seni çok çok iyi anlıyorum. bugünlerde konuyla ilgili uzunca bi yazı yazacaktım bu siteye ama vaktim olmadı. erkeklerin en büyük problemlerinden biri kadınların işleri, işte cinselliği veya aşkı kendi gördüğü gibi gördüklerini sanmasıdır. oysa kadın his dünyası, beyni daha alengirli, karmaşık, çetrefilli ve detaylıdır. erkeğin hiç aklına gelmeyen bi konu kadın için altın değerinde bir detay olabilir. tabii bu tanıma uyan erkekler ve dümdüz kadınlar da var ama ortalaması bahsettiğim değere yakın bir şey.
kısacası hayattan aldığım tecrübelere dayanarak konuşmam gerekirse beklentilerimi en düşük seviyede tutmayı öğrendim ve bu da mutluluklarımın değerini arttırdı
Hayır tabiki var ama karşı taraf seni kullanmaya mı çalışıyor bak anlarsın sana değer veriyosa hissettiriyorsa sürekli seninle ilgileniyorsa rol değildir.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzde hissettirse de ilgilense de yüzde doksan böyledir Bu sevgililik de kimin icadıysa bir erkeğin icadıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bir şeyler elde etmek için aşık taklidi yapmada ustadır hemcinslerim
Sizi var yaa …………….
ben de kadınları var yaaaa. hani o biçim olanları anlıyo musun.
Bizde oran az da erkeğin o biçimi …
Neyse pardon
iyi erkek kötü kadın değil iyi insan kötü insan vardır. kimse tertemiz değil
Evet
İyiler de var ama sevgililik yasaklansın
umarım karşına iyi insanlar çıkar. aldığın dersler de tecrübe olur sana
Dersle ilgisi yok dünyanın en tecrübeli insanını bile kandırıyorlar
Uf ders istemiyoruz biz sevilmek istiyoruz
bir insan aynı anda hem iyi hem kötü olabilir, en iyi bildiklerine bile açık kapı bırakmalısın hata konusunda. bu da ek tecrübe oluyor
Bak, açık kapı bırakıp aşırı temkinli de olsak hiçbir sevişme yaşamasak bile biz duyguluyuz o sürede bağlanıyoruz yine
seni çok çok iyi anlıyorum. bugünlerde konuyla ilgili uzunca bi yazı yazacaktım bu siteye ama vaktim olmadı. erkeklerin en büyük problemlerinden biri kadınların işleri, işte cinselliği veya aşkı kendi gördüğü gibi gördüklerini sanmasıdır. oysa kadın his dünyası, beyni daha alengirli, karmaşık, çetrefilli ve detaylıdır. erkeğin hiç aklına gelmeyen bi konu kadın için altın değerinde bir detay olabilir. tabii bu tanıma uyan erkekler ve dümdüz kadınlar da var ama ortalaması bahsettiğim değere yakın bir şey.
kısacası hayattan aldığım tecrübelere dayanarak konuşmam gerekirse beklentilerimi en düşük seviyede tutmayı öğrendim ve bu da mutluluklarımın değerini arttırdı
Kontrol etmeyi öğreniyoruz bazen bir ihanet bazen gurur ve onur kırıcı laflar ile ama bunu başarıyoruz kendimize yetiyoruz bir şekil de.
Sadece kullanıyorum kanka kullanmak çok faydalı bir şey
Senin
Senin ne demek
Hayır tabiki var ama karşı taraf seni kullanmaya mı çalışıyor bak anlarsın sana değer veriyosa hissettiriyorsa sürekli seninle ilgileniyorsa rol değildir.
Yüzde hissettirse de ilgilense de yüzde doksan böyledir
Bu sevgililik de kimin icadıysa bir erkeğin icadıdır
Aynen duygularımız yok soruya bak robotuz biz birader
Ne yuzde doksanı bacım yuzde yüzzzzz
Yok ben bile inanıyorum o kısma
Erkek dediğin cinsellik icin yaklaşır kadina benden demesi
İnsanlar da vardır ya
Var tabi ama nadir
Vardırrrr insan Dünya onların ve benim yüzü suyu hürmetine dönüyor
Erkekler dunyanın en duygulu varlıklarıdır
Şaka yapıyosun
sadece şaka