Şimdi bende bilmiyorum her yere toplu giden biriyiz biz bayramda nereye gidersek gidelim karşısına oturduğumda bacaklarıma ayaklarima bakıp durdu beni de bu durum rahatsız etti tabi ama nedense bunu yapan kişiyle her yer doluyken bı tek benim yanım boşken yanıma oturmayan da kendisi kardeşini yana kaydırıp onun yanına oturdu yani pek konuşmuşlugumuz yok elbet merhabadan öteye geçemedikk daha ama bunu bide her buluştuğumuz zaman yapıyo yani zaten sık karsılaşmıyoruz bayramda sadece
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkek işte başka nereye bakacak bakarken yakalanmış biraz acemilik var
Normalde bütün erkekler bakar yanii öylemi bunumu anlamalıyımm
Evet
Rahatsız mı oldun? bunu kendisine belirtebilirsin bence.
Yani aramızda öyle kuzen bağı denen şey yok bizde bayramdan bayrama olduğu için aramız soğuk nasıl konuşimm
Ayaklarını biraz haraket ettir çoraplarını falan çıkart bunları yaparken dikkat et eğer sana bakıyorsa net fetişi vardır ama şöyle düşün ayak masajı yaptırabilirsin
Açık giyinme madem rahatsız oluyosun
Açık giyindiğimi kim söylemiş adam akıllı bayram ziyaretine gittim pantalon giymektemi artık suç olmuş
Aranızda kaç yaş var
Yaş yok aynı yaştayiz
19 yaşındayız
Ben de çok yaşı büyük birisi sandım. Daha çocuk sayılır kenara çek Uyar Bir daha yaparsa
Çocuk mu bişeylerin farkına varmış yaşta degilmi zaten
Bu kadar merak ettiğine göre kuzeninle aranda bişeyler var sanırım
Ne gibi kanka aynı şehirde yaşamıyoruz ki aramızda biseyler olsun her bayram sadece merhabalaşiyoruz başka bişey yaptığımız yok
Aynı şehirde bile yaşamadığın insanın bir bakışını niye merak ediyorsun. Boş ver herkes yaptığından utansın
sorun tek oda değil hem bakıyo hemde benden uzak kalmaya durmaya çalışıyoo
Yaşına göre bu davranışları normal O yaşlarda insan ne yaptığını bilemiyor
E madem normal ben niye böyle değilimmm ben sanki 25 yaşındayım bende 19 um ama garip değilim herhesle konuşmaya çalışıyorum ben genelde. Onunlada konuşucaktımki boş ver dedim kendime belki tersler diye laf atmadım ama bidakine konuşmaya çalışıcam bakalım ne tepki vericek
Bunun birçok sebebi var yaratılış yetiştirilme tarzı çevresi vs.. Artık o senin kararın
Yani yetiştirilmesinde pek sorun yoktur bence yani biliyorum ailesini annesiyle aramda iyi güzel ama kuzenimle aramızda küçüklükten gelen bir soğukluk var ve ben bunu artık aşmak istiyorum yani önceden elbette ben çok utangaçtım ama bunu sonradan yendim attım üzerimden şimdiyse nasıl konuşabilirim şeyi var üzerimde yani kuzeniz nede olsa her bayram birlikyeyiz sonra bayramlarda yalnız kalıyorum birazda bundan dolayı konuşmak istiyorum onunla
Bakacak yer yoksa demek.
Zaten salonda 15 kişi mi ne varız zaten bi tek orada oturan benmiyim
Dalmıştır kız, başka şeyler düşünüyordur
Ama bu kadar da dalınmaz yani her ortama girdiğimizde aynı şeyi yaptı
Sadece oralara baktiysa iyi
Pardon ama başka nereye bakabilir aynı yaştayız zaten ikimizin de yaşı 19
Eminmisin
Başka yere bakmadigina
Yani çocuğun gözünün içine bakmadiya çok fazla nasıl bakabilirim aynı ortamda en az 15 kişi vardi
Bir ara test et
Seneye kanka artık yani başka şehirde yasiyoar
Ne giyindin etekmi
Süzerekmi baktı yoksa bakıp cektimi
Büyüklerin yanına nasıl gidilirse o şekilde giyindim pantalonda mı giymeyelim
Giy tabi istersen mini giy. bakicak diye giymemezlik yapma
Uzun uzun baktı başka nasıl bakabilir ki
Bence içinden biseyler geçirmiş ve sanki...
Allah'ım ya bayram ziyaretine gittim diyorum mini etek giy diyosun
Ben giy demedim ki Yani giyebilirsiniz dedim serbest olmalı diyorum
... Saptal konuşma istersen yani ne geçirebiir kuzeniz diyorum aynı yaştayız 19 uz ikimizde
Off be sende