Türk kızlar Suriyeliyle afkanla sevgili olurmuydunuz?

Rusya istatistik verilerine göre rusya Moskova'da Rus kızla evlenen yabancı damatlar Türk erkekler oldu ama Türkiye'de Türk kızlarının en çok evlendiği yabancı damatlar Suriyeli erkekler olmuş herkes hakettiğini buldu! HERKES KALİTESİNİ BELLİ ETMİŞ OLDU. BEĞENMEYİP İSTEMEDİĞİNİZ TÜRK ERKKEKLERİ RUS KIZLAR EN ÇOK TERCİH ETTİ SİZ TÜRK ERKEK YERİNE TERCİH EDİN SURİYELİLERİ AFKAN LARI HERKES KALİTESİNİ BELLİ ETTİ. siz Suriyeli afkan Kürt seversiniz herkes hakettiğini bulur Türk kuzlarının yanında Suriyeli afkan Kürt görmekten Türk kızlarına saygım kalmadı ben de Rusça'ya başladım rusla evleneceğim kafaya koydum sizde Suriyeliye bakın hadi bakalım Hodri meydan Suriyeli yle kürtle afkanla evlenme challenge yapın bizde Rus kızla evlenme challenge yapın Rus erkekler bizi tercih ettikçe Rus erkekler evlenecek Rus kuz bulamıyo isyan etmişler Moskova'da Türk erkeklere Rus kızlar Rus erkek yerine türk etkek tercih ediyo. Siz adam olsanız Türk erkekkere sahip çıkarsınız Suriyeli Kürt afkan yerine bizi tercih edip bizi Rus kuzların kucağına atmazsınız.

Kafelerde fıstık gibi Türk kızların yanında Suriyeli erkek sevgilileri var KÜRT KIZLAR ZATEN SEVGİLİ OLUR onlara sormuyorum.

Suriyeliyle olurum
Afkanla olurum
Suriyeli yle afkanla olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Türk kızlar Suriyeliyle afkanla sevgili olurmuydunuz?