh coffee harcanma yaban mesajlarda ((:

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Herkes öyle cidden yılgınlık var düşündüğün gibi değil çünkü anlaşamiorum :))

Yorumla
    • lenii
      lenii
      +1 yıl

anlaşılamamak ne kadar zor dimi ((:

biraz kabuğuna çekil madem cam kenarında bir kadehle etrafı izle

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Öyle yapıyorum zaten gidip geliorum 😂

Yorumla
    • lenii
      lenii
      +1 yıl

((: dikkat et

Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Mutfağa uğramıyor kalbime giden yol..

İyi araç kullanması, güzel çay demleyip içebilmesi olabilir..

0
    0 Yorumla
  • hepimizbirvedia
    hepimizbirvedia Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Her türlü donanıma sahip olması. Her konuda bir bilgisi olması hoş olabilirdi. Az da olsa.

2
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Güzel doğu yemeklerini yaparsa güzel olur. O yörenin yemeklerini çok sevdim

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Aşçı olduğum için mutfakla gözümü boyayamaz kesinlikle erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer zırvalıktan başka bir şey değil, karşılıklı sevgi ve saygı varsa yemek vs bir şekilde yapılır..

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    https://youtube.com/shorts/GR0Ipf-SS-Y?feature=share

Şöyle gösteriyim efendim

0
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Yemek yapan dicemde yemek yapan erkeklerin göbekli olması sorunsalı var 🙄😏 nedense pek belli ediyorlar maharetli olduklarını 😂 Güzel ses diksiyon diyorum. Sesi güzelse etkilenirdim

0
    6 Yorumla
    • Külyutmaz22
      Külyutmaz22
      +1 yıl

Nusret bunu beğendi 😃

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

Uç örnek verince haklı olmuyorsun. Nusret dediğin adamla da kıyas etmezsin bize denk düşecek göbekli kıllı biri olur keşke nusret düşse

Yorumla
    • Külyutmaz22
      Külyutmaz22
      +1 yıl

Artık birlikte kaldırırsınız dünya kupasını :D

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

biz kupayı kaldırırızda bu dünya bizi yanyana kaldıramaz 😂 kıskançlıktan çatlarlar 😂😂😂

Yorumla
    • Külyutmaz22
      Külyutmaz22
      +1 yıl

:D Peki hanginiz Messi'yi hanginiz Di Maria'yı darlardı :D

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

bilmiyorum o mevzuları ama hangisi daha yakışıklıysa ben onu seçerim 😂

Yorumla
  • Agnus_Dei
    Agnus_Dei Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

onda olan her marifet gözüme güzel gözükür. yani ilgimi çeken onun yapabildikleri değil, yaptıklarını onun yapması.

2
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Şimdi yalan yok, mutfak becerisi ister istemez bir çekim yaratıyor. Tabi, tek başına yeterli mi? Elbette hayır.

0
    0 Yorumla
  • XAmigdalax
    XAmigdalax Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Sen mesela flörtüm olsan senden o yukarıdaki resimdeki kurabiyeleri yapabilme becerine hayran kalırsım :)

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

Biz erkekler mutfak becerisi iyi olsun evi iyi çekip çevirsin eşini hertür mutlu etmesini iyi bilen hanım olursa iyi olur deriz

0
    0 Yorumla
  • Benbanuu
    Benbanuu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bozulan bir eşyayı bekletmeden hemen tamir edebilmesi yeni tasarımlar yapması çok etkiliyor erkekte beni.

0
    0 Yorumla
  • seficisleri
    seficisleri Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl

Halay çekmesi

0
    0 Yorumla
  • a101kekspir
    a101kekspir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Kendi kendine yaşamasını bilen kişi kadında olsa yaşarım olmasa da yaşarım tip her ihtiyacını karşılayan ve kendjnj geliştiren biri jdjdjd

0
    0 Yorumla
  • Wien34
    Wien34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Enstrüman çalabilmesi hoşuma giderdi. Kafamı elektronik ve teknolojiden kaldıramayan biri olarak bunu yaparken beni rahatlatmasını isterdim.

0
    0 Yorumla
  • NasyonalistTürk
    NasyonalistTürk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Yemek yapma
    Ev temizleme
    Ütü yapma
    Bulaşık yıkama
    Ayağımı yıkama
    Çocuk emzirme

Becerileri

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

önemli olan bunlardan sonra dağılan ortalığı hızlı toplaması :d

0
    4 Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Ayyy evet o yüzden erkekler mutfak işlerinde feci kötüler

Yorumla
    • ElCuco
      ElCuco
      +1 yıl

yaptıklarını gözlerim kapalıyken ayaklarımla bile yaparım :d

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Tabi chef cuco konsuuyor dağılın arkadaşlar 😁

Yorumla
    • ElCuco
      ElCuco
      +1 yıl

En dip pastanelerden, en lüks cruise gemisine varana kadar bir sürü yerde pastacılık yaptım :d tv de gördüğün mehmet şef'le de çalıştım :d sonra sıkılıp mesleği bırakıp borsaya atıldım kafam rahad :d

Yorumla
  • Sciencelover
    Sciencelover Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Zeki ve pratik düşünme yetisi olsa iyi olur. Pasta börek kolay işler bunlar.

