Sorum açık, erkekler sizinde neden reddedildiğiniz hakkında fikriniz var mı? Kızlar bir erkeği neden reddedersiniz?

Sorum açık, erkekler sizinde neden reddedildiğiniz hakkında fikriniz var mı? Kızlar bir erkeği neden reddedersiniz?

Cevabı basit : beğenmediği için reddeder. Tabi bunu böyle direkt söylemezler. Elektrik alamadım, ben ona o gözle bakmadım, arkadaş olarak görüyorum falan filan. Kadınlar maymun iştahlı ve dış görünüşü fazlasıyla önemsiyor arkadaşlar.5 dakikadır tanıdığı bir erkeğe sırf yakişikli ve çekici diye numarasını verebilir ama tipsiz olupta karakteri on numara bir erkeğe 5 ay şans vereyim mi vermeyeyim mi diye düşünür. :) bunun en bariz örneği : Ayakkabı seçimleri. Sırf görünüşünü, rengini ve desenini beğendiği bir ayakkabıyı alabilir ama bu ayakkabının içi rahat mı diye düşünmez :)
haklı gibisin ama bazen gerçekten elektrik alamayabiliyoruz veya arkadaş olarak görebiliyoruz ayrıca çoğu insan birini seçerken yanına yakıştırdığı kişi ile oluyor
Yanıma yakışmaz demek onu beğenmemek demek lafı çevirmenin alemi yok. Kadınlar beğenmediği, çekici bulmadığı kişiler ile arkadaş olurlar. Fakat bir erkek beğense ya da beğenmese bile bir kız ile arkadaş olamaz. Bizler fıtratımız gereği ilkel beyni (sürüngen beyin) daha fazla kullanıyoruz. Bu yüzden cinselliğe aşırı düşkünüz, zira beynimiz bunu yapmak için kodlanmış. Hani senin o arkadaş olarak gördüklerin zihinlerinde seninle ilgili ne hayaller kuruyorlar bir bilsen :)
2 tane var arkadaş dediğim ama sevdiği ve sevgilisi var maaleseff
Senin dediğin gibi olsa evli erkekler asla aldatmaz :) O yapmaz bu yapmaz deme. Hayat bana herşeyin olabileceğini gösterdi. Ayrıca dediğim gibi cinsellik bizim beynimize işlenmiş, sen bu arkadaş dediklerine biraz yavşa bakalım ne yapacaklar? :) emin ol prezervatif ile koşa koşa yanına gelirler :)
Çok iyi olduğu için reddeder. Çünkü günü gelince bırakıp gideceği için bunun vicdanını yapar aklında...
eig şeçicem yarın
Çünkü tipe ve paraya bakıyorlar. İşin tuhafıda geneli Ayşen gruda tipli ama Cüneyt arkın arıyo
örneğe düştüm
usdahudııopau
Düştüm derken
çok beğendim anlamında hiç mi youtube ye girmiyorsunuz
😁😁😁 youtubeda sadece belgesel izliyom. Örneklerle açıklamayı severim. İyi bayramlar diler, başka sorunda görüşmek dileğiyle
Normalde eiglere teşekkür etmem. Ama sana teşekkür ederim. Çünkü başka bir arkadasa söz verdiydin eig yapcam diye benide eklemisin😁
Cevap
4Cevap
elektrik alamamıştır
hoşuna gitmemiştir
ben hoşlanıyorum diye oda benden hoşlanmak zorunda değil ki.
diye düşünüyom
bence de
Sevecek Kalp Olmadığı İçin Sevgili Olacak Yüz Yok Tipi Yok O Yüzden
illa ki tip mi olacak kadınlar yanlarına yakışacak erkek arıyor
Benim sevgilim olmadı hiç ama kötü davranırsa veya yalanını yakalarsam reddederdim veya ayrılırdım.
evet ya ilerlerse toxıc ilişki oluyor zaten
Tabi , sonrasında da kendimize duyduğumuz öfkeden dolayı da karşımızdakini sevdiğimizi zannederiz.
Nerede nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen erkeği reddederim hemen.
bu benn
Baska birini seviyordur ya da hic oluru yoktur
Fakirdir ablam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?