Akışına bırakıldığı zaman bir taraf belki sevgili modunda olur diğer tarafsa sadece flört/ arkadaşlık/ takılmalık ya da kanka modunda olabiliyor. Peki sen bu konuda netlik mi istersin kendini kaptırmadan yoksa akşında ilerlesin diyenlerden misin?

Akışına bırakıldığı zaman bir taraf belki sevgili modunda olur diğer tarafsa sadece flört/ arkadaşlık/ takılmalık ya da kanka modunda olabiliyor. Peki sen bu konuda netlik mi istersin kendini kaptırmadan yoksa akşında ilerlesin diyenlerden misin?

Bence ilişkinin adı koyulması gerekiyor yoksa diğer türlü flört gibi oluyor kim gerçekten seviyor ya da sevgili belli olmuyor. ben de net bir insan olduğum için her zaman bir ilişki yaşıyorsam bazı şeylerin sonuna kadar net olmasını isterdim bu şekilde en azından sevip sevmediğimiz ya da güven duygusu gibi şeyleri de anlamış olurduk ama Bir ilişkinin adını koymak tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı insanlar ilişkilerini adlandırmayı tercih ederken, diğerleri daha rahat ve spontane kalmayı tercih ederler. İlişkinin adı, iki kişi arasındaki anlaşmanın bir sonucu olarak ortaya çıkabilir ve belirli bir tanım veya sınırlama getirebilir. Ancak, ad koymak yerine, açık bir şekilde konuşmak ve iki kişinin de beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlamasını sağlamak daha önemlidir. Böylece, ilişki şekli ve sınırları hakkında anlaşma sağlanabilir ve bu da ilişkinin adının ne olduğundan daha önemli olabilir.
Ben şu "hadi adını koyalım" muhabbetini duydum mu buz gibi soğuyorum sohbetten.. zaten arada duygusal bi bag olusmaya baslarsa bunun adini koymaya gerek kalmadan anlasilabilir ve gerektigi gibi ilerler hersey.. ad koymak nedir 😅
Zaman içerisinde tanıyıp güven hissedilmişse evet konulmalı diğer türlü laylaylom bi ilişki olur. Net olunmalı arafta olan bir ilişki ilişki değildir...
Dur çaktım.😄👋
Cevap
12Cevap
Arada bir ilişki söz konusu ise iki tarafında net olması gerekir. Belirsizlik iyi bir şey değil
Birde bunun tersi var istemiyorum dersin üstüne üstüne geliyor lan istemiyorum işte zorla mı desen de çıkamıyorsun işin içinden
Tabiki de netlik olmalı.. Adı belli olmadığı zaman insan kendini rahat hissedemez..
Zamana bırakılır ama belli bir süre sonra adı koyulmalı ve her şey netlik kazanmalıdır...
Koymadan önce tanımalı daha sonra adı konuşa iyi olur
Her iki tarafında beyni var yani ne isteyip istemediğini kavrayabilir
Önce akışına zaten sonra herkesin niyeti bir şekilde belli oluyor
Direkt kaçarım biri bana bunu diretirse 😅
konulması gerekiyorsa koyulmalı
Netlik isterim en başında da sonrasında da..
Zaman..
Evet belirsizlik çıkmaza sokuyor
Adı koyulmalı tabi.
Tabiki konulmalı
evet konulmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?