Hoşlandığım erkek hoşlandığımı bilmiyor ve konuşurken aşırı heyecanlanıyorum. Nasıl rahatlarım. Çekinmem, heyecanlanmam normal mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zor karakterde birisi mi öyle olursa çekinirsin
Zor biri değil ama ben çok heyecan yapıyorum off
Biraz anlatır mısın? Sana ne yazıyor ve sen neden cevap verirken heyecanlanıyorsun
Hikayelerimi beğeniyor benim olduğum falan da onda bile heyecan basıyor beni şdhdşdgdl. Bir hikayeme yanıt vermişti oradan konuştuk biraz. Sonraki gün ben yazdım hal hatır soramadım bahanesiyle. Ne yazsam diye aşırı düşünüp öyle cevap veriyorum elim buz kesiyor çok garip bir şekilde
😂🙈 benzeriz
😂😂
Nasıl yani siz hoslandiginjz çocukla konusabiliyo musunuz
Çok değil ama yazmıştı çok heyecanlanıyorum yaa
Normal kiziiimmmm
Nasıl azalır heyecanım peki
ay gizliden çıksan da ikimiz dertleşsek konuşsak azıcık kız bende snaa bi şeyler sormak istiyorum
Olur sen çıksan yazamıyor muyum sana peki?
çıkıyorum şu an yaz geri gizleneyim
Yazamıyorum :/
niye yeni misin ndjdkdjksndnsn
3 xper şu an. Ondandır. Yeni sayılırım lfhepdgd
tüh anladım :(
Açılacaksın ve geçecek
O da hoşlanıyor gibi ama emin olsam bir dakika beklemem açılırım zaten. Açılamıyorum olmuyor🤦🏻♀️😢
Bak senin olmayan birşeyi kaybedemezsin o yüzden içinde tutma kendine zarar verirsin kalmak istemiyorsa yanında tutamazsın yanında yani bişeyden emin olmana gerek yok
Aynı problem bende de var. Sana yardımcı olmak isterim
@MaviSever1108 nasıl?
Onunla nasıl konuşman gerektiğini söylerim böylece zamanla korkunu yenersin
@MaviSever1108 sen problemini çözdün mü?
Kız çok mesafeli biri gibi ya çözemedim kendi sorunumu
@MaviSever1108 olabilir aslında
@MaviSever1108 sende dediğimi yap ben çok çektim o dertleri tecrübe konuşuyor git söyle içinde kalırsa içine dert olur söyle ya kalır ya gider düzgün bir uslupsa söyle
Yok bro ben vazgeçtim
Herkes aynı nasıl olsa
Kimse seçici değil
Sen dediğimi yap senin değil zaten ederse senindir etmese zaten hiç senin olmaz
@MaviSever1108 gerçekten bir yazışmada bu kadar heyecanlanıyorsam seni seviyorum dersem ne olur düşünemiyorum ldhdğdbdşjd. Hastanelik falan 😂. Allah korusun tabi de. O yazsa yine heyecanlanırım fakat bu kadar olmaz yine de. Bence o da ben gibi düşünüp açılamıyor bilemiyorum
Ya bende onu anlatıyorum anlayın artık şunu açılın açılın söyleyin
Kusura bakmayın ama ben önüne gelene kırmızı kalp atan bir kıza açılamam. Soğuttu beni kendinden
Duyguların çok samimi ya seni ısırmak istiyorum 😅 minnoş musun nesin 🧸🎈
@MaviSever1108? Kime kırmızı kalp atıyorum. Tanımadan yargılama bence insanları. O beni biliyor tanıyor gerisi umrumda değil
Sana değil lafım benim sevdiğim kız diğer erkeklere kırmızı kalp atıyor 😒
Ben insanları başından beri yargılamadığım için sonucunda üzülen ben oluyorum. En başından yargılamalıyız ki hayal kırıklığı olmasın
@MaviSever1108 minnoş kim ya
@MaviSever1108 hee anladım pardon. Evet kötüymüş 😐
tatlı olan kişilere söylenen hitap
🙄☹️
Sen bekleme seviyosan git söyle sonra hatta şu an da gel bizi de haberdar et
Yapamıyorum olmuyor işte yaaa😢
İnsanda heves bırakmadılar ki en gıcık olduğum şey bir başkasına kırmızı kalp atılması, flörtleşmek bildiğin 😒
istemiyorum bro, başlamadan kapattım o defteri
Telefonu ver bana ben yazıcam ver
Pfheğdgdğhdpd olmaz. Açılacaksam benim açılmam doğru olur ama nasıl ve ne zaman 🤦🏻♀️. Offf delircem artık gerçekten
Ne zamandır bu durumdasın?
