İlk buluşmada beni motorunu yıkamaya götürdü, sizce bizden olur mu?
Aslında ilk başta aşırı keko bir çocuk olacağını düşünmüştüm ama buluşunca gayet samimi ve içtendi. Sanki kırk yıldır tanışıyormusuz gibi petrolde motor yıkadık.
İlk buluşmada beni motorunu yıkamaya götürdü, sizce bizden olur mu?
Aslında ilk başta aşırı keko bir çocuk olacağını düşünmüştüm ama buluşunca gayet samimi ve içtendi. Sanki kırk yıldır tanışıyormusuz gibi petrolde motor yıkadık.
Keko denen tipler zaten doğal ve rahat olmalarıyla tanınır yani olayları sadece zevkleriyle (şarkı, görüntü vs.) ilgili değil. Ben anlattığından onun meşgul bir insan olduğu sonucunu çıkardım. Resmen araya iş sıkıştırmak zorunda kalmış. Senin onun meşgul biri olmasını sorun edip etmeyeceğini de, onun seni oraya götürmesinin sorun olup olmayacağını düşünüp düşünmediğini de bilemeyeceğim ama sana açıklama yapsa iyi olurmuş bence. Onunla görüşmeye devam eder misin bu senin bileceğin iş. Hem işkembeciye götürmemiş en azından.
Dediğine katılıyorum günahını almayayım ama bana biraz şey gibi geldi; kıza motoru yikatti sonra da arkadaşlarına bakın beyler bi kız buldum motoru yikattim diyecek gibisinden geldi
Dediğine katılmıyorum olacakti
Ya ona yıkatmamış ki yanında götürmüş sadece.
Bence de keko tipler çok aşırı samimi ve çok doğallar kız olsam ilk onlara verirdim haklısınız.
Öyle bir şey söylemedim ki haklı olayım. Ne yorum yapmışım be herkes keyfinin istediği gibi anlamış.
😂
Çok saçma bir durum 😅 Sanki o gün motor yikayacakmis da seni de araya sıkıştırmış gibi. İlk bulusmada böyle şeyler samimiyet falan değil, aldanma. Ayıp etmiş. İlk buluşmaya insan özenir, her ne kadar yakın görse de görgü kuralları çerçevesinde hassasiyetle hareket eder. Sen ilk buluşma bakımı yap falan o buluşmadan önce motoru yikatamasin. Olur mu sence sizden? Bunu mu kendine layık görüyorsun?
Asıl problemi bir kişi görmüş, harbiden " ilk buluşmada adamın motoruna binen kız " başlığına malzemesin sen. Sen tanımadığın adamın motoruna binmişsin, zaten her şey rahat başlamış. Motoru yıkamanız çok masum kalmış olacak başka şeyleri düşününce.
Cevap
71Cevap
Sonra gelsin olaylar… kadınlar sürekli macera arıyor. İyi insanları da görmezden gelir… sıkıcı bulur.
sonra o sevdiği macera ona zulüm gibi gelir veya başına bir şey gelirse de erkekler kötü hepsi aynı onlara güven olmaz diye sızlanmalar başlar.
Motorcunun intikamı…
İlk buluşmada tanımadıgın birinin aracına binmişsin yahu seni tenhaya götürse ne yapacaktın acaba, çok cesursunuz helal olsun iyi haberlere cıkmaktan kurtulmussun bari
Samimiyet işini abartıyorlar yaa.. Zamanla her şey olur ama ilk buluşmada da biraz geri durulmalı böyle şeylerden.
Daha ne yapsın motorsiklet le dolasmissiniz adamda seni samimi bulmuş ve beraber yıkama yapmışsınız paylaşımcı en azından olur belli sana değer vermiş sacmallamislar yorumda yok kullanmışlar bilmiyorum ne yalan adam istese kendi basinada yıkar 5 dk iş sırf senle yapmak istemiş güzelde olur takıl
''Bizden olur mu?'' sorusunu bu hikaye üzerinden bir değerlendirme yapıp cevap vermemizi istiyorsun. Keşke senin de zihnini yıkasaydı çocuk orada nasıl bir akıl tutulması bu. Sizden olmaz bu arada.
Hahaha kusura bakma. Ama komik geldi. Neyse yapacak bişey yok motorunu seviyor adam. Motoru ilk planda :)))
Olur niye olmasın 🙂 keşke şu an sevdiğim beyin yanında olsaydım da beraber araba yıkasaydık...
