Aşık olan kadın kendini nasıl belli eder? Nereden anlarız? Aşık olan kadın davranışları neler?

Aşık olan kadın kendini nasıl belli eder? Nereden anlarız? Aşık olan kadın davranışları neler?

Yaşınız ilerledikçe bunun cinsiyetle alakalı olmadığını anlayacaksınız. Kimisi belli eder kimisi etmez. Ben mesela belli ederim, hatta belli etmeyi geç direkt gider söylerim gerek yok zaman kaybına. Genel olarak şunlardır ama: sürekli bakma, utanma, göz kaçırma, gülümseme vs.
En olgun sensin kanki
Öyle bir şey soylemedim, fakat öyle duruyordum güzel.
Aşık olan bir kadın, sürekli olarak aklında olan kişi hakkında düşüncelere dalabilir. Kendini rüyalarda, hayallerinde ve anılarında bulabilir. şkın verdiği endorfinler, kadını mutlu, heyecanlı ve coşkulu hissettirebilir. Aşık olan bir kadın, genellikle gülümser ve olumlu bir tutum sergiler.
Ben her türlü belli ederim mesela. Sevdim mi kendimi bayağı kaptırıyorum fazlasıyla seviyorum. İlgi gösteririm. Msjlarina aniden cevap vermeye çalışırım. Sürekli sesini duymak , konuşmak isterim.
Cevap
1Cevap
Soruyu sorduguna gore ya hanfendı cekıngen ya da sen anlayamıyosun asık kadın kendınden cok odun verıyor ve kendını unutup hep senınle ılgılıyse ve duygularını parca parca yasıyo sana da bellı etmek ıstemıyosa urkektır bence onu hıc uzmeden sev
sürekli zaman geçirmek isteyip üstüne düşer kıskanır. annelik iç güdülerini kullanarak zarar görmesini istemez. yanındayken kendini bebek gibi ve savunmasız hisseder bu yüzden tatlı sebeklikler yapar istemeden de olsa yanında doğal davranamaz.
Hissedersin ya
İlgisinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?