Güzel insan korkunun ecele faydası yok söyle de oluru varsa olsun yoksa hayatına bakarsın
@MaviSever1108 liseden beri şimdi farklı ünilerdeyiz tabi. Görüşemiyoruz da:(
Çok çok haklısın ama yapamıyorum yaa:(
Açılacaksın başka alternatif yok
açılmasın bence değmez
Yok gibi gerçekten ama işte
@MaviSever1108 belki de değer olumlu olur bilemeyiz onu da cesaret gelmiyor bu konuda bana. Sıkıntım o
Gizlden çık yz bna
Gizliden çıkıp yazsam da bir şey değişmicek ki. Aynı şeyleri tekrar edip durcaz. Biraz daha beklicem gibi karşılıklı hikayelerimizi beğenip durcaz bir süre daha öyle görünüyor. Ben onun dışında hiçbir erkeğin hikayelerini beğenmiyorum bunun farkında olmalı tanıyor beni ama bilmiyorum ne düşünüyor
Bu kafayla gidersen yol kat edemezsin
:/farkındayım
Sana diyorum ki söyle zaten gelesi varsa gelir yoksa gelmez
Umarım artık bi şekilde harekete geçebilirim. Tavsiyen için teşekkür ediyorum😊
🥺🥺🥺🥺 @Ahmetyaqmur
@MaviSever1108 ne oldu?
bro soruma gel
Hoşlandığım kız hoşlandığımı bilmiyor ve mesajlaşırken aşırı heyecanlanıyorum. Çekinmem, heyecanlanmam normal mi? ↗
@MaviSever1108 noldu?
Bişey olmadı ya sen ne yaptın durumun nasıl gidiyor
Ahmet, ondan vazgeçmemi söyledi. Olan şey bu 🥺🙂
@MaviSever1108 offf bugün de hikaye attım bu sefer beğenmedii. Bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor. Beğenince seviniyorum beğenmeyince üzülüyorum lrgfpehodhdkd normal olarak. Kafayı yerim ben böyle ya. Ben onun attıklarını beğenince ne düşünüyor olabilir. Siz bir erkek olarak ne düşünürdünüz yaa?
Açılmazsan sen daha çok dizlerini döversin
Bugün sevdiğim kızı başkası güldürdü, sinir oldum 😡
döverim kardeşim döverim, giden gitmiş zaten
Ya ama korkuyorum yaaa
Sevgilin olsa derim ki kaybetmekten korkuyor senin değil yani neyden korkuyosun?
@MaviSever1108 ya gidin açılın ya da kendinizi yıpratmayın
Bro gülünecek hiçbir şey yok hahahahahha 😂 bunu atmak nedir ya gıcık etti beni 😡
Gerçekten yıpratıyor artık çok haklısın. Benim değil evet ama korkuyorum en azından bir arkadaşlığımız var onu da kaybetmek istemiyorum
kendimizi yıprattığımız yok sadece gıcık olduğumu anlattım
@MaviSever1108 yıpratıyor artık biraz beni. Sürekli onu düşünüyorum sürekli ama. O da haliyle yıpratıyor biraz🤦🏻♀️
😕😕😕😕 elden gelen bir şey yok ne yazık ki onlar bizi istemiyor
@MaviSever1108 söylesem belki oluru vardır ama bunu bilmiyor işte. Söyleyemiyorum çünkü ya
Kendine zarar vermekten başka bişey yapmassın sen o beğenileri bana atmış olsaydın çoktan açılmış ve sana yüzük bile takmıştım
Biraz mı ne beni kandırma bari
konu olurunun olup olmaması değil ki imkansız diye bir şey yoktur. Buradaki konu bizimle olmak istemiyorlar. Karşılıklı olsaydı emin ol böyle arafta kalmazdık
😂Ciddi misin. O da biraz senin gibi düşünse. Bi acaba dese. Beğenirken bile 50 kere düşünüp beğeniyorum bunda bile düşün artık sen beni. Valla ben nasıl açılabilirim bilemiyorum orasını
@MaviSever1108 bırakın artık karşılık alamıyorsanız bırakın rica ediyorum yıpratmayın kendinizi
@MaviSever1108 belki istiyorlar onların da kendince sebepleri vardır belki bilemeyiz. Belki benim gibidir açılmaktan korkuyordur şdhdşdbdşbd
ALLAH için bırak biz konuşalım seninle bak seni nasıl kendine getiriyorum iki üç günde
O da karşılık vermesin. Beğeniyor ben gibi bazen o da hikayelerimi. Beğenmesin. Onun dışında beğenen erkek yok zaten
Lrbpebdpdvdps nasıl?
