Ya son bır senedir hayatıma kimseyi alamıyorum, bir kahve içip tanışayım flört edeyim heyecanı da yok mesela çok yakışıklı olması da benı etkilemiyor napıcam ben kendimle nasıl düzelir bu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
helal yoldan sapanlar mutsuz olur her önünüze gelenle flörtleşip sevgili olursanız duygusuzlaşırsınz
Öyle bir geçmişim yok çok şükür, hayatıma herkesi almayıp bu konuda çok seçici davrandığım için herkesle konusasım gelmiyor zaten
sen kaç tane flörtün vardı
2
sevgilin
2 işte başka yok
neden beğenmiyorsun kimseyi korkuların mı var?
Ben çok sadık bir karakterim, buna değecek kimseyi göremiyorum.
büyük lokma ye büyük konusma derler düzgün birileri varsa gorus
Hayatında bu dertlerden daha önemli şeyler olduğu için kendini bunlara veremiyorsun ilk önce onları aşman lazım diye düşünüyorum
Hayatımda bir dert de yok ki çok şükür , kendime hayatıma özen gösteriyorum
O zaman birazcık kendi hayatına verdiğin özenden karşında tanıştığın birine vermeyi dene olur belki
Haklısın ama içimden gelmiyor
Ne çok seviyormuşsun kendini bende böyle olmak istiyorum yer değiştirelim 😅
Hahahahah
Beni de artık hiç bir şey etkilemiyor ya o heyecanlar bir yerden sonra kalmıyor sanırım.
Kesinlikle ya hersey çok sıradan geliyor
Demek ki hayatın seni kabul etmiyor peki...
Ne alaka
Şu alaka Hayatına kimseye alamıyorsun kimseye güvenmiyorsun ama asıl kendine güvenmiyorsun
Kendine güvensen bir şeylere tutunup sevmeye çalışırsın seversin hevesin olur. O kadar tükenmişsin ki artık hiç bir şey eskisi gibi tat vermiyor sanki her şey daha önce yaşadıklarının aynısı ve bu da seni psikolojik olarak yaşamaktan hayatın içinde olmaktan alı koyuyor
? Doğru mu?
Doğru değil, şöyle ben her detayıma çok özen gösteriyorum ve karsımdakı kişi de aynı şeyi görmek istiyorum göremeyince soğuyorum direk, bazı küçük detaylar var analiz tarzında, o gözle bakınca enerjım uyuşmuyor ve tanışmadan konuşmama kararı alıyorum, bir kaç kez önyargı olmasın diye konuştum ve iyi ki hissime guvenıp konusmuyormusum dedim.
Kendinize güvenin her insan farklıdır bu böyle olsun şu şöyle olsun 4/4 lük insan yok.
Her insan kusurludur. Kusurlara göre kabullenmeyi öğrenmelisin.
En vaz geçilmez detayınız Güven Saygı Sevgi olsun geri kalan her şeyin bir çaresi bulunur...
Özenden kastım, kişisel bakım değil sadece, hayata karsı adımları, saygısı, kültürü düşünceleri vs vs. Ben herşeye saygı duyan empati yaparak konuşan gğleryüzlü anlayışlı biriyim, kendime güvenim tam. Kusursuz insan aramıyorum, muhakkak birbirimizin sevmedıgı özellikleri olabilir, insanız nihayetinde. Herkes farklı tabi ki 5 parmağın 5 i bir değil. Ah ah ben çok ince düşünüyorum, her neyse ya
Ben zamanında çok ince düşündüm O kırılmasın Bu üzülmesin Aman öyle olmasın Aman şöyle olsun Aman incilmesin. Sonunda gördüm ki Değmiyor ya.
O yüzden şimdi daha da seçici olmaya başladım sizin gibi hayatımda birileri olsun istiyorum ama kimseyi de alamıyorum çünkü aklımda hep şu soru yine mi aynısı?
Kendimize ediyoruz aslında akışına bırakmak gerek Su gibi olmak gerek belki de Su gibi bulunduğumuz kabın şeklini almamız gerek...
Sen şaka mısın şu an, benim cümlelerim bunlar bak bu kadar olamaz, hep söylerim su gibi berrak şeffaf ol ama girdiğin kabın şeklini sen alma, uyum sağla ama sivrilmeden yap. Farklı olmak baş kaldırmak demek değildir, kalite tesadüf olmadığından dengin seni mutlaka bulur. Ben hayat şartlarımı istediğim düzey ve kalitede yaşıyorum , fikrime kalbime uygun görürsem hislerim doğrultusunda ilerliyorum..
Şaka değilim hemen hemen aynı şeyleri yaşadık demek ki 😊
Anlayabiliyorum seni de...
Hayat bize ne kadar tümsek çıkartsa da o tümseklere takılıp düşsek de inatla kalkıp devam etmeliyiz. İnsanlar için kendimizden ödün vermememiz gerekir ama kendimiz için de yine de bir şeyler yapmalıyız hayat bize hep gül vermez biraz da kaktüs verir ki gülün değerini bilelim...
