Selam arkadaslar,
Biri var bi suredir hoslaniyor gibiyim ondan.. Ben herzaman karsiydim benden cok buyuk biriyle olmak istemem diye. Benim yasim 22 gelen goruculerde 28-29 oluyordu ve bana yasca buyuk geliyorlardi..
simdi ise benden 10-11 yas buyuk birinden hoslanmaya basliyor gibiyim. Sizce cokmu fazla ya da?
bana yardim edin neolur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasılsa laf dinlemiyo gidip 35lik adamlara olgun diye tutunuyorsunuz üç güne kalmaz kullanıldım diye ağlarsın ne bizi ne kendini yorma yaşa gör
Neden boyle soyluyorsunki simdi?
İleride olacakları söylüyorum. Önizleme gibi düşün. Sonra düşüneceğine şimdi düşün
Ama ne gibi zorluklar ya da baska birsey varki? Onu anlamadim yani? Hani ne gibi kotulukler olabilir?
?
adamla napıcaksın? amacın ne? takılmaksa takıl ama duygusal bir şey hissetme. Onun sana yaklaşımı cinsellikten baska bir şey olmayacak. Seninle takılıp geçicek anlam yükleme. Görünen köy klavuz istemez.
Ama evlenen evleniyor?
Hayir benimki takilmak kesinlikle degil. Benim istegim bir omur biyu bir evlilik yurutmek
Öyleyse sorun yok ama sen tedbirli ol. Çoğunluğu dediğim gibidir istisnaları yok saymıyoruz ama istisna. tedbirli ol kapılma sağlam yürü ki üzülme. Sonu güzel olursa ne ala ama dediğim gibi olursa üzülmemiş olursun tedbirli olursan.
Anladimmm cokk sagol canimmm.. aynen cok haklisin dikkat edilmesi gerekiyor.. ama o bunu yapamaz yaparsa milletin icine cikamaz. Ve onu biliyorum Allahtan korkan biri.. yinede nekadar desek bilemeyiz tabi hayirlisi bakalim
amin.
❤️
Birlikte olunursa ciddi ilişki olur mu muamma canı kişilere bagli
Tabikide evlenmeden birsey olmaz hani bunu demek istiyorsan
Hayır evlenince sorun olabilir asil
Neden sorun olsun?
Yaş farkı insanın kisiliginide etkiliyor mesala yaş ilerledikçe daha ağır sakın oluyon
Nasil kisiligini etikliyorki?
Biryandan guzel buyuk olmasi enazindan seni anliyan biri olur bence
Sen hareketli takılmak eğlenmek isterken o sakın sesiz takılır sen kalabalık eğlenceli yerler isterken o sessiz mekanlari tercih eder
Yok asil ben tam tersi sessizligi severim..
İyi ozama mutluluklar nediyelim
Cok sagol🌸
🙏🙏
Olur uyusuyorsaniz neden olmasin
Daha konusmadik onunla.. Ama bir birlerimizi takip etmeye basladik..
Tek erkek bende🥺
Kendini olmaz diye sqrtlandirma
Nasil yani
Neden? Neyapmam gerekiyor?
Akisina birak tani bir
Yani tek erkek o beni takip eden ben normalde asla erkek yakip etmem ya da ettirmem
Himm sebebi ne
Hmm aynenn biraz zamana birakmak lazim gibi
Bilmiyorum gerek duymuyorum erkeklerin beni takip etmesine
Sende haklisin ama normal arkadasin olabilir
Aynen oyle
Ama bence profilimi gezmistir o
Mutlaka ki nasil tanistiniz
Aslinda pek tanismadik daha.. Onu bir kac sene once gormustum ve ona okadar hayran kalmistimki.. dedim o gunu icimden ben bunlar bir gun gercekten tabimak istiyorumm..
Ve bi suredir nedense aklimdan cikmiyor. Fb ona istek atmistim sonra hemen kabul etti.. sonra instasi acikti bi takip edim dedim biraz gecti bir baktim hemen geri istek atti.. takipcisiyle takip ettiklerin arasinda baya bi fark var. Yani cogu kisiyi takip etmiyor.. bakalimm
Oo ates bacayi sarmis
Haha neden oyle dedin
Ole ama belli yangin ayse 😂😂😁😁
Hahhahaa🙈 Evet galiba kendimi ona kaptirdim gibii.. amaa iste o?
Bunu anlarwin konustukcaa
Yok iste daha henuz konusmadik onunla🥺
Bi yerden baslamalisin
Nasil baslicam.. ama genelde erkekler hoslanmaz bir kizin ilk adimini atmasi
Ya belki o yas farkindan cekiniyordur ole dusun
Bilmiyorum artik okadarini.. beni tanimiyor etmiyor hayatinda hic gormedi ve resmimde yok hic onden
Himm
Yanii Şu an artik nerde calistigimi felan biliyor tabikide😅
Elbette profilimde gordu. Cunku bakmisti
Sen so tarafa bi gel bakim
Haha o neydi oyle
Ulu orta konusmayak dedim😂😂😁
Olurum 10 11 ne ki
Nasil yani olur mu? Fazla degilmi ya? Cocuksu kalinmazmi yaninda?
20 yaş altı isen kalırsın benim yaşımda olman lazim 😄
Ben 22 yasindayim🙈
Ama goren 18 felan saniyor😅
O yaşları geçtiysen sıkıntı yok zihinsel olgunluk mühim
Yani evet oda dogru.. ama hani bana demezmi yasin cok kucuk ya da nebilim cocuk gibi duruyorsun tip olarak
Olunur
O demezmi yanimda cocuk tasiyorum diye?
Hayır
Umarim oyledir yaa.. cunku bilmiyorum hani yaninda cocuksu gibi durabilirim gorunus olarak
Sorun yok
Hmm umarim oyledir ya