Unut deyince herkes unutabilseydi. Dünyada aşk acısı çeken insan kalmazdı @Ahmetyaqmur
@MaviSever1108 Bu konular da ne çektiğimi bir ben bilirim bir ALLAH bilir göz yaşı dökecek kadar sevdiniz mi hayata küsecek kadar onsuz yaşayamam diyecek kadar ALLAH yaşatiyor işte
Ben onu gerçekten seviyorum. Ben her şeyi onla yaşamak istiyorum. Beraber gülüp gerekirse beraber ağlamak. Duygularımın tarifi yok. Ben onu sevmeyi seviyorum bu hissi kaybetmemek için mi açılamıyorum acaba. Kesin red yicem diye bir kaide yok evet ama olmuyor. Aklını okuyabilsem keşke🤦🏻♀️🙃
Onu bana bırak
Ben senin derdine derman olucam sen bana gel bir
Arkadaş bir bizi böyle seven kız çıkmadı ya 😂
@MaviSever1108 nikâh basıcam net
Ömer gibi ben de Gamze'nin elinden tutup hadi evlenelim diyeceğim 😂
@MaviSever1108 dimi dimi
@MaviSever1108 yaaa ldjdldhdldg. Beni de benim gibi seven çıkmadı sanırım😂
Pdhephsğdbd derdime derman yok gibi. Rüyalarıma giriyor o derece. Sürekli aklımda. Hastalık gibi artık ya
Açılacaksın
@Ahmetyaqmur aynı iş yerinde olduğumuz için kız bana pas verse bile sonra günlerce yazmıyor, görmezden geliyor. Etik bulmuyor bence iş yerinden biriyle bir şeyler yaşamayı
Aynen senin gibi kız artık masallarda kaldı 😕🥺
@MaviSever1108 beni de seven yokki bende nikah basacak kadın bulamıyorum
@ahmetyaqmurBen kendime bu kadar inanmıyorum😂. Sen açılabileceğime inanıyorsun. Açılsam bi kere şunu düşünür. Neden şimdiyi bekledin neden lisede açılmadın gibisinden
@MaviSever1108 bence de bir ben varım bir de masallardakiler🤪
Ben açılayım sana
İlerisini görebilsem ya da sonucu kesin bilebilsem açılıcam da olmuyooor. Söylesem rahatlarım belki ondan başka bir şey düşünmüyorum haliyle rüyalarımda da o oluyor bu yüzden şdbdşdbldvıd offff gerçekten çok zor
Diyorum sana ben açılayım sana
Sevdiğim erkek açılsa iyi olur:/. valla beklemek. Günlere onsuz geçen bir gün daha eklendi. Yarına çıkacağımızın garantisi yok diyip açıl diyorum kendime ama yok olmuyor ya sabır
Bu şekil de çok zorlanırsın diyorum sana gel biraz benimle konuş hem cesaretlenirsin
Konuşuyoruz işte ama asla gelmiyor o cesaret
Gel diyorum işte da gel
Lbdpdhdpdvd peki nasıl olacak?
Ne nasıl olacak?
Ne yapayım yani şimdi?
