İnancım kalmadı, soğudum senden diyen erkek döner mi?

Erkek arkadaşımla aramız cok iyiydi cok gzl zamanlar gecirir birklikte filmler izlerdik birbirimiz icin her sryi yapardik. daha oncede ayrildik kavgayla ama geri dondu. Ama bu sefer cok farkliydi tam nisanlanacakarefedeydik. Tartismalarimiz artti. O bana uzatma bak iyiye gtmiyor sonu diyordu ama ben sikleniyordum ayriligi nasl agzina alabiliyorsun diye. Kendince beni cok uyardj ama benm aklimdan ayrilik hic gecmedi. En son ara verelim dedk ama seni cok seviyorum niyetim ayrilik degl aklim mantigim celisiyor ilerdr huzulu evlilik isyiyorum dedi. Gunler gecti yazdm o ara babanesi hastaneye yatti falan. Netlestireljm artk dedim ayrilalim kararim kesin dedi. Ben huzursz bi evlilik surekli kavgali ya da kavga olunca bni tahrik eden bj kadinla yapamam sevmeye seviyorum ama falan dedi. Boylesi daha hayrli dedi. Yapma etme bu sefer donmem dedim biliyorum eminim kesin kararliyim dedi. Birlikte araba almistik yani o aldi hayaliydi bende yetisemedigi yerde destek oldum. Onlarin hesabjni ayri tuttu. Beb senden dualarla gidicem Allah raxi olsun duyecegim hep dedi. Bzm iliskimiz buna deger bi gun belirleyip yuz yuze goruselim emanetlerini de vereyim dedi ona gonderdigim paralari. Yani daha oncede gitti benden ama kavgayla engellemeyle ben engelledim saydm ettim kirildigim icin ama karsimda çıt demeyen konsmaya bile tenezzul etmeyen bi adam vardi. Simdi uzun uzun konustu telefonda arayarak anlatti mesajda anlatti. Donmemesinden korkuyorum donsun istiyorum? Doner mi?

İnancım kalmadı, soğudum senden diyen erkek döner mi?