0
    6 Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Göreceli kavramlar onlar senin kafa tarzina uyması gerekir dolayısıyla senin zekan ve karşındakinin ortak kümede buluşması lazım ben saf karşı tarafın getirdiği taşıdığı bir özellikten bahsediorum

Yorumla
    • Sciencelover
      Sciencelover
      +1 yıl

Uyumdan bahsetmedim tam olarak ama. Pasta yapmayı anne karnında mı öğreniyoruz, saf yetenek nasıl oluyor. Aksine sonradan öğrenilmiş bir beceri.

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Karşı tarafın zekası senin zekana göre değişir

Yorumla
    • Sciencelover
      Sciencelover
      +1 yıl

Tamamda oraya niye takıldınız, cevabımdaki ana unsur o değil. Sonradan bir çok şey öğrenilir, doğuştan gelen yetiler daha önemlidir demek istedim. Kim kimden zeki veya kabiliyetlidir mevzusu konuşmuyoruz.

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Zeka bir beceri deildir. Bkz

ad
      1.
      elinden iş gelme durumu, ustalık.
      Benzer:
      maharet
      2.
      kişinin, yatkınlık ve öğrenime bağlı olarak, bir işi başarma, bir işlemi ereğine uygun olarak, gerektiği gibi sonuçlandırma yeteneği.
      "Test çözmede beceri kazandık"

Yorumla
    • Sciencelover
      Sciencelover
      +1 yıl

Zeka beceridir demedim zaten bu isleri basite indirgeyerek cevap verdim. Hala ana konunun dışına çıkıyorsunuz sebebini anlayamamakla beraber.

Yorumla
  • Ebediyyecey
    Ebediyyecey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl

Yemekte yapıyor tamir edavatta daha ne isterim ondan

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

ne yapıyorsa tutkuyla yapması ona olan ilgimi arttırırdı

0
    0 Yorumla
  • SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Güzel kek yapıyorsa, yaptığı kekleri de bana tattırıyorsa büyük puan toplar benden. 🤣

0
    0 Yorumla
  • espressoolover
    espressoolover Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Genel olarak tamir işlerinden anlayan etkiler

0
    0 Yorumla
  • ChooChoo
    ChooChoo Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Yemek yapan, yapabilen erkeğe düşerim pat diye skskks

0
    1 Yorumla
    • Arda_ateş
      Arda_ateş
      +1 yıl

Sen bimiyormusun peki

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Evdeki bozulan eşyaları tamir edebiliyor olması bence gayet etkileyici bir özellik

0
    0 Yorumla
  • Külyutmaz22
    Külyutmaz22 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl

Bilmem hiç kafa yormadım ama sanırım iyi satranç oynaması ilgi çekici olabilirdi

0
    0 Yorumla
  • yazar_1
    yazar_1 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.

Kendince tarifler yapması, kişisel bakımını güzel yapması ve düzenli olması ilgi çeker.

0
    0 Yorumla
  • SadePirincPilavı
    SadePirincPilavı Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Oyun oynuyor, kitap okuyor ve çok güzel pirinç pilavı yapıyorsa istemsiz yükselirim

0
    0 Yorumla
  • LimOncuuu
    LimOncuuu Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Kuru üzümlü keki iyi yapmalı ve elleriyle erkeğini rahatlatmaktan zevk almalı

0
    0 Yorumla
  • Degisik_-_
    Degisik_-_ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Flörtümün eli dişi teni güzel olsun mis koksun yeter 😂😂

0
    1 Yorumla
    • Arda_ateş
      Arda_ateş
      +1 yıl

Saklanıyorsun neden

Yorumla
  • Liim10
    Liim10 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 86%
    +1 yıl

yumurta dahi kıramam ben yhaaa diğen biri olmasın da.

0
    0 Yorumla
  • kahvelikalp
    kahvelikalp Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Araba sürme, dans etme, güzel fotoğraf çekme...😄 Mis mis misss... Yeniden yeniden aşık olurdum. 😄

0
    1 Yorumla
    • mutluluknedir34
      mutluluknedir34
      +1 yıl

bu saydıkların bende var hahaahah:P

Yorumla
  • __Efe
    __Efe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Düzgün sevebilsin ya geri kalan şeyleri birlikte öğreniriz gerekirse

0
    0 Yorumla
  • huwboy34
    huwboy34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.

En büyük yeteneğim tatlı ve yemek yapmak :D

0
    0 Yorumla
  • KırmızıBeber48
    KırmızıBeber48 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Yemek yapması güzrl müzik zevki spor yapması ve lütfen kültürlü olsun kitap okusun.

