Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lanet olsun hayatım çöp oldu gençlik yıllarım bitti. İnsanlara bakiyorm mutlular arkadaşları eşi dostu sevgilisi ailesi. hicbiseyim yok insan ilişkilerm berbat kimse sevmiyor. napcam bu anksiyete belası da gecmiyo ne hap ne doktor geçirmiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimse seni istemiyorsa sorunu biraz da kendinde aramayı dene. Belki de uyumsuz birisindir
Öyle zaten başkasında aradığım yok
Öyleyse kendini değiştir biraz
Neden istemediklerini bilmiyorum bulamadm
Karakterini itici buluyorlardır veya sen kendini istemeden öyle tanıtmışsındır
Ama kendileri bir ton birbirlerinin arkasından konuşuyorlar sevmiyolar birbirlerini ben samimi biriyim bı kötülüğüm de dokunmadı kimseye:(
Öylelerinden uzak durman iyi değil mi, nasıl olduklarını görüyorsun
Gece gelen anlık hayatı sorgulayıp ana avrat düz gitme seanslar :(
Olmuyor intihar edicem yoruldum deniyorm olmuyor
Öncelikle bi sakinleş çok gerginsin ve yanlış düşüyorsun, insan hayatta bu şekilde düşündüğü kötü hissettiği zamanlar yaşar ama sorunu kendinde bulma sakın
Hep böyle kendimi bildim bileli mutlu olduğum tek an yok
Ne bu karamsarlık yaa , özgüvenle ilgili bi sorun yaşıyormusun?
İnsanlardan mı ayrıştırdın sen kendini
Çok farklı hissediyorum herkesten her seyden
Kim ya da kimler düşündürttü sana bunları ya
Yıllardır okul ortamlarında arkadaş ortamında hep yalnız bırakıldım ben tanışmaya çalıştığımda da
Yazdıklarını okuyorum da çok naif tatlı aklı başında bi kıza benziyosun bence ortamında ki insanlarla alakalı bu durum ama daha hayatına ne insanlar girecek
Neden nasıl bu duruma geldin anlatır mısın?
Bilmiyorum olmuyo bosluktayim hep
Boşluğu doldurmak zor değil aslın da benliğin ile doldurman gereken boşluğu başkalarından medet umarak yapmak istiyorsun
İnsanlardan çok farklıym arkadasm falan asla olmuyor insanlara ayak uyduramiyorum kendimden nefret ediyorum artk
Bizden farklı değilsin farklı gösteren sunan nedir ayrıca ayak uydurmak zorun da değilsin ki böyle bir kural yok
Sevilmiyorum kimle arkadaş olmak istesem geri itiliyorum dislaniyorm
Sebebi olmalı her şeyin bir sebebi ve nedeni olduğu gibi gereksiz düşünüyor takılıyorsun bence
Yok gereksiz takilmiyorm kaç tane ortama girdiysem hep böyleydi hep tek kaldım
Bazen ortama değil tek bir kaç dost yetiyor ben böyle yapıyorum en azından az ve öz kendimi saçma hissediceğim yerler de bulunmam
Kimse az öz bile yok ilerletmek istemiyo benle arkadaş olmak veya konuşmaya calismiyolar
Gel senle sorunlarını cidden halledelim benim kendime yaptığım şekil de
Nasıl olacak
Korkmadığın sürece sorun yok
Neyden
Kaybetmekten
Kaybedeceğim biseyim kalmadı
En tehlikelisi bu zaten
Neden
Demek ki yalniz degil misim :/
Neden böyle bulamıyorum neyim farklı onlardan
Bu seninle ya da benimle alakali degil insanlara kalmis bi durum onlarin egosu ya da ozguvenlerinden dolayi onlara arkadas olarak bakamiyor ve yaklasamiyoruz benim hic kiz arkadasim yok mesela 2-3 erkek ark var o kadar
Benm de kız arkadaşım yok bir de ben kızım niye böyleym bilmiyorum
En iyisi sanal arkaslik bence her gun konusuyosun hem surekli yaninda degil hem abartmiyor hic biseyi boyle olunca yaninda ki insan bile sana karsi herseyi yapiyor güven olmuyor bir sure sonra
niye sevmiyor kimse, nedenini biliyor musun?
Bilmiyorum işte çok yoruldum
kendini seviyor musun?
Bazen
sorun o olabilir belki, kendinden başlayabilirsin
Sosyal ilişkilerm yok olmuyor. kendimi sevmeyi denedim o da olmuyor
bence alıştığın çevreyi değiştirme vaktin gelmiş, yeni çevre aynı zamanda kendin gibi davranabileceğin; insanların seni öyle tanıyabileceği bir çevre lazım sana. alışılmışın dışına çık.
