Ahlak, anlayış, merhamet, dürüstlük, empati vs haricinde bir şey yazman gerekse ne yazardın? Maddiyat, fizik, boy, tip vs de dahil değil.

Senin cevabın ne olurdu?
Ahlak, anlayış, merhamet, dürüstlük, empati vs haricinde bir şey yazman gerekse ne yazardın? Maddiyat, fizik, boy, tip vs de dahil değil.

Senin cevabın ne olurdu?
Ben genelde sade özellikler isterdim yani benim için güzellik ya da fizik önemli değil bazı kızlar dış görünüş önemli diyorlar. sanki marketten meyve ya da sebze seçiyor. yani boyu kısa olsa ya da tipsiz olsa sevmeyecekler. bu da gerçekten aşık olmadıklarını gösteriyor. benim bir kadında istediğim özellik daha çok kişilik özellikleridir. kafa uyumlu olmalı kafa gendi olmalı eğlenceli olmalı birbirimizi tamamlamalıyız, aynı zaman da çok iyi anlaşmalıyız zıt karakter de olmamalı yani. günümüzde insanların kriteri yüzünden çoğu kişi yalnız yaşıyor zaten. yok şu olsun yok bu olsun. neden sadece aşk ve sevgi sadakat yeterli gelmez ki bir insana
Mütebessim
O nedir? Yine ilk kez duyduğum bir kelime daha..
Güler yüzlü, gülümseyen demek.
Saygılı olsun. Saygı tüm güzel özellikleri kapsıyor bence. Saygılı bir insan gönül almayi biliyor , sabırlı ve sakin oluyor, kolay kolay kimseyi incitmiyor, mesafesini güzel ayarlıyor, hayatındaki kişi yanında olmasa da özentili davranıyor ona karşı, sadakatli oluyor. Hayatındaki kişinin alanına saldırmıyor, zarif oluyor saygılı insan. Saygılı olmasını isterim, tek bir özellik seçecek olursam.
Bir tane yazmak zorunda değilsin ama ne yazık ki saygı hepsini barıdnırmıyor. Saygılı olup aldatan da var, sabırsız ve panik olan da. Güzel görmek istediğin için güzel bakıyorsun ama ne yazık ki öyle değil insanlar..
Belki de saygı kavramını çok geniş kapsamlı düşündüğüm için böyle düşünüyor olabilirim.
O da benim gibi küs kalmayı becerememeli :) Kinci olmasın hiç 🙈
Katılıyorum bir de bu özellik bana saf bir ruhun simgesi gibi geliyor. Kin tutamayan insanda kötülük olmazmış gibi
Evet ben de böyle düşünüyorum 😌
Cevap
18Cevap
Eğlenceli deli dolu olsun. Yeri geldiğinde beş yaşındaki çocuktan farkımız olmasın Dışarda ciddi kimliğimize bürünsekte eve geldiğimizde bunu bir kenara fırlatıp her şeye rağmen kahkahalarla gülebilelim.. Kısaca çocuk ruhlu biriyle evlenmek isterdim
Rabb'im böylesine kafa dengi ve eğlenceli bir insan nasip etsin sana 🌱
Amin inşAllah cümlemize 🍁
Merhamet, sadakat, iyi kalpli. Kedileri seven ve hayvanlara karşı duyarlı birisi. İyi bir dinleyici, aynı zamanda iyi iletişim kuran. Beni yormayan ve sıkıcı biri olmayan.
Önceden buna tek cevabım aynı yaş olsun ve asla kısıtlamasın özgür bir birey olsun derdim. Aynı yaşı tutturamadık ama diğer kalanlar aynı.
Deli olsun psikopat olsun ama bu bildiğimiz psikopatlardan değil benim kafamdaki psikopatlık daha başka
Yardımsever olsun, birlikte birçok yeri dolaşalıp yardım etmek gibi de.. Egosu olmasın birde. Bu tabire uyan biri var lakin mükemmel derecede egolu olduğu için uzak duruyorum Mehmet beyden.
Ego baya etkiliyor. Melek gibi insanı piranaya bile çevirebiliyor
Eşit statü olması gerekirken. İnsanların ne kadar kazandığıyla ilgilenmem lakin egolu olarak ben bir günde xxx harcıyorum demesi..
Sorulmadığı halde paradan bahseden insana insan demem ben. Oysa basit bir kuluz ne bu kibir anlam veremedim
Teşekkür ederim 😊
Ahlak li olması edep saygı ve haya li olması bir başkasının derdini üzülüp bir başkasının mutluluğa sevinmelidir.
Ne olursa olsun ne yaşarsa yaşasın tevekkül olması isterdim
He birde kalpi allahtan olan gozleri bende kalbine bakınca Allahı hatırlayacam kişilik olmasi
Merak ediyorum neden hiç b ve d harfini kullanmıyorsunuz? Ya sapr ya kalpi diyorsunuz oysa sabır ve kalbi olmalı yanılmıyorsam doğrusu?
Doğrudur haklısın...
... ben harf fazla takılmıyorum hiç dikkat etmem yazım kuralllarına anlatmak istediğim anlaşılıyorsa sıkıntı yok...
Edep. Hâyâ. Ahlak. Zekâ. Bir de güzel gözlü olsun, bakmaya doyamayım.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Amin cümlemizin
Durugörü, telepati, telekinezi, 7. his gibi güçleri olsun madem. İstedik istemeye iyisini isteyelim 😅
Durugörü nedir? Hoşgörünün ikizi olsa gerek
Haha değil 😄
Feraset ve basiret gibi düşün
spesifik mi? 🤔 hmm o zaman yaprak sarabilsin ütü yapabilsin cam silebilsin 🤪
Ütü çalabilsin diye okudum dedim ne okudum ben hvgcfhf böylesine nikah basılır ama harbiden
Karpuz çekirdeklerini birbirimiz için ayıklayacak bir beyefendi meselaaa. 😄
Ayıklayacağımız*
Oha ince düşüncenin böylesii o sırada çekirdeksiz karpuzlar: biz yokuz zaten gfxgfcgx
Yaaa sjsjshs karpuz bahane aşk şahane 😂
Zaten aşk dendi mi artık aklıma ilk sen geliyorsun sende olmasan aşktan iyice soğurdum fxdzsdfdx
Ahahahaha 😂 Bir zamanlar odundum handım piştim Juliet oldum. Aşkı savunacağım her daim..😂💖
vncvncgnv bazen çiğ kalmak daha yeğdir 💮
Tamam "çiğ" köfteli tamaaam 😂😂😂
fhcgcfgxf
eğlenceli kafa dengi olmalı artı senin yazdıkların olmalı 😄
Daha acayip bir şey yok muu
aynı tatlıyı sevmeliyiz sjsj
Kitap okumayı sevsin, şairane bir ruhu olsun ama tek şiiri ben olayım. 🤗
Bak yine bir cümleye düştük. Şair ruhlu bir adamın tek şiiri olmak.. Allah'ım nasip et be 💮
sorunu tam olarak anliyamadim için cevap yazamıyorum
spesifiği açarsan yazarım
Özel olarak demek istedim. Klasik istekleri es geçersek nasıl birini istersiniz aslında soru. Mesela oyun oynamayı seven, yemek yapan vs ya da gezmeye bayılan bir karakter, beyaz saç falan da olabilir
kendi ayakