Aşk İlişkileri Erkekler hep minyon mu seviyor big girl seven yok mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Jxhsnshs hep varsa yoksa minyonlar aslında minyon değil de genel olarak yanlarında iri kalacağı kişileri seviyorlar Mesela ben 172 68 kiloyum benim yanımda 190 95 kilobiri iri kalır 180 75 kilo değil Güncellemeler+1 yıl Bu saatte uyku mu gelir ya Erkekler hep minyon mu seviyor big girl seven yok mu? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Komandoturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben big boyum big girl tarzım 1 34 Yorumla Soran +1 yıl Boyun kilon ne Yorumla Komandoturk +1 yıl 1.90 100 kilo Yorumla Soran +1 yıl Maşallah neyle beslendin be 😄😅 Yorumla Komandoturk +1 yıl 😁😁😁 anam iyi emzirmis Yorumla Soran +1 yıl Hahdhshdhd brn de 10 yaşına kadar emdim xjdhjd Yorumla Komandoturk +1 yıl Ooo masallah sen sömürmüşsin Yorumla Soran +1 yıl Hzxbjxhdjd annenin boyu kaç Yorumla Komandoturk +1 yıl Annem kısa kadın ya Yorumla Soran +1 yıl Aaaa Yorumla Komandoturk +1 yıl Vallaha ama beni çıkartmış 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Xhhxjxhxhshs nasıl olduysan artık😅😅😅😅 Yorumla Komandoturk +1 yıl Tohum kaliteli 😁😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa xıxnjxjd hee big boy tohumu😄 Yorumla Komandoturk +1 yıl Aynen tarla kadar tohumda etkili Yorumla Soran +1 yıl O zaman sen de kısa boy geni de var ilerde kısa çocuğun olabilir Yorumla Komandoturk +1 yıl Sağlıkli olsunda boy önemli değil Yorumla Soran +1 yıl E tabii öyle bu işin goygoyu yani Yorumla Komandoturk +1 yıl Tâbiki her şeyin başı sağlık boy pos nedir yav Yorumla Soran +1 yıl Diyorum ya goy goy yani Yorumla Komandoturk +1 yıl Ok anladım Yorumla Soran +1 yıl ✔✅ Yorumla Komandoturk +1 yıl 👍👍👍 Yorumla Komandoturk +1 yıl Uyuma gel Yorumla Soran +1 yıl Uyudum uyandım jgjgkgı Yorumla Komandoturk +1 yıl Senin canın sıkılıyor belli gel iki muhabbet edelim Yorumla Soran +1 yıl Hayır uykum var mallaştım biraz Yorumla Komandoturk +1 yıl Tam krizi fırsata cevirme zamani gel Yorumla Soran +1 yıl Kriz yokkkk Yorumla Komandoturk +1 yıl Uyku krizi Yorumla Soran +1 yıl Uyurum brn de Yorumla Komandoturk +1 yıl Gel gel big girl Yorumla Soran +1 yıl HaHhaha gel bili bili gibi oldu Yorumla Komandoturk +1 yıl 😁😁😁 gel pisi pisi Yorumla Soran +1 yıl Bxhdjdndjdjdj insanım be Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sen big girl değilsin ama 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Ben big big girlüm djjdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 68 kg lamı sanmam Yorumla Soran +1 yıl 68 normal Yorumla Soran +1 yıl 63 idealim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl e bende onu söylüyorum 68 big girl olmaz Yorumla Soran +1 yıl E ne o zaman boylu boslu kızım nerem big girl değil Yorumla Soran +1 yıl Sen kendine bak kıskanç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl idealinde sana başarılar diliyorum:) Yorumla Soran +1 yıl Kıskananlar çatlasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl big girl deyince böyle yarmagül bekliyordum tabi ben:)))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tanımda anlaşamadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.85 107kg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl very big boy:) Yorumla Soran +1 yıl Djhdjdje very very Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pehlvanım benm:))) Yorumla Soran +1 yıl Hxjshx sen de pehlivan gibisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoyda bre:) varmısın güreşe Yorumla Soran +1 yıl Yohım yohımm djdjjdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahahahahahhaahahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni little big girl seni:) Yorumla Soran +1 yıl Sensin little cjdhkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben:)))) Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 1.72 de minyon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hee aynenn Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazılarına nefes alsa yetiyor, takmayın bu kadar. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. 1,72 / 68 hükümet gibi kadınsın maşşallah 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Nerde hani 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. sever 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben big boyum big girl tarzım
Boyun kilon ne
1.90 100 kilo
Maşallah neyle beslendin be 😄😅
😁😁😁 anam iyi emzirmis
Hahdhshdhd brn de 10 yaşına kadar emdim xjdhjd
Ooo masallah sen sömürmüşsin
Hzxbjxhdjd annenin boyu kaç
Annem kısa kadın ya
Aaaa
Vallaha ama beni çıkartmış 😁😁
Xhhxjxhxhshs nasıl olduysan artık😅😅😅😅
Tohum kaliteli 😁😁😁
Yaaa xıxnjxjd hee big boy tohumu😄
Aynen tarla kadar tohumda etkili
O zaman sen de kısa boy geni de var ilerde kısa çocuğun olabilir
Sağlıkli olsunda boy önemli değil
E tabii öyle bu işin goygoyu yani
Tâbiki her şeyin başı sağlık boy pos nedir yav
Diyorum ya goy goy yani
Ok anladım
✔✅
👍👍👍
Uyuma gel
Uyudum uyandım jgjgkgı
Senin canın sıkılıyor belli gel iki muhabbet edelim
Hayır uykum var mallaştım biraz
Tam krizi fırsata cevirme zamani gel
Kriz yokkkk
Uyku krizi
Uyurum brn de
Gel gel big girl
HaHhaha gel bili bili gibi oldu
😁😁😁 gel pisi pisi
Bxhdjdndjdjdj insanım be
sen big girl değilsin ama
Ben big big girlüm djjdkd
68 kg lamı sanmam
68 normal
63 idealim
e bende onu söylüyorum 68 big girl olmaz
E ne o zaman boylu boslu kızım nerem big girl değil
Sen kendine bak kıskanç
idealinde sana başarılar diliyorum:)
Kıskananlar çatlasın
big girl deyince böyle yarmagül bekliyordum tabi ben:))))
tanımda anlaşamadık
1.85 107kg
very big boy:)
Djhdjdje very very
pehlvanım benm:)))
Hxjshx sen de pehlivan gibisin
hoyda bre:) varmısın güreşe
Yohım yohımm djdjjdd
ahahahahahhaahahha
seni little big girl seni:)
Sensin little cjdhkd
ben:))))
1.72 de minyon
Hee aynenn
Boy sorun degilde fazla kilo sevmem
Bazılarına nefes alsa yetiyor, takmayın bu kadar.
1,72 / 68 hükümet gibi kadınsın maşşallah
Asko kusko
Ben seviyorum
Nerde hani
sever