+1 yılYalnız yaşadığım için mutfak konusunda benden başarılı bir eş olacağını sanmıyorum o yüzden üşengeç olmayan hemen hemen her işi istekle yapacak birisi olmasını isterim ben gibi...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomi, teknoloji, ince el işçiliği gereken hemen hemen her türlü işte iyi sayılırım 👍 inşaat işinden anlarım, (talaşlı imalat işinde çalıştım) mekanikten anlarım, çocuk gelişimi ile ilgili bir kursa gidiyorum, hobi olarak bahçe işleri yapıyorum (aşılama, budama v. b.) çok yönlü bir insanımdır. Bazen arkadaşlarımın bir şeyini tamir ederim ve sahibine veririm şaşırıp kalırlar. 😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yıleğlenceli ve her zaman çözüm odaklı olması
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Yemekte ve yatakta maharetli olması jsjs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılFlörtüm becerileri önemli değil ben becerilerine göre sevmiyorum kalbine göre seviyorum. bu yüzden de yetenekleri ya da becerileri benim ilgimi çekmez beni etkilemez hiç bir şekilde.
120 Yorumla- +1 yıl
Bizim yaşımiza gel de bu yorumunu oku :))))
- +1 yıl
Yaş ile ilgisi yok :))) ben 15 imde neysem 40 da da o olurum. bunun tek farkı sizin yaşlarınızda artık aşk meşk olmadığı için sadece yemek yapsın ya da parası maaşı iyi olsun gözüyle daha çok bakıyorsunuz
- +1 yıl
Bir becerisi bir vasifi olmayan bir insan bile tek başına yetemezken bir başka biriyle nasıl ilişkisini geliştirebilir? ya da bir aile kurup çocuk sahibi olabilir? Çocukların olduğun zaman bana aşk yeter demiceksin, çocuklar bulduğunu yer aşkım senin kalbin yeter diyen bir baba/anne normal olduğunu düşünmüyorum. Sevgiliyken bile çalışmayan el becerisi olmayan biri karşı tarafı mutlu edemez. Uretken becerisi olan yaratıcı insanlar daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurarlar birinin yetemediginde sen el olursun yardım edersin. her şey aşk değil her şey para kazanmakta değil.
- +1 yıl
Bir becerisi vasıfı olmayan insan tabi ki de kendine bile bakamaz ama bu demek değildir ki ilişkilerde bunlara bakılmalı ya da bunlara öncelik verilmeli. bir kişinin parası ya da aşırı yetenekli olması onun sizi gerçekten sevdiğini ya da saygı duyduğunu ya da mükemmel bir ilişkiniz olacağını göstermediği gibi sizi mutlu da etmeyecektir. insanların bu şekilde düşünmelerinin sebebi aslında aşk değil mantık evliliğine bakmalarıdır. kendileri için her zaman için daha iyisini daha güçlüsünü daha başarılısını isterler. çocuk olması aile kurmak için önce insanın kendini yetiştirmiş sorumluluk sahibi olacak durumda olması gerekir. yani iş yemek yapmak da bitmiyor. ayrıca evlilik değil flört demişsiniz. ayrıca her insanın düşünceleri de aynı değildir çocuk belki istemiyorum ben? ya da çocuk olsa bile aşkımın bitmeyecğeini düşünüyorum belki de? ayrıca aşk sandığınız gibi bunlara bakmaz. tabi ki de erkeklerin sadece yemek yapsın evi temizlesin kirli çamaşırları yıkasın dediği için. kadınlar da daha çok zengin olsun baan baksın dediği için bu şekilde bir toplumda büyüyüp bu düşünceyi benimsemenizi de anlıyorum. yani normaldir. ayrıca her şey aşk değil ama aşk olmadan da evlilik zaten arkadaşlık gibi olur. her şey el becerisi değildir. insan yeri geldiği zaman kuru ekmek yemeğe bile razı olur birbirini sevmek değer vermek budur. önce insan olmalı önce gerçekten sevmeli gerisi zaten çözülür bir şekilde. insan bunu olgunlaştığı zaman daha çok anlıyor. bu arada sözleirm de hala geçerli beni bu özellikler ilgimi çekmek için yeterli değildir :)
- +1 yıl
Ben Avusturya'da yaşıyorum materialist biri asla değilim çünkü buna gerke duyarak büyümedim ama sadece sevgi herşeyi çözer olarak da bakmiorum kasabada yasiorum mesela ben burada otobüs vs yok şehirlerde var arabası olmadıktan sonra ya da kullanmasini bilmedikten sonra bi yere adım atamazsın kırsalda.. ayrıca el becerinin olması lazım çünkü kapitalist bı ülkede (zengin/fakir ) olmadığım için burada işçi olayı yok ve kendin yapmak zorundasın inşaattan börek yapımına kadar çünkü parayı basarim yaptiririm olayı yok en basit örnekler insan kendini geliştirmesi için bir yeteniginin becerisinin olması gerekiyor becerisi yeteneği olayan silik birini tablo bu gibi buyelenerek bakıp duvarima asicak biri deilim. Flört doneminde insanlar birbirini anlattığı için yaotiklarin hobilerin ugrastiklarin becerilerin bunların bilgisine ulasiorsun. Ve misal gitar caliorim diyen biri hmm ne güzel ne tarz müzikler vs bı konuya giriorsin ama dusun ben ailemle kaliorum tüm gün yatiorim bişey elimden gelmio yaomiorum hayat bana güzel diyen birine de aşık olamam yani :))) bu kafa bende 20 li yaslardaykende vardı şimdide zaten var.