Öyle abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Geçerken o işi de aradan çıkarmış işte
Klipmi cekseydiniz birde, hani böyle beyaz t-shirt, bikini altı ya da kısacık bir şort ve elinde köpüklü sungerler😃
İlk buluşma diye herkesin yaptığını yapmak zorunda değilsiniz ki.. bence iyi olmuş. nolcakki gayet samimi🙂
Kesinlikle olur. 🤤
En güzel aktivitelerden bir tanesi. Bir motorcu kolay kolay kimseyi yanında götürmez.
seks :P
Neden olmasın? Gayet guzel kaynaşmışsınız bence.
Bu soruyu burada soruyorsan bence ayrıl adamın başını yakma
aklında keko sevmek varsa keko
İstanbul beyefendisi sevmek varsa İstanbul beyefendisi seversin kitap elinde kalem elinde yazan kişi sen olduğun için kimi seveceğin de tamamen kitaba yazdığın kişi ile alakalı
Bundan cacık olmaz.
İmayı ben anladım.
Uzak dur.
Ne güzel işte değişik bir buluşma olmuş standart buluşmaların dışında olmuş 😊
Ben de kahve falı bakmıştım, samimiyet olunca oluyor bazen 😂
Sen de bir dahakine kuaföre götür, otursun ve senin saçlarının bitmesini beklesin. Ödeşin
Ben motorun sizden olması ile arasındaki bağlantıyı bulamıyorum nedense?
Motoru yıkmasa olmaz. Senle buluşmasa da olmaz. ikisini bir aradan çıkarmış bu sayede.
iyi bari eve götürüp çamaşırları ütületmemiş
Bence çocuk hazır motoru götürmüşken seni de bir ıslatmalıydı. Ben olsam hortumu ucundan üstüne fışkırtırdım. 😁🥴
Güzel deneyim olmuş. Olursunuz siz.
baska hortumla ıslatır artık
Bi motorcu olarak soyluyorum her motorcunun sevdigi birseydir bu gayet guzel olur 😀
yarın eline bi bez verir şu sağını solunu kurula der sizden olur :)
aman snei götürseydi yıkamaya ozaman naapcaktın ckxkx
Bence seni çok yakın gördüğünü gösteriyor bu durum. Kesinlikle sizden olur diye düşünüyorum :)
motor ztn yakınlık isaretı
Büyük konuşmak istemiyorum yani başıma gelmesini istemem ama bu da fazla kekoluk. Ha bundan olur mu olmaz mı dersen kişiyi buna göre değerlendirmemeni tavsiye ederim. Belki iyi bir kalbi vardır
Hiç olmaz kafan mı güzel senin bir de sormuşsun
#Hükümdar
diğer buluşmada da motor tamircisine gidersiniz artık :9
tam uymuşunuz birbirinize:) yarın da ev temizliğine gidin beraber
birisiyle ilk defa buluşuyorsan; seninle ilgilenmeli motoruyla değil
Bu ergen sorularını vitrine çıkaran da ergen olmalı ama bitmez bunlar klasik KS
İlk buluşmada çocuğu tantuniciye götürmüştüm gel seni bizim tantuniciye götüreyim dedim. Tantuni de pek sevmezmiş ama kırmadı sağ olsun :)
Sen motoru yıkarken annesi temizlik yaptıramıyormuş diye videonu da çekmiştir
İkinci buluşmadada sanayiye gidin keko kezo birbirini bulmuş🤣
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, kekoya ne gider kezban giderr
Beni de araba muayene istasyonuna götürdü ilk buluşmada
ilk buluşmadan olacak iş değil, aranızdaki muhabbete de bağlı tabii ama ben olsam koşarak kaçardım
Bay bayan oto kuaförü açın o olur sizden bence 😂😂
Akıl var fikir var motorumu yoksa sana değer vermesimi
Yani ilk buluşma için biraz gereksiz olmuş ama hemen yargılamayalım :D
Bence mükemmel bir başlangıç adam koşmuş sende koş.
Kral hareket :) ama ilk buluşmada değil de 2. de olsaymış..
güvenip binmişsin motora bence olur neden olmasın ki
Sen kafayı yemişsin bence motorunu yıkamaya götürmüş diye aşık mı olacak
Yakında nasıl benden ayrılırsın der evinin önünde motorunu ordan oraya carlar😄😄
Allah herkesi sevdiğiyle beğendiğiyle mutlu etsin.
Bizim hayaller siyah poşete usta🥲
İkinci buluşma nikah masasında olacak
Olur olur henen evlenin.
Hahahahaha 😅 çok değişik ama sakimi
Motor süren adamlara aşık olunuz
ne var bunda gayet iyi yani
Samimiyetin böylesi bana odunsu geldi
Saçma bir durum
Ne okuyorsunuz
Sonraki buluşmalarda olsaymış iyiymiş.
Ahakakajakajajajkakaka olmm süper lan
Olur olur mukemmelsiniz