Eşim kız arkadaşlarımla buluşmaya gitmek için ondan izin almamı istiyor. Saçmalık değil mi?

Hani bir karışık ortam diye izin bekliyor olsa ya da akşam çıkmayı düşündüm diyelim o zaman izin almak hadi neyse olsun ama gündüz kız arkadaşlarımla ona sormadan plan yapamamak nasıl bir saçmalamadır? Evlenmeden önce benim sosyal biri olduğumu biliyordur. Yaptığımsa alt tarafı arkadaşımla bir kahve içmeye ya da yemek yemeye gitmek. Bunun için bana trip attı. Özgürlüğünüzün kısıtlandığınızı mı hissediyorsunuz hanımefendi, ben neciyim bu evde diyip durdu. Ben de gittiğimde söylüyorum işte nereye gidiyorum sanki diyorum ama sinirleniyor. Bunları yapan adamı ben işinin çoğu kız diye kıskandığımda abartıyorsun orası iş diyordu, beniyse böyle saçma sapan bir şeyle kısıtlamaya çalışıyor. Başlarda söyleyeyim dedim ama kızlarla plan yapacağımız zaman ikimizin de uygunluk durumunu gözetiyoruz, ne diycem önce kocama sorayım izin verirse mi buluşalım diycem. Ben de okumuş etmiş çalışan bir kadınım ve kendi halimde biriyim, bunun için bile izin alınır mı ya?

Eşim kız arkadaşlarımla buluşmaya gitmek için ondan izin almamı istiyor. Saçmalık değil mi?