- +1 yıl
İkisi aynı şey değildir. o zaman nefes almayı bilmeyen de yaşayamaz diyebiliriz ama nefes almanın aşk ile ilgisi olmadığı gibi araç kullanmanın da sevgili olmak ile ilgisi yoktur. ben de Ankara da yaşıyorum. hayatım boyunca sevgisiz büyüdüğüm için sevgi olmadan bir şey olmaz diyorum. neden mi bunun için günümüz de ki evliliklere bakmanız yeterlidir :))) o kadar başarılı işi olan hatta şirket sahibi olan hata 50 çeşit yemeği yapabilen kişilere bakın evliliklerinde çok mu mutlular. demek istediğim insanların bu kadar da maddesel şeylere yönelmesi doğru değildir. ayrıca el beceresi olamlı ama bu bir kriter dğeildir benim için yani sizin aşk fikrini bu diye bu herkesin bu şekilde düşüneceği anlamına gelmez. tabi ki de türkiye gibi bir ülkede ya da bu tip ülkelerde insanların önce çıkara bakması normaldir ben hayatımda kaç kişinin evlenip de ayrıldığını gördüm hepsinin ortak noktaları neydi biliyor musunuz? evlenirken karşısında ki kişilerin karakterine sevgilerine değil becerilerine yeteneklerine ya da statüsüne bakarak seçmeleriydi. ayrıca inşaat da börek yapmayı siz bir ömür yaşayacağınız kişi ile kıyaslıyorsanız bu sizin düşüncenizdir lakin dediğim gibi ben kuru ekmek yediğim günleri de biliyorum :))) yeter ki insan kalbinde sevgiyi hissetmeli ilk önce. ayrıca oda sizin düşüncenizdir siz aşık olmayabilirsiniz ama belki ben olacağım bunu da bilemezsiniz ki değil mi. ayrıca evet ama sırf gitar çalmanızdan etkilenen biri zaten sizden değil gitar çalma yeteneğinizden etkilenmiş demektir ki bu durumda kim gitar çalandan etkilenir zaten. aynı şey insanın sesine uzun boyun ya da tipine veya altında ki arabasına düşen bunu kriter olarak belirleyen insanlar için de geçerlidir.
- +1 yıl
Ayrıca ben de aynı düşünüyorum ister sizin gibi geç yaşlı olayım ister 50 yaşında geleyim fark etmez insanın olgunluğu kendi yaşadığı hayat deneyimlerine göre değişmektedir. bugün bir erkek dış görünüşü kötü olsa bu sizin bütün evlilik fikrinizi bir anda siler ve değiştirdi. yani bu yüzden de bu tip özelliklere bakan kişiler ben gerçekten seviyor demem.
