2 yıllık sevgilim yakında askere gidecek ama ben daha ailesiyle bile tanışmadım. Sizce normal mi?

Erkek arkadaşımı ilişkimizin 1. Yılından bir iki ay sonra annemle yüz yüze tanıştırdım 8. aydan beri de telefonda konuşuyorlardı yani benle ilgili bir şey olduğunda falan kısaca tanışmışlardı. Annem onu iftar yemeğine güzel yerlere davet etti gittik, bana çok kez para verdi beraber yemeğe gitmemiz için ne bileyim evde sevdiği bir şey piştiyse gönderirdi vs vs jestleri oldu annemin ona karşı. Onun ailesi ona karşı biraz ilgisiz. Ve 2. Yılımız bitmek üzere olmasına rağmen daha annesiyle babasıyla telefonda bile konuşmadım. Hiç demiyorlar mıdır o kızın ailesi bizim oğlumuz için bu kadar şey yaptı insan en azından bi konuşmaz mı fotoğrafını bile görmedim annesinin babasını da sadece fotoğraftan tanıyorum. Bu aralar kafama takmaya başladım çünkü askere gidecek ve en azından gitmeden ailesiyle tanışmak isterdim geldiğinde hayatındaki yerim kesin olsun diye.. Neden böyle sizce aileden kaynaklı bir problem mi?

2 yıllık sevgilim yakında askere gidecek ama ben daha ailesiyle bile tanışmadım. Sizce normal mi?