0
    0 Yorumla
  • Fearless10
    Fearless10 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Eliyle maharetli, diliyle sohbetli, kalbiyle şefkatli olsun😊

1
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.

Çok güzel yemek yaparken gitar çalıp siyaset yaparak o esnada dilini burnuna değdirebilmesi

0
    0 Yorumla
  • H_İ_Ç
    H_İ_Ç Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.

Özgenayı hatırlattın bana. hamaratlık güzel bir beceri.

0
    0 Yorumla
  • İzmitlionur
    İzmitlionur Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

araba tamir eden bir hatun ya da tır şöförü bana çok çekici gelir farklı olduğu için heralde

0
    0 Yorumla
  • Krykos
    Krykos Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.

Kadın dediğin hamaratlı erkek dediğin becerikli olmalı ☺️

1
    0 Yorumla
  • Bibarduckscoffee
    Bibarduckscoffee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Bı kabiliyeti olması. Mesela birkaç dil bilmesi, enstrüman çalıyor olabilmesi, bişeyi öğrenmek için çabalıyor, istiyor olabilmesi vs.

1
    0 Yorumla
  • Yumuşakkalpliguzel
    Yumuşakkalpliguzel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben de hepsi mevcut efendim. Sesim güzeldir çizim yeteneğim var güzel yemekler ve tatlılar yaparım sarma sararim baklava yaparım yufka açarım temizlikte marifetliyim güzelim de.
    Maşallah maşallah bana. 🤭🤭🤭

0
    0 Yorumla
  • asenayalçın
    asenayalçın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Sayısal zekasının iyi olması beni etkilerdi

1
    0 Yorumla
  • Pikauv
    Pikauv Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Hiç olmamasını tercih ederim.

0
    0 Yorumla
  • Highline
    Highline Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Bu tarz yemekleri bana yapsa her gün swarowski taşlı kolye sahibi olurdu heralde

0
    0 Yorumla
  • burdayim_canim
    burdayim_canim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer lafı yanlıştır kızlar. Bedroom da iyi olan kızlar kazanır

1
    1 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Katılıyorum, yemeği biz de yapıyoruz.

Yorumla
  • Runner4114
    Runner4114 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 85%
    +1 yıl

Görselde ki gibi elinin hamarat olması 🙂

1
    0 Yorumla
  • theslnttypumpkin
    theslnttypumpkin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Bir müzik enstrümanı calabilmesi kitaplara filmlere ve bilgisayara ilgili olmasıı

1
    0 Yorumla
  • jupiterdekiguluncani
    jupiterdekiguluncani Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.

Sanatsal bir becerisi olsa süper olur

1
    0 Yorumla
  • mutluluknedir34
    mutluluknedir34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bu görseldekilerin aynısını ve daha fazlasını yaparım ben seni alayım kendime ya:P

0
    0 Yorumla
  • Naptinlasen06
    Naptinlasen06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Kalbe giden yol mideden gecer derler peki ya ruh?

0
    0 Yorumla
  • Shivers u
    Shivers Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Bunlardan birini yapması kafi 😄

1
    0 Yorumla
  • İsviçrededelibiri
    İsviçrededelibiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Playstation oynamayı bilmesi 😍

0
    7 Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Gençler çok iyi bu konuda 😂

Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Evet ama biz genç değil miyiz?🤣🤣

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Ben değilim

Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Bence gayet gençsin ve güsel bir enerjin var. Oyunlara ilgi duymuyor olabilirsin ama genç dinamik ve güçlü bir kadınsın ☺️

Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Hangi ülkede yaşıyorsun?

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Österreich

Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Ah okay bende Schweiz.

Yorumla
  • _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
    _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

Mesela görseldrki beceri bir artı puandır. 😃

0
    4 Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Ehuheuheh ama erkeklerde bişeyler katabilmeli değil mi 😅

Yorumla
    • _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
      _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
      +1 yıl

Tabiki. Yemeğe yardımcı olurlar. Ne olacak hepsini yiyip kilo almalarındansa erkekler yiyerek kilo almalarınında önüne geçmiş olurlar 😃
      Bence harika bir iş birliği

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Aynen bende seviorum bu ayrıntıyı :))))

Yorumla
    • _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
      _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_
      +1 yıl

Anlaştığımıza sevindim 🤣

Yorumla
  • Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtünüzün hangi beceriye sahip olması ona olan ilginizi artırırdı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Flörtünüzle benzer özellikleriniz olması ne kadar önemlidir? 20 cevap verildi
Flörtüne Sevgilim sıfatını vermen için ne gerekiyor? 20 cevap verildi
Sevgilinizde/Flörtünüzde en çok dikkat ettiğiniz şey nedir? 10 cevap verildi
Burcunuzun üstün yeteneği nedir? 72 cevap verildi
Sizin burcunuzun üstün yeteneği nedir? 49 cevap verildi
Sizi itici yapan bir özellik söyler misiniz? 47 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