Rusya istatistik verilerine göre rusya Moskova'da Rus kızla evlenen yabancı damatlar Türk erkekler oldu ama Türkiye'de Türk kızlarının en çok evlendiği yabancı damatlar Suriyeli erkekler olmuş herkes hakettiğini buldu! HERKES KALİTESİNİ BELLİ ETMİŞ OLDU. BEĞENMEYİP İSTEMEDİĞİNİZ TÜRK ERKKEKLERİ RUS KIZLAR EN ÇOK TERCİH ETTİ SİZ TÜRK ERKEK YERİNE TERCİH EDİN SURİYELİLERİ AFKAN LARI HERKES KALİTESİNİ BELLİ ETTİ. siz Suriyeli afkan Kürt seversiniz herkes hakettiğini bulur Türk kuzlarının yanında Suriyeli afkan Kürt görmekten Türk kızlarına saygım kalmadı ben de Rusça'ya başladım rusla evleneceğim kafaya koydum sizde Suriyeliye bakın hadi bakalım Hodri meydan Suriyeli yle kürtle afkanla evlenme challenge yapın bizde Rus kızla evlenme challenge yapın Rus erkekler bizi tercih ettikçe Rus erkekler evlenecek Rus kuz bulamıyo isyan etmişler Moskova'da Türk erkeklere Rus kızlar Rus erkek yerine türk etkek tercih ediyo. Siz adam olsanız Türk erkekkere sahip çıkarsınız Suriyeli Kürt afkan yerine bizi tercih edip bizi Rus kuzların kucağına atmazsınız.
Kafelerde fıstık gibi Türk kızların yanında Suriyeli erkek sevgilileri var KÜRT KIZLAR ZATEN SEVGİLİ OLUR onlara sormuyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olmam da gidip Rus bul.
Niye sizlaniyorsun ki.
Kim sana Rus ile sevgili olma dedi.
İsteyen istediği ile sevgili olur
Türk kızlar en çok yabancı damadı Suriye'den aldı habere çıktı ruskızlarda en çok yabancı damadı Türk erkeklerini aldı benim derdim Türk kuzlarının geneli niye Türk erkek yerine Suriyeli ile evleniyo
Yabancı damat diyorsun.
Total evlenme oranlarında demiyorsun.
Yazdığın cümleye bak istersen.
Turkiye de 3.5 milyon suriyeli var. Başka milletten o kadar yabancı var mi ülke de.
Tabiki en çok yabancı ile evlenme suriyeli ile olur. Ülkede 5 milyon İngiliz olsaydı.
En çok yabancı damat İngiliz olurdu.
Türkiye'de 6,5milyon Suriyeli var peki Rusya'da 6,5milyon Türk mü var 1 milyon bile yok ama Moskova'da en çok Türk erkekle evleniyo bizi dışlıyo Türk kızlar ama Rus kızlar biz kalitesizsek bizi niye koca olarak alıyolar üstelik Türkler fakir
Türk erkekler fakir Rus kızlara göre
Kalitesiz erkeksek niye Rus kızlar Türk erkeklere bakıyo
Git suri ile evlen kezban
knk seni bi kız kızdırmış burada acısını çıkarıyorsun gibime geldi.
Evet doğru ama gerçekler bunlar en çok yabancı damat suriyeden
Herkes kendine yakışanı koluna takıp gezdirirmiş.
Türk erkekler kalitesini kınuşturmuş Türk kızlarsa kalitesizliğini
M*l mısın sen neden genelleme yapıyon? Ondan sonra türk erkekleri olsun türk kızları olsun neden ecnebilere aşık oluyor diye soruyorsunuz. Birbirinizi karşılıklı olarak aşağılarsanız olacağı da o zaten. Neden kendi insanımıza değer vermiyorsunuz. Onlar suriyeli ile evleniyo diye kalitesiz biz ruslarla evleniyo diye kaliteli mi oluyoruz allahını seversen. Kalitesiz olan hepimiziz hepimiz. Gül gibi insanımız varken milletin dolduruşuna gelip yabancı sevdasına giriyoruz. O rus dediklerin de en iğrenç milletlerden birisi. Sana büyük ihtimal biri aşık olmuyor veya başka bir kuyruk acın var ama sebebi de bu işte. Böyle atıp tutarsan kim seni niye sevsin? Karakterin bozuk olum. Git düzelmeyi dene.
Türk kuzlarının yüzde 10 u iyi gerisi çöp dün kafede tipsiz Suriyeli bi erkeğin yanında benim sevgilimden daha güzel sarışın beyaz tenli bi sevgilisi vardı o na kafayı taktım.
Belki o kızda Suriyeli çok güzel beyaz tenli Suriyeli kızlar var
Olmam. Doğu kalabalık suriyeliler daha kalabalık istemem en iyisini bile istemem
Ülkeyi kuran Türk erkeklerinşde istemiyınuz
milletten bana ne? Ne isteyip istemeyeceğime ben karar veriyim müsade edersen alla alla
Kardeş sen önce bir Türkçe’yi düzgün yaz. İkincisi ne diye zoruna gitti anlamadım sen de git kendine bul bir Rus kızı.
