Lise arkadaşımla yıllar sonra seksting yapmak?

Lise arkadaşımla 3 yıl sonra bir kaç ay önce deprem olduğu zaman yaptığı bir paylaşımı beğenmiştim sonra gelip benim nasıl olduğumu falan sordu baya ilgiliydi sonra konuşmamız bitti 20 dakika falan konuşmuştuk neyse işte sonra sonra dün gece bana yazdı yine öyle sohbet ettik gece 3 e kadar bir yandan iltifatlar çok fazla ilgiliydi onun hoşuna gittiğimi ona çok iyi geldiğimi söylüyordu yani flortlesiyordi benle sonra konu aşka geldi ve aşkın olmadığını söyledi aşk köleliktir gibi şeyler söyledi sonra bana yanıma gelmek ister miydin şimdi seni çok istiyorum sana çıldırıyorum gibi şeyler söylemeye başladı ve cinselliğe girdi kendini rahatlattiktan bosaldiktan sonra da benim her anlamda harika biri olduğumu muhteşem biri olduğumu onu çok tahrik ettiğimi coldirttigimj söyledi öyle konuştuk işte aramızda sır olarak kalsın dedim bende tabikide öyle kalacak dedim kimsenin bilmesini istemiyorum dedim ve bana sonda sen artık benim sanal s*KS dostumsun dedi bu aşka dönüşür mü sonuçta lise arkadaşıydik sonradan öyle oldu çünkü ben duygusal bir ilişki yaşamak istiyorum dün gece yaşadığımız şey gecenin verdiği bir saçmalikti bundan sonra aramızda bir şey olacaksa duygusal bir ilişki olsun isterim bu arada ben bu sabah ona mesaj attım dün gece yaptığımız çok büyük bir yanlıştı bir daha böyle bir şey yaşamamızı istemiyorum beni anlayışla karşılayacağını düşünüyorum dedim hala mesajımı daha görmedi cevap bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ona artık böyle bir şey yapmak istemediğimi söyledim çünkü aramızda duygusal bir şey gelismeden böyle bir şey yapmak birbirimizi kullanmak oluyor ve bu beni rahatsiz ediyor dedim o da beni anlayışla karşıladığını söyledi bende teşekkür ettim
Lise arkadaşımla yıllar sonra seksting yapmak?