Gzliden çk
Tkp at yz
Sevdiğim kız eski kız arkadaşıma istek attığımı öğrenmiş 🥺ne yapacağım, benimle konuşmuyor? ↗
🥺🥺🥺🥺
@MaviSever1108 neden istek attın? Haklı bence konuşmamakta
gerçekten farklı bir amacım yoktu, eğer kız kabul etseydi arkadaş olacaktım eski defteri kapatıp, ben sevdiğim kızdan başkasını istemiyorum 🥺😓
Valla helal olsun sana mavi yapılacak hareket mi
😣☹️😕 kız benimle günlerdir konuşmuyor
hata ettim ama sevdiğim kızın öğreneceğini nerden bilebilirdim ki ☹️🥺
@MaviSever1108 ben olsam ben de konuşmazdım. Haklı yani kız
Haklı olabilir ama anlamadan dinlemeden tavır alması bana hiç güvenmediğini gösterir ☹️😕
@MaviSever1108 yaptığın hareket güvenilir bir hareket olmadığı için normal yani güvenmemesi
ya tamam ama ben öyle biri miyim 😣 o olmadı diğerine geç öyle biri olsaydım karşılık beklemeden 1 sene boyunca sevmezdim ☹️
yardım edin 🥺😕
@MaviSever1108 yaptığın gerçekten büyük hata. Hoşlandığın biri var ve gidip eski sevgiline mi istek atıyosun. Gerçekten çok saçma. Sonuna kadar destekliyorum kızı helal olsun valla
Tamam eşeklik ettim 😕 kızın haberinin olacağını bilemeden kendimce bir hata yaptım ama gerçekten duygularım-hislerim yoktu. Tek amacım özür dileyip arkadaş olmaktı
tamam hatalıyım, hatamı nasıl telafi edeceğim 😕
@MaviSever1108 hoşlandığın biri var madem. Özür dileyip arkadaş olmak ne. Düşüneceğin tek kız hoşlandığın olması gerekirken özür dilicektim diyor bi de. Haberi olmaz ne de olsa diye düşünmen bile ayrı sinir bozucu
Sen ne yaptın
Ya tamam hata ettim diyorum. Kimse dört dörtlük değildir ki yanlış düşünebiliriz, yanlış hareket edebiliriz. Bana ne yapmam gerektiğini söyle 🥺
@MaviSever1108 gideceksin açılacaksın başka alternatif yok
Ya tamam hata ettim diyorum. Kimse dört dörtlük değildir ki yanlış düşünebiliriz, yanlış hareket edebiliriz. Bana ne yapmam gerektiğini söyle. Bro sen değil önce soran söylesin
@MaviSever1108 herkes dört dörtlük demiyorum zaten ama sevdiğin varsa böyle bir hata da yapmazsın yani. Demekki sandığın kadar sevmiyorsun. Affettim dese bile güven problemi yaratmışsın, o güven de ne zaman gelir ona bilemicem
Offf yani offf
zaten eski kız arkadaşım kabul etmedi, gerçek hesabımdan eklemedim ki fake hesaptan eklemiştim.
sandığın kadar demek ki onu sevmiyorsun demek kırıcı
Gelmez
Niye kızın güveni gelmiyor 🥺
@MaviSever1108 önce açılman gerekiyor sonra Bir zaman peşinden koşacaksın güven kazanana kadar sonra evlenme teklifi edeceksin
@MaviSever1108 kusura bakma ama ben öyle düşünüyorum. Hala da düşüncemin arkasındayım🤷🏻♀️
soran kızın güveni tek bir hareketimle mi sarsıldı yani gitmek için bahane arıyorsunuz valla 😥☹️
Ah ah
@MaviSever1108 şdhrphdğsvkd bahane mi. Cidden böyle mi düşünüyorsun şaka mıı
Güven kaybının ne demek olduğunu bilmiyor o yüzden böyle takılma
Yani benden uzaklaşmak için sebebi var artık 😕 hata ettiğimi kabul ettim ama günlerdir uzatıyor. Eski sevgilime baktığım yok, yazdığım yok, sevdiğim yok
Hayır biliyorum ama beni tanısa ondan başkasında gönlümün olmadığını bilirdi. İstek gönderince ben aşık mı oluyorum yani 😞
@MaviSever1108 açıl açıl
@MaviSever1108 ee amacın ne? Yollamasaydın. Takipleşmek zorunda mısın. Tekrar oluruz diye düşünerekten atmadıysan niye atasın. Çok saçmaa
bro sen iyi yorum yapamıyorsun. Hep aynı şeyi yazıyorsun. Gizli üye, kızın güvenini nasıl geri kazanabiliriz? Sanki çıkarken aldatmışım konumuna düştüm alt tarafı arkadaşça bir istekti ve doğru değildi anladım ama fazla uzatıyor
Tekrar oluruz diye bir düşüncem olmadı. Zamanında öküzlük ettiğim için kızdan özür dileyecektim eğer kabul etseydi. Yeniden hisler canlanmayacaktı ki anlamadan dinlemeden yargıladınız beni 😶
Tamam hadi bana kızgın diyelim ki arkadaşıma da cevap vermiyor 😕
@MaviSever1108 zamanında öküzlük ettiysen zamanında özrünü dileseydin. Bilemiyorum nasıl kazanırsın gönlünü
Sevdiğim kız en yakın arkadaşıma da cevap vermiyor
@MaviSever1108 vermeyebilir normal bu da
bunun neresi normal? Onun suçu nedir?
