Biz bölümde 60 70 kişi falaniz. Bu online eğitim öncesi dersler yüz yuzeyken yaşadım bu olayı. Kimseyle pek konuşmayan sessiz kız bir anda arkamı donup baktığımda bana doğru gülümseyerek bakıyordu. Ben de ona bir tebessüm ile karşılık verdim. Sonra arkadaşları ile bana baktıklarını da fark edince biraz sohbet edeyim tanışayım dedim. Sesleniyorum mesela yanına gidiyorum istemsiz yine gülümsüyor. Biraz sohbeti ilerlettim yüz yüze kendisi artık arkasını dönüp muhabbet kuruyor ( genelde dersler). Yani bu tip davranışları düşününce bir şeyler var gibi ama acaba kendi davranış stili mi böyle hani diye de düşünmeden edemedim. Ama dediğim gibi pek kimseyle konuşmayan sessiz biri kendisi. Şaşırdım bana karşı böyle davranmasına bundan önce varlığını yokluğunu fark etmemiştim bile.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yakın arkadaşlarına karşı da böyle sıcak kanlı biriyse, tavrı sana özel değildir. Çevresine dâhil ettiği kişilere sıcak davranıyordur. Ayrıca utangaç ve sessiz bir kız hoşlandığı erkeğin yanında iyice utangaç olur, daha çok çekinir içine kapanır ki bunu çok rahat anlarsın yüzü kızarır, çok konuşmaz, bazen saçmalar. Tam tersine arkadaş olarak bakıyorsa, çekingenliği bırakır, rahatça sohbet eder, karşılık verir vs.
Güzel yorum dediğin gibi olabilir. Ama işte şu var yukarıda bahsetmedim sorumda bana samimi davranmaya ve muhabbet açmaya hemen başlamadı bana karşı çekingen cevaplar veriyordu ki bir gün onun da olduğu bir ortamda arkadaşımla hayatımızda kimse olmamasından bahsettik. Ilginç şekilde o günden sonra yakın davranmaya hatta o gün koridorda karşılaştığımız zaman böyle davranmaya başladı.
Onun hayatında biri var mı peki? Belkide ilişkisi var? Utangaç bir kız zaten arkadaşlık kuracağı zaman başlangıçta kızlara bile çekingen yaklaşır ancak hoşlandığı çocuğa karşı ileride de çekingenliği devam eder. Bence kız senin aklına girdi ve sen bir şekilde bazı şeyleri üzerine alınma eğilimindesin ki bu yüzden hoşlandığını varsayıyorsun bir çok şeyde.
Yok ben kendi kendime gelin güvey olacak değilim. Hiç tanışmıyorduk bile yalnızca karşılaşıyorduk zaman zaman. Ben herhangi bir harekette de bulunmadım ona karşı ve kendisi böyle davranmaya başladı. Şöyle kesin hoşlanıyor ondan böyle yapıyor diye bir iddiam da yok. Ama gel gelelim kimseye karşı samimi olmayan hatta sınıftaki diğer erkeklerle hiç konuştuğunu görmediğim kız gelip bunları yapınca neden acaba diye düşünüyorum.
Sınıfta ki diğer erkeklerle konuşmayan bir kızsa şüphelenebilirsin diyeceğim ama şöyle bir durum var. Kimi kız çok bakımlı, donanımlı ve çekici oluyor ancak içe kapanık olduğu için vs. Erkeklerle etkileşim kurmuyor ve gelen erkekleri tersliyor. Kimisi var kendi halinde, dış görünüş desen öyle ahım şahım bir şey değil ve kendine dikkat etmez ki donanımlı biriside değildir ve ona zaten erkekler gitmez dolayısıyla kız zamanla sessizleşir hani bu kıza sence Normalde yazan eden var mıdır? Kız bilerek mi böyle tercih ediyor? Yoksa zaten erkeklerin dikkatini çekecek meziyetleri yok mu? Kimi kız güzelliği ile, kimisi zekası ile, kimisi ahlakı, kimisi karakteri mizacı vb. Bir çok sebeple mutlaka dikkat çeker. Bu kız nasıl hiçbir erkekle muhatab olmuyor? Helal olsun gerçekten saygı duydum ve sebebini merak ettim. Bazıları kariyer peşinde olduğu için uzak duruyor, bazıları dini açıdan rahatsız olduğu için, bazıları da aşırı duygusal olduğundan korkuyor ilişkilerden ve uzak durmayı tercih ediyor. Sen bunu neden bu kadar sorguluyorsun onu anlamadım. Amacın birşeyler yaşamaksa arkadaşça yaklaşıp etkileşim kur ve deneyerek yaşa gör. Kıza Karşı herhangi bir beğenin vb. Şeyler yoksa boş ver gitsin yani sonuçta üniversite bitecek gidecek bir daha nerede göreceksin?
Ya bak kız sessiz çekinik derslerine odaklı biri. Öyle ahım sahim biri değil diğer kızlardan duyduğuma gore hiç işi olmuyormuş bu durumlarla. Şimdi bunları da duyunca yaptıkları garibime gitti. Senin son dediğine gelirsek işte sınıf sonuçta ondan cesur davranamıyorum iyi bir tepki almazsam da yüz yüze bakmak zorunda kalacagim için sebep bu. Kendi halinde bu arada makyaj bile yapmıyor saçını bile arada sırada yapıyor diyebilirim. Bu kadar kurcalama sebebim benim de etkilenmiş olmam kendisinden çünkü erkekler de güvende hissedebileceği kişileri arıyor başka erkeklerle duygusal anlamda muhattap olmaması falan ideal kılıyor diyebilirim. Benim sorum zaten başta neden böyle davrandığı ile ilgiliydi fikir almak için.
Kızla arkadaşlığını ilerletmeye çalış, bu süreçte sana güveni artsın. İleride duygularını daha çok belli eder zaten, bahsettiğin gibi biriyse. Önceliğin arkadaşça olsun, direk flört durumlarına girme korkup cekinebilir alışkın olmadığı için. Zamana bırak, iyice güvensin ve ilişkiniz derinleşsin
Snaa yakın hissetmiş sana güvenmis olabilirb abj
Tanımıyor ki beni güven hissedecek kadar
Öyle bir imaj vermişsin demekki
Bence bir şeyler hissediyor.