Hep derim siyahı görmeden beyazın kadri bilinmez.. bin kere düşsen de binKez kalkmayı bileceksin, hayatta herkesin kötü tecrübeleri, yükleri vs var, ben dile getirmem çünkü insana iyi gelen tek şeyin kendi olduğuna inanırım, çünkü 40 kişi bir araya gelse bir insanın kendıne verecegı zararı veremezmıs, şifam da benım, ruhuma iyi gelecek şeylerle ilgileniyorum sadece, hayal değil gerçek dünyada sağlam adımlarla ilerliyorum hep, hayat tuttuğun yerden devam eder, bakabildiğim yerden gülümser ✨
İnsanın isteyip de başaramayacağı hiç bir şey yok.
Kötüye düşen de kendi iyi ye giden de kendi. Bazı günler karamsarlığa düşebilir Bazı günler inancını da yitirebilir. Yalnız da kalabilir bir insan yanında hiç bir şeyi de olabilir ama kendi kalbi temiz kaldıkça yine de her şeyi başarabilir.
Her şeyden ümidini kes kendinden kesme... Kimseye güvenme gölgene bile derler ama kalbinden o güveni eksik etme...
İnsanın mutlu olması için kendinden başka hiç kimseye ihtiyacı yoktur...
Bak noktası virgülüne ben konuşuyor sanki karşımda.. herşeye hevesim tükenebilir yalnızca kendime varolmalı, inancım gücüm kuvvetim hevesim ve ne olursa olsun bunu yitirmemek için savaşıyorum, kazanıyorum. Bende Gül beyazdır ama gölgesi siyahtır derim bu yüzden benım benden başka sırdaşım yoktur, sevdiklerim nadirdir, geri gelmeyecek tek şey zaman bu yüzde kime verdıgıme çok dikkat ederim, şimdi daha iyi anlıyorsun benı değil mi? 😏
Evet anlıyorum kapatmışsın kalbinin kapılarını aralayan birileri gelsin istiyorsun.
Ben de istemiştim bir zamanlar geldi de ona çok inandım.
İnşallah sonun benim gibi olmaz ya 😊
Böylesinin senin için daha iyi olacağını düşünüyorsun saygımı hakkettin, ama bir abi/kardeş/dost olarak da uyarayım böylesi belki de daha çok zarar verebilir. Yine de bazı şeyleri çok da düşünmeden yapmak evladır belki de siz bir de bunu düşünün yine Çocuk gibi temiz bir kalp ile düşünün...
Ben birini alamıyorum maalesef, Şu an bu soruyu anonım olduğum için uykum da yoktu maksat birleylerle ılgılenmek farklı görüşler görmek için yazdım, yoksa kendimin istediğim ve istemediğim herseyı çok iyi biliyorum. Şu an tek odağım hayatım, birinin selamını alacak hevesim yok, çocuk yanım gülüşlerim onları da asla yitirmem, çok şey oldu hayatımda sözde değil gerçekten çok şey, müthiş çıktım içersinden. Uzun zamandır bu karardayım hayatıma birini almama sonrasında istesem de alamama çünkü bakış açım farklı, dilerim sen benım gibi olmazsın 😅
Ben oldum sizin gibi ya öyleydim dedim ya biri geldi çok güzel inandırdı. Bazen siz istemeseniz bile hayatınıza biri girer...
Her ne düşünürseniz düşünün belli bir zaman gelince şunu diyeceksiniz " Artık dümeni güvendiğim insana bırakmak istiyorum ben yoruldum dinlenmek istiyorum"...
Ben bunu diyerek o insanı o limanda bırakalı coook uzun zaman oldu, o evren kapandı maalesef, ben kendi hayatımın dümenını o vakitten sonra kimseye teslim etmem, duygu kontörümü çok iyi sağlıyorum eski ben yok ki artık, mucizede benım degısım de yollar da hersey insanın kendisidir, zaten o güzel dediklerimizde güzel değil, anlam yükleyen biz oluyoruz ahahha amann salla dünyayı uykusu gelsin ben hayatı dalgaya alıyorum yoksa çekilmiyor
Dalgaya alıyorsun çünkü bununla böyle baş edebiliyorsun her yiğidin yoğur yemesi farklı 😊
Hayatınızda mutluluk ve huzur dilerim İyi geceler iyi uykular...
İyi geceler 🌙
Icin gecmis senin.
Yaşlılık çökmüş
Yok yavrum baya eğlenceli biriyim kız arkadaşlarımla da çoğunlukla çok keyifli ve eğlenceli aktiviteler yapıyoruz ki çalışıyorum kendime ait şubelerim var
Bahtsızsın o zaman
Ya hayır 😂 gelen konuşan çok cıddı düşüyorlar direk zaten sorun şu ben hayatıma alamıyorum içimden gelmiyor
İçini skm o zaman
Kendi basını ye slk
Yelloz
Alırsın, ben adayım ;)
Geçer zamanla
Evlenelim direk
Gel tanisalim