Hayatımda biri varken yaptığım Hatalar?

Selam arkadaşlar depremden bu yana psikolojik olarak çok çöktüm.. namaza başladım bolca tövbe ediyorum.. ama geçmişte yaptığım hatalar aklıma geliyor, hayatımda erkek arkadaşım var. 3 yıldır birlikteyim o hayatımda iken yaptığım cahillikler oldu (zina yapmak, biri ile buluşmak vs değil) ondan gizli edindiğim arkadaşlarım oldu sosyal medya üzerinden. oda 1 yıl önce gibi falan aslında ben babasız büyüdüm. Bir erkekten yana asla sevgi görmedim Ve asla şuanki aklım ile aylar öncesi aklım bir değil. 😞 Ki erkek arkadaşım ile uzak mesafe iliskisindeyiz her zaman bir arada değiliz o hayatımda iken yaptığım cahillikler hatalar oldu. Çok pişmanım çok tövbe ediyorum.. erkek arkadaşım ile konuşurken çekinerek konuşuyorum 2 hafta sonra gibi ciddi bir şey yapcaz ve ben çok utanıyorum. Kendimi toparlamak istiyorum 😥 Çevreme ailemden birkaç kişiye anlattım bunları gençlik hatasıdır cahilliktir neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyordun bu günden sonra yapma günahlarını da kimseye anlatma dediler ama ben çok pişmanım huzursuzum lütfen tavsiye verin..

Hayatımda biri varken yaptığım Hatalar?