mantıklı mı evet. ama ben mantık aramıyorum aşk gibi ya da sevgi gibi duygularda. zaten yazdıklarımı okursanız ben bunlar önemli değil demedim. sadece öncelik olmamalı dedim. çünkü o zaman samimiyet olmuyor kişiyi yeteneklerine göre becerilerine göre sınıflandırmış oluyorsunuz. - +1 yıl
Koşulsuz sevgi sadece annenin çocuğuna verdiği sevgidir bunun dışında tüm sevgiler kosulludur ve ortamların oluşması için berbaer zaman geçirebilmek için aynı noktada buluşup sevebilmek için becerinin olması gerekiyor burada da yukarıda arbaa ornegiji yazdım. Hayatin bu şekilde olmadigini sende anlarsın biraz büyümek gerekiyor sadece. çünkü hiç kimse aynı yılda kalmıyor biolojik olarak yaş aldığımız gibi beyin zeka düşünce de büyüyor ya hani.. şu anda saf sevgi aşk diorsun ama öyle bir şey yok hicbirsey yapmadan aşık olan seven ve ilerleyen kimse yok yani :))
- +1 yıl
Hayır katılmıyorum :)) o zaman çocuğunu terk eden döven ya da sokağa atan annelerin sevgisi nerede? gördünüz mü demek ki koşulsuz sevgi yoktur. ayrıca anne bile çocuğunu sevmezken koşulsuz bir sevginin olacağını düşünmek de pek de doğru değildir koşul tabi ki de gereklidir. ama bu dediğim giib karşılıklı sevgiden saygıdan geçer. el becerileri ya da kişinin hangi alanalrda yetenekli olduğu kendine katmış olduğu bir artıdır o kadar ama bunu ilişkilerde artı olarak kullanması bence arada ki duyguyu bitirir. ayrıca ben hayatınz gerçeklerini ya da göründüğü gibi olmadığını biliyorum zaten bence siz biraz daha büyüdüğünüz de ya da terk edildiğiniz de hayatın gerçeklerini anlayabilirsiniz belki de :)) ayrıca insanın zaman geçse de yeniliklere kapalı olduğu için değşimez belki de bu yüzden hep aynı kaldınız hiç değişmediniz düşünce olarak. ayrıca zeka bilimsel olarak büyümez :)) zeka doğuştan belirlenir öğrenme becerisi gelişir sadece. ayrıca sevenlerde var gereçkten. ama örnekleri bilmiyorsunuz sadece
- +1 yıl
Benim için sorun yok ben geceye kadar yazarım tartışırım ama siz anlamadığınız için artık yazma gereği duymuyorum benim de bir zamanım var :)) bu yüzden de iyi günler bir gün anlamanız dileği ile.
- +1 yıl
Ben demiorum bunu pedogoglar derslerde gördüğümüz bilimsel bilgi bu koşulsuz sevgi anne sevgisidir dürtü den dolayı Google la istersen.. istinalar kaideyi bozmaz. ooo terkedilmelisin flnlar :))) kimsenin hayatını bilemezsin ki bende terkedilmisimdir terkedildim diye saf sevgi peşinde gezmedim kendimi başka seylre verdim olursa olur olmazsa olmaz ama insanın kendini geliştirmesi beceriler etmesi güzel şey. Bu seni neden bu kadar gerdi bilmiorum herkesin bı tanımı var gördüğün gibi 😁
- +1 yıl
Alın bakın artık elinizde internet var illa atmamı bekilyorsunuz :))) evrimagaci.org/.../eger-turun-devamliligi-icin-gerekli-olmasaydi-bir-anne-gene-de-cocuklarini-sever-miydi-1747 bu sitede gerekli evrimsel süreçleri okuyup bilginizi genişletebilirsiniz. isterseniz daha çok kaynak bırakabilirim. ayrıca siz ne kadar taktınız ben onu anlamadım sanki benimle konuşmak için can atıyormuşsunuz da bugünü beklemiş gibisiniz 1 saattir yazıyorum ama normal değil bu? neden uzattın gerçekten anlamadım :D bu arada sevgi hakkında daha çok bilginiz olması lazım bence. koşuslz anne sevgisi gerçek değildir bunu ben değil bilimsel veriler diyor zaten :))
- +1 yıl
Bu internet kaynaklı bilginin hiçbir kanıtı yok literatüre bı bilgi değil, ben sadece okullarda pedgoglara aktarılan bilgiyi söyledim internette her yazilani referans gosterseydik ülkede herkes tezli doçent Prof olurdu. Ayrıca sen benim soruma gelio cevapladigin için bana cevap verme hakkı doğuyor bunun seninle alakası yok sen yazarak bana bu cevap hakkıni veriorsun can atan kim bilemiorum artik :)
- +1 yıl
Peki sizin verdiğiniz bilgilerin ne kaynağı var? :) belki de bilimi reddetmek yerine onu kabul etmeniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. ayrıca bilimsel verilerin yerini de hiç bir şey tutmaz, zaten bu yüzden ülkede herles prof ya da kendini psilolog sanıyor zaten çünkü araştırmadan yoksul bir toplum oldular maalesef. ayrıca ben sizin düşüncenizi sormadım sadece kendi fikrimi söyledim yani bu durumda yazmak zorunda değilsiniz yazdığınız için de sizin görüşüne cevap vermiş oldum ki bu da hakkımdır. yani kim can atıyor aslında görüldüğü gibi ortada sadece bana bu kadar uzun yazmanızdan da anlaşılıyor. neyse size iyi günler dilerim :) daha fazla konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Ülkede herkes kendini Prof sanior derken yine ortam farkliligimiza dikkat çekerim. Ben aldığım eğitime farklı ülkelerde yaptığım masterlara sonuna kadar inaniyorum. Bunu eğitim almayanlar düşünsün. Ayrıca Soruma cvp verip yorumlayamaz cevap yazamazsiniz demek de ayrı bir küstahlık. Sorularıma gelmeyin o zmaan gelirseniz de yazilani sindirin :)))
- +1 yıl
Burada kendinizi övmek ya da ego kasmanıza gerk yok ben zaten sizin eğitiminiz ile ilgilenmiyorum sadece bilimi reddetmeniz ve interneti küçümsemeniz dikkat çekmek istedim bende bilimi sonuna kadar destekliyorum ve güveniyorum zaten. ayrıca küstahsınız demedim asıl küstahlık bence durduk yere sorun çıkartmaktır. ayrıca bende sorulara gelir görüşümü yazarım istemiyorsanız da siz sindirebilirsiniz :)))
- +1 yıl
İlgilenmiyorsan laf vurmucaksin eğitimsiz insanlar dolu diye. İnternet literatüre kaynak değildir o yüzden kabul etmiyorum. Bilimi reddeden masterli nasıl oluyor onu da anlamış değilim masterimi verende Berlin Uni Prof demek o da kendini Prof saniomus Almanya ona o title i öylesine vermiş o da bilimi onemseyenlere geçiriomus masteri kapın diye :))) çok komiksin benim için sindiricek bişey yok
- +1 yıl
Ben sizinle ilgilendiğim yok zaten kendi kendinize konuşuyor gibisiniz :)) ortaya laf atan bile olmadı kendi fikrimi söyledim ister kabul edin ister etmeyin bu beni ilgilendirmez. ayrıca komiksem yazmanıza da gerek yok değil mi? :)) hadi iyi günler size...
- +1 yıl
Dialog iki kişiliktir tek kişilik değil cevap verme o zaman sende 🤫
- +1 yıl
Tamam evet :))
+1 yılCanım yemek yapabilen kadındır net erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer demiş teyzelerimiz doğru demiş benim sevgilime o kadar güzel şeyler pişirip hazirlardim ki adam artık ellerimi opuyordu hayrandi bana çünkü erkekler her ne kadar güzellik karakter neyse de kendine evine iyi bir eş çocuklarına hamarat bir anne ister bu yüzden icgudusel olarak seni evinin hanımı çocuklarının anası olarak görür çünkü becerikli hamarat bir kadını böyle hayal etmek kaçınılmazdır
Bu arada resimler iştahımı açtı çok sağol zaten mutfağın önünden bile geçince kilo alıyorum bu resimler bana hiç iyi gelmedi ahahahahahah
12 Yorumla- +1 yıl
Afferim kizimaaaa doğru yoldasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mutfakta fazla gezmesin yeter.. ve kirli çoraplarını yer yerine sepetin içine atsın bi zahmet.. 😂
23 YorumlaPratik olmasını isterim. Sadece mutfak konusunda değil. Genel olarak hızlı insanlardan hoşlanırım ben.
10 Yorumla
+1 yılyemek yapması bir sıfır önde benim gözümde
boğa burcuyum ben zaafım yemekler:)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. bunlar hep aparatif ve karın doyurmaz coffee
110 Yorumla
+1 yılMutfağa uğramıyor kalbime giden yol..
İyi araç kullanması, güzel çay demleyip içebilmesi olabilir..
