Her şey dozunda güzel ufak kıskançlıklar aşkı besler ancak olay özel hayata müdahale etmeye geldiği an sıkıntıya gelemeyen bir terazi kişisi olarak güle güle derim.. Şahsen hayatımdaki insan arkadaş çevreme, iş hayatıma, dış görünüşüm ile alakalı verdiğim hiçbir karara karışamaz çok şükür bu konuda anlayışlı bir partnerim var..
Olur tabi ki de, kıskançlık birazcık olabilir ama kişi sahiplenme ile kıskançlığı karıştırıyor kıskançlık güvensizlik demektir. kişi sürekli aldatacak ya da başka kıza bakacak kaygısı taşır :D bir şey olduğu zaman zaten sahiplenirsin korursun ama kıskanmak kısıtlamak demektir Kıskançlık ve sevgi arasında bir bağlantı olabilir, ancak kıskançlık doğrudan sevgiyle ilişkilendirilemez. Kıskançlık, bir kişinin bir başkasına olan ilgisini, sahiplenme arzusunu veya kıskançlık duyduğu kişinin diğer insanlarla olan ilişkisine dair endişelerini ifade edebilir. Ancak sevgi, diğer kişiyi önemseme, saygı duyma ve onların mutluluğu için çaba gösterme gibi duyguları içerir. Dolayısıyla, kıskançlık ve sevgi farklı duygular olmasına rağmen, bazı durumlarda birbirleriyle ilişkilendirilebilirler. Ancak bu ilişki sağlıklı bir şekilde yönetilmezse, kıskançlık sevgiyi engelleyebilir veya zedeleyebilir.
Elbette olur! Kıskançlık, bir ilişkide zaman zaman ortaya çıkabilen normal bir duygu olsa da, aşırıya kaçması ve ilişkiyi olumsuz etkilemesi mümkündür. Ancak, sevgi ve saygı temelinde kurulan bir ilişki, kıskançlığı aşabilecek güçtedir. Eğer partnerinizle aranızda güvene dayalı bir ilişki varsa, onun hayatındaki insanlarla ve aktivitelerle ilgili endişeleriniz olmadan sevebilirsiniz. Önemli olan, birbirinize karşı güven ve anlayış göstermeyi sürdürmektir.
Oraya niye baktın, bunu niye giydin, o sana niye öyle baktı, niye sana öyle dedi, adama ne dedin, ben varken sana niye soruyor, nerdesin, kimlesin, onunla arkadaş olmayacaksın, ona niye güldün, bu saatte dışarda ne işin var?
Böyle sevecek olan benden uzak dursun ben böyle hastalıklı bir sevgi istemiyorum.
Kıskanmadan sevmek olur ama, kıskançlık olmadan sevginin gölgesi olmaz. Her insan kendine göre bu duyguyu yaşar, ancak duygunun yoğunluğu, şiddeti, davranış kalıpları, ortaya çıkardığı etki farklılık gösterir. Kıskançlık, sevginin bir göstergesi değil neticede, kişi üzerinde sağlıksız bir muhakeme yapısının varlığına, bazen de karşısındaki kişiye duyulan güvensizliğe işarettir❗
Olmaz. Domuz muyuz biz kıskanmıcaz Yok öyle bir dünya. Sadece gereksiz ve boş kıskançlıkları, karşıdakine zarar verecek derecede olmasına karşıyız. Gerçi karşıdaki her zaman zarar verdiğini düşünür. O yüzden kıskanılmak hoşuna giden biriyle olmak lazım. Domuzsa hiç sevmemek gerek bence
Kıskandığıni belli etmeyeceksin. Bu sevmediğin anlamına gelmez. İş yerinde hoşuma giden birisi var, çevresinde çok kız var ona ilgi gösteren, şaşırmıyorum buna alıştım 😅 kıskandım ama belli etmiyorum. Sonuçta o kız gelmiş olsa bile o onun yanına gitmiyor ve onu cagirmalarina rağmen benim yanımda kaldı ayrıca da 😇
Kızçeler bir ara çok ergence bulurdum da biraz hoşlanınca bile bi sahiplenme hissi geliyormuş. Rezillik çıkarmayan kıskançlıklar tam olarak olması gereken 👌🏻
Sıfır kıskanmadan olan sevmek de bir tuhaflık vardır zaten insan sevdiğini karşı cinsten kıskanır ister istemez ama tabi kıskançlık seviyesi de normal durumda olmalı aşırısı zarar
Kıskanmak bir durum , eylem ya da var oluş sebebi olabilir..
Bunu içinde yaşamayan bir insanın defosu olduğunu düşünüyorum. Aynaya bakıp insan bazen kendini bile kiskanabilirken seçilemez arkadaş 🥊👑 kıskananlar çatlasın 👑🥊