Eski Musul konsolosu şu ifadeleri kullandı türk erkekler Suriye'de kaçan Suriyeli erkekler yerine hayatını kaybederken Suriyeli erkekler türk kızlarıyla kafelerde barlarda takılıp seviştiler. Türk kızları bizi rezil kepaze etti hala Rus kız diyon bu utanç bizden ömür boyu gitmez keşke Türk erkekleri orada Suriyeliler yerine ölürken Türk kızlar köpekle sevişseydi onurumuz daha dik olurdu. Şimdi noldu rezil ettiniz Türkleri bu leke bizden silinmeyecek sayenizde siz türk Milletini lekelediniz ama biz türk erkekler türk Milletini rezil etmedik belki kötü kaba olduk ama türk Milletini rezil rüsva etmedik tebrikler türk erkekler Suriye'de Suriyeliler yerine hayatını kaybederken tğrk kızlar suriyeli erkeklerle yatakta kafede barda gezsin gezin tebrikler rezil olduk sayenizde
Hayır, Rus erkeği istiyorum. Özellikle biseksüel olanlarını: https://vm.tiktok.com/ZMYw71hfq/
Güzel seçim
Bence olurum ırkçılığa gerek yok yani
Sen yokluktasın zaten
Türk erkeği sana fazla gelir ülkesini satan Suriyeli yle evlen Türk erkekler hiç bi zaman savaştan kaçmadı Türk erkek sana fazla
Ay ne alaka be ırkçılık yapmıyorum ben sizin gibi
Suriyeli kızla evleneceğime hiç evlenmem
Türk kızları kıllı Esmer Kürt erkeklerine hasta
Nerden bildin
Trakyalıyım sulalemde ne kadar güzel kız varsa kürde gitti
Bu Trakyalılar neden böyle Trakya'da çok mu Kürt var
Bilemiyorum Trakya ve göçmen kızlarından aşırı bir Kürt takıntısı var. Bunlar yüzünden Türk erkekleride Kürt ya da diğer kızlarla evleniyorlar. Buranın genetik yapısı bozuldu maalesef.
Trakyada Kürt baya var olmazsada kızlar bir şekilde kürde gidiyorlar.
Kürt erkekler Türk'e göre daha fazla çekiyo kızları bende bugün Kürt erkekle Türk kızı sarmaş dolaş gördüm Amasya'da kabul etmeliyiz Kürtler bizden daha çekici kızlara göre ben de Rusla evlenmek istiyorum
Neresi çekici yav heriflerde orman gibi kıl var. Ha esmerler ona bir şey diyemem
Orman gibi kıl olması önemli değil çoğu Türk kız Kürt fantezisi kuruyo nerde Kürt erkek fazla yaşarsa oradaki Türk kızlar Kürt hastası oluyo bu benim umrumda değil zaten Türk'le evlenmek istemiyorum bana sarışın Rus lazım. inan Kürtlerle iç içe yaşasa tüm batı halkı Türk kızlar Kürt lere daha çok bağlanır Türk kızların yüzde 95i Kürt hastası olur tğrk erkeklere de Kürt kızlar kalır adamlar bide sağlam sexxyapıyo Türkler gibi kötü seks yapmıyolar kadını doyuruyor kadınların zevk damağında kalıyo ben çekicilik olarak Kürt erkeklerini daha üstün olduğunu kabul ediyorum e doğal olarak Türk kızlar da Kürt erkeğine gidiyo
Bilemiyorum benim umrumda değil bende yabancı seviyorum zaten.
Bi Türkle asla evlenmem huyları pis çoğunun sizin Trakyalı ve göçmen kızlar türkmü
Türk, Boşnak, Bulgar, arnavut her ırktan var
Keşke farklı bi ülkede yaşaya bilsem bu ülke beni boğuyo insanları beni boğuyo hükümet beni boğuyo
Yapacak bir şey yok bende istemem ama işte yapacak bir şey yok.
Senin hiç mi sevgilin yok
CHP gelirse savunma sanayini desteklermi CHP'ye oy veteceğim
Ayrıldım 2 hafta önce çok sıkıyodu
Bence CHP gelirse barış ve istikrar olur bölgede, bende CHP ye verecem ama bilemem
Savunma sanayini destekkermi
Olurlar
Nerden bildin çevrende gördünmü
Bizim kızlar vizyonsuz ve kezban olduğu için dış görünüşe ve tipe bakıyorlar. Hani adam çok yakışıklı olsa Suriyeliymiş, arapmış falan gözlerine gözükmez emin ol
Yokluktalar
Hayır bunun yoklukta olmaları ile alakası yok. Mesele tamamen duygularına göre karar vermeleri. Birini sırf dış görünüşten ibaret saymaları. Yakışıklı ve zeki bir erkek çok rahat kandırır bu s***lakları :) sonra bütün erkekler aynı şerefsiz falan derler.
Asla olmam
Türk kızlar en çok yabancı damadı Suriye'den Rusya moskıva en çok yabancı danadı Türk erkeklerinden aldı Türk kızlar kalitesini ortaya koydu Türk kızlar Suriyeli yle Türk erkekler rus kuzla evlendi herkes hak ettiğini buldu siz kürtle agkanla Suriyeli yle evlenmeye devam edin kalitenizi ortaya koyun
Beğenmediğiniz Türk erkekleri Ruslar en çok tercih ediyo
Beğenmediğiniz dışladığınız Türk erkekleri Rus kızlar kocası yapıyo koynuna alıyo
Ne alakası var Türklerin çoğu onlara karşı ırkçı ben de dahil senin çevren öyleyse biz ne yapalım? Ayrıca Türk erkekleri ve Türk kızlarının düşmanlığı çok saçma bundan ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum. Her iki cinsiyet için geçerli dediğim.
Benim Türk erkeklerini beğenmediğimi nereden çıkardın?
Türk erkeklerinede düşmansınız ırkçısınız
Senin gibi cahille konuşmaya çalıştığım için üzgünüm.
Bizi dışlıyosunuz Türk erkekler isyan edip Rus kızlarla evleniyo bizi Rus çiyanların kucağına atıyosunuz çoğu Türk kız Suriyeli Kürt afkan erkek Türk erkekten iyidir diyo
Tamam git sen de rusla sevgili ol bu kafayla kimse istemez seni gerçi.
Türk düşmanları