Annem hep görümcemin tarafını tutuyor. Haksız bile olsa yana oluyor, ne yapacağım?

Yani görümcem her şeye karışan boşanmış, ergen tiplerden. Nişanlıyım henüz düğün olmadı. Mesela o boşanıp geldikten sonra kaynanamla aramda perde oluşdu kıskanç anlayacağınız. Bişey yaptığında öyle bir cilde giriyor ki ben bile şübhe ediyorum. Tabii abisine kendini iyi gösteriyor. O yüzden de bişey söylemiyorum. O zaman abisi bana diyor ki onun kalbi kırık onunla uğraşma... En kötüsüde aynı evde yaşamak o kızla. Hele büyük görümcemle de arama girmiş durumda o gelmemişten arardı evli o. Şimdi hiç aramaz. Evin küçük kızı olduğu için gözde olmuş. Şimdi ben napmalıyım ki kendimi iyi göstermek için? Kız öyle anlatıyor ki beni. Kaldıramıyor dikkatlerinin bende olmasını ailesinin.
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklere tavsiyyem şu ki, hiç bir zaman yanlışı olsa bile asla ve asla karınızı, nişanlınızı yere vurmayın kimsenin yanında. İster görümce ister kaynana. Eğer yaparsanız o kızın gözünde Anne çoçuğu gibi kalırsınız
Annem hep görümcemin tarafını tutuyor. Haksız bile olsa yana oluyor, ne yapacağım?