Yapamıyorum insanlarla tanisamiyorum beni beğenmez dalga geçer aralarına almazlar diye. Ne zaman tanistiysam arkadaş olmaya calistiysam geri itildim umursanmadim artık cesaret edemiyorum etsem de kimse ilerletmiyo arkadaşlık vs
bence umursamaz olman gerekiyor. akışına bırakman lazım, üstüne düşme.
Dışarı cikamiyorm artk umursamaz olsam da duzelmiyo
nerelisin?
Kayseri
haklısın biraz da, kayseride sosyalleşebileceğin fazla yer yoktur
İnsanlar sosyallesiyo ama :(
Hemen isyan etme takip gönder konuşalım
Yalnızlık insanı daha güçlü kılar
Güçlü değilm ben
Bir derdin sıkıntın olduğunda bunu başkalarına anlatıp yardım mı bekliyorsun yoksa kendi başına çözmeye mi çalışıyorsun
Kendim çözmeye calisiyorm
Bu, insanlardan bağımsızlığına bir örnek. Her insan sorunlarıyla yalnız başına mücadele edemez yeterli gücü kendinde bulamaz. Sen yanında kimse olmasa bile mücadele edebiliyorsun bu senin diğerlerinden güçlü olduğunun bir kanıtı. Bağımsızlık güçtür.
Ben çoğu kişiden güçlü olduğumun farkindayim zaten
Ama olmak istemiyorum
Hayat bu, herkesin bir mücadelesi var sonuçta. Böyle olmasa belki çok daha kötü bir biçimde olacaktı yaşamadan bilemezsin o yüzden idare etmeyi öğren. Her zaman yalnız kalmazsın hayatına seni seven sana değer veren biri girdiğinde yalnızlık problemin çözülür. Dayanmaya çalış 🙏
Teşekkür ederim peki nasıl sosyallesebilirm yeteneğim falan hiç yok
Benimde yok. Sosyallik yetenekle olacak iş değil zaten sadece dürüst ol orijinal ol kendin ol. Bunu fark edip rol yapmadığını anlayan insanlar sırf samimiyetin için senin yanında olurlar zaten.
Samimiyim doğalim ztn ama olmuyor
Sosyal ortamın var mı, iş okul vs?
Üni okuyorm ama o kadar insanın içinde biri yok ise yaramaz miyim bu kadar
Hayır öyle düşünme. İnsanlar henüz seni tanımıyorlardır, bir şekilde fırsat kolla ve onlarla tanışmak için uygun zamanı bul. Ders notu falan sor, sınıfta onlardan uzağa oturma, bahçede dersi beklerken onlara yakın dur. Zaten onlar senin yalnızlığını farkedip senide aralarına davet ederler.
Hep erkekler konuşmaya çalışıyor kızlar hiç umursamiyor ben uğraşıyorum olmuyo
Kız ve erkeklerin birlikte takıldıkları gruplarda var. Onlara odaklan mümkünse.
Girmeye çalışıyorm herkes gruplasmis pek katmiyorlar aralarına
Çapraz dersin var mı alt veya üst sınıftan
Yok üst sınıftan da erkekler yazıyor hep dertleri ayni
Bu kadar çok erkek yazıyorsa güzel birisin, nasıl oluyorda kızlar seni aralarına almak istemiyor bunu anlamadım.
Kıskançlık yapan çok
Bu normal ama sırf erkeklere yakın olabilmek için bile seninle arkadaşlık eden kızlar olmalıydı çok tuhaf hiç olmaması. Çapraz dersin varsa başka sınıftan veya bölümden birileriyle arkadaşlık kurmayı dene.
Kızlara yaklasamiyorm niye bilmiyorum
Belki onlarda senin gibidir iyi olanları da vardır aralarında
Beni sevmezler ztn diye cesaret edemiyorum
Neden sevmesinler ki, ben bile henüz seni tanımadan görmeden samimi ve sempatik biri olduğunu düşünüyorum. Onlar seni tanısa çok daha iyilerini düşünür eminim.
Samimi olduğumu söylüyorlar ztn ama ortama ayak uydurabilen biri değilim enerjim yüksek değil sohbete dahil olabilen biri değilim
Sohbetin konusu ilgini çekmiyordur belkide. En azından kendi düşüncelerini belirt veya konuyu sen aç kendi ilgi alanlarından ama insanların sıkılmayacağı bir şey olmalı ve mümkünse açtığın konuda insanların ilgisini çeken kendine özgü düşüncelerin görüşlerin olsun. Bunu işin içerisine samimiyetini de katarak yap ki yapmacık durmasın.
Arkadaş olabilirmiyiz
anksiyete lanet bir hastalık
Gecmiyo
Sebep ne
Gel bana gel