00 Yorumla
+1 yılHer türlü donanıma sahip olması. Her konuda bir bilgisi olması hoş olabilirdi. Az da olsa.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Güzel doğu yemeklerini yaparsa güzel olur. O yörenin yemeklerini çok sevdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşçı olduğum için mutfakla gözümü boyayamaz kesinlikle erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer zırvalıktan başka bir şey değil, karşılıklı sevgi ve saygı varsa yemek vs bir şekilde yapılır..
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtube.com/shorts/GR0Ipf-SS-Y?feature=share
Şöyle gösteriyim efendim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapan dicemde yemek yapan erkeklerin göbekli olması sorunsalı var 🙄😏 nedense pek belli ediyorlar maharetli olduklarını 😂 Güzel ses diksiyon diyorum. Sesi güzelse etkilenirdim
06 Yorumla- +1 yıl
Nusret bunu beğendi 😃
- +1 yıl
Uç örnek verince haklı olmuyorsun. Nusret dediğin adamla da kıyas etmezsin bize denk düşecek göbekli kıllı biri olur keşke nusret düşse
- +1 yıl
Artık birlikte kaldırırsınız dünya kupasını :D
- +1 yıl
biz kupayı kaldırırızda bu dünya bizi yanyana kaldıramaz 😂 kıskançlıktan çatlarlar 😂😂😂
- +1 yıl
:D Peki hanginiz Messi'yi hanginiz Di Maria'yı darlardı :D
- +1 yıl
bilmiyorum o mevzuları ama hangisi daha yakışıklıysa ben onu seçerim 😂
onda olan her marifet gözüme güzel gözükür. yani ilgimi çeken onun yapabildikleri değil, yaptıklarını onun yapması.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi yalan yok, mutfak becerisi ister istemez bir çekim yaratıyor. Tabi, tek başına yeterli mi? Elbette hayır.
00 Yorumla
+1 yılSen mesela flörtüm olsan senden o yukarıdaki resimdeki kurabiyeleri yapabilme becerine hayran kalırsım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Biz erkekler mutfak becerisi iyi olsun evi iyi çekip çevirsin eşini hertür mutlu etmesini iyi bilen hanım olursa iyi olur deriz
00 YorumlaBozulan bir eşyayı bekletmeden hemen tamir edebilmesi yeni tasarımlar yapması çok etkiliyor erkekte beni.
00 Yorumla
+1 yıl
Halay çekmesi
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine yaşamasını bilen kişi kadında olsa yaşarım olmasa da yaşarım tip her ihtiyacını karşılayan ve kendjnj geliştiren biri jdjdjd
00 YorumlaEnstrüman çalabilmesi hoşuma giderdi. Kafamı elektronik ve teknolojiden kaldıramayan biri olarak bunu yaparken beni rahatlatmasını isterdim.
00 Yorumla
+1 yılYemek yapma
Ev temizleme
Ütü yapma
Bulaşık yıkama
Ayağımı yıkama
Çocuk emzirme
Becerileri00 Yorumlaönemli olan bunlardan sonra dağılan ortalığı hızlı toplaması :d
04 Yorumla
+1 yılZeki ve pratik düşünme yetisi olsa iyi olur. Pasta börek kolay işler bunlar.
06 Yorumla- +1 yıl
Uyumdan bahsetmedim tam olarak ama. Pasta yapmayı anne karnında mı öğreniyoruz, saf yetenek nasıl oluyor. Aksine sonradan öğrenilmiş bir beceri.
- +1 yıl
Tamamda oraya niye takıldınız, cevabımdaki ana unsur o değil. Sonradan bir çok şey öğrenilir, doğuştan gelen yetiler daha önemlidir demek istedim. Kim kimden zeki veya kabiliyetlidir mevzusu konuşmuyoruz.
- +1 yıl
Zeka beceridir demedim zaten bu isleri basite indirgeyerek cevap verdim. Hala ana konunun dışına çıkıyorsunuz sebebini anlayamamakla beraber.