@MaviSever1108 senin yazdırdığını düşünebilir hani
doğru, ben yazdırdım. Bana cevap vermiyor, sen yazar mısın dedim
@MaviSever1108 lddbspgdpsb işte
tamam ama bu hiç profesyonelce değil yani iş hakkındaki sorularıma bile cevap vermiyor
@MaviSever1108 bir hediye al kıza kargoyla gönder sonra not yaz ismini üstüne eğer geri gelip hediyeyi geri vermeye kalkarsa dökersin içini eğer geri getirmezse zaten olmuştur o iş
Gizli üye?
@MaviSever1108 kardeşim siz ne yaparsanız yapın bu şekilde yol alamazsınız sizin olmayan şeyleri kaybetmekten korkuyosunuz o yüzden kafanızı yormayın sevda âşk cesaret ister
Pandora mı alacağız?
@MaviSever1108 Pandora ne?
Bileklik
Cesaret ister ama cevabı beni üzecekse o cesaret hiç gelmesin
Hangisi peki?
tr.pandora.net/
modelin linkini paylaşır mısın?
@MaviSever1108 ortada bir şey yoksa hediye almak mantıklı mı gerçekten. Sana karşı bir şey hissettiğinden kesin eminsen olabilir alabilirsin. Ama emin değilsen saçma bence şimdilik
Hiç emin değilim 😐
@MaviSever1108 içinden nasıl geliyorsa öyle yap🤷🏻♀️
🥺☹️😕😓 tamam
Demek istediğimi anlamıyosunuz ki siz hediye ile kızı ölçecek eğer olumluysa teşekkür ederim diyecek eğer değilse ters tepki verecektir ve cesaret edip açılmazsan da olumlu olumsuz bunu hiç bir zaman öğrenemeyeceksin
bitti 🙅🏼♂️🥺
@MaviSever1108 ? Açıldın mıı
hayır, beni sevmeyen ve istemeyen birini sevmekten vazgeçtim. Bundan sonra sadece iş arkadaşım olacak ve öyle hitap edeceğim 🙂
@MaviSever1108 bundan sonra seninle ilgilenen sana değer verecek birinden hoşlanmaya kim olursa olsun vazgeçilmez değil Aile harici
🥺🙌🏻 sağol bro
@MaviSever1108 Hemen 1 günde vazgeçebildin helal olsun ne diyim. Hayırlısı olsun. Ben sevdiğim erkekle karşılıklı hikaye beğenmeye bir süre daha devam şfhdpehdğgs. Yazacağı zamanı çok iyi biliyorum. Beklicem. Eminim yazacağına ama olur da yazmazsa ben başlatırım bir kez daha sohbet artık
Sana zaman kaybettirir beğeni olayı eğer sana beğeniyor atıyorsa hiç bir şey yapamıyorsan halini hatrını sor muhabbet koyulaştıkça da açılırsın ben olsam öyle yapardım
Ne 1 günü ya 1 sene olmuş. Bir günde kimseden vazgeçmem
@MaviSever1108 ne saçma ilişki anlayislariniz var ya çocuk musunuz nesini ortada bişey yok hediye diyosun once git iki çift laf et sonra hediye bak bide kız seni istemiyo mesajlarina görüldü atmış adam olan kabullenir geri çekilir hala başka şeylere bagliyosun sana soğuk yapmasını istemiyor bu kada net harbi kizlar net olan erkekleri secer ve sever sen daha düzgün sevdiğini soyleyememissin hayal aleminde gibi yasiyosun seni niye istesin
@Dogasever51 kardeşim bende bunu anlatmaya çalışıyorum zaten