+1 yılYemekte yapıyor tamir edavatta daha ne isterim ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılne yapıyorsa tutkuyla yapması ona olan ilgimi arttırırdı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kek yapıyorsa, yaptığı kekleri de bana tattırıyorsa büyük puan toplar benden. 🤣
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak tamir işlerinden anlayan etkiler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yemek yapan, yapabilen erkeğe düşerim pat diye skskks
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvdeki bozulan eşyaları tamir edebiliyor olması bence gayet etkileyici bir özellik
00 Yorumla
+1 yılBilmem hiç kafa yormadım ama sanırım iyi satranç oynaması ilgi çekici olabilirdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Kendince tarifler yapması, kişisel bakımını güzel yapması ve düzenli olması ilgi çeker.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOyun oynuyor, kitap okuyor ve çok güzel pirinç pilavı yapıyorsa istemsiz yükselirim
00 Yorumla Kuru üzümlü keki iyi yapmalı ve elleriyle erkeğini rahatlatmaktan zevk almalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtümün eli dişi teni güzel olsun mis koksun yeter 😂😂
01 Yorumla yumurta dahi kıramam ben yhaaa diğen biri olmasın da.
00 Yorumla
+1 yılAraba sürme, dans etme, güzel fotoğraf çekme...😄 Mis mis misss... Yeniden yeniden aşık olurdum. 😄
01 Yorumla- +1 yıl
bu saydıkların bende var hahaahah:P
Düzgün sevebilsin ya geri kalan şeyleri birlikte öğreniriz gerekirse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. En büyük yeteneğim tatlı ve yemek yapmak :D
00 Yorumla
+1 yılYemek yapması güzrl müzik zevki spor yapması ve lütfen kültürlü olsun kitap okusun.
00 Yorumla
+1 yılEliyle maharetli, diliyle sohbetli, kalbiyle şefkatli olsun😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel yemek yaparken gitar çalıp siyaset yaparak o esnada dilini burnuna değdirebilmesi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Özgenayı hatırlattın bana. hamaratlık güzel bir beceri.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaraba tamir eden bir hatun ya da tır şöförü bana çok çekici gelir farklı olduğu için heralde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Kadın dediğin hamaratlı erkek dediğin becerikli olmalı ☺️
10 Yorumla
+1 yılBı kabiliyeti olması. Mesela birkaç dil bilmesi, enstrüman çalıyor olabilmesi, bişeyi öğrenmek için çabalıyor, istiyor olabilmesi vs.
10 Yorumla
+1 yılBen de hepsi mevcut efendim. Sesim güzeldir çizim yeteneğim var güzel yemekler ve tatlılar yaparım sarma sararim baklava yaparım yufka açarım temizlikte marifetliyim güzelim de.
Maşallah maşallah bana. 🤭🤭🤭00 Yorumla
+1 yılSayısal zekasının iyi olması beni etkilerdi
10 YorumlaHiç olmamasını tercih ederim.
00 YorumlaBu tarz yemekleri bana yapsa her gün swarowski taşlı kolye sahibi olurdu heralde
00 Yorumla
+1 yılErkeğin kalbine giden yol midesinden geçer lafı yanlıştır kızlar. Bedroom da iyi olan kızlar kazanır
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, yemeği biz de yapıyoruz.
+1 yılGörselde ki gibi elinin hamarat olması 🙂
10 Yorumla
+1 yılBir müzik enstrümanı calabilmesi kitaplara filmlere ve bilgisayara ilgili olmasıı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSanatsal bir becerisi olsa süper olur
10 Yorumla
+1 yılbu görseldekilerin aynısını ve daha fazlasını yaparım ben seni alayım kendime ya:P
00 Yorumla
+1 yılKalbe giden yol mideden gecer derler peki ya ruh?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bunlardan birini yapması kafi 😄
10 Yorumla
+1 yılPlaystation oynamayı bilmesi 😍
07 Yorumla- +1 yıl
Evet ama biz genç değil miyiz?🤣🤣
- +1 yıl
Bence gayet gençsin ve güsel bir enerjin var. Oyunlara ilgi duymuyor olabilirsin ama genç dinamik ve güçlü bir kadınsın ☺️
- +1 yıl
Hangi ülkede yaşıyorsun?
- +1 yıl
Ah okay bende Schweiz.
+1 yılMesela görseldrki beceri bir artı puandır. 😃
04 Yorumla- +1 yıl
Tabiki. Yemeğe yardımcı olurlar. Ne olacak hepsini yiyip kilo almalarındansa erkekler yiyerek kilo almalarınında önüne geçmiş olurlar 😃
Bence harika bir iş birliği - +1 yıl
Anlaştığımıza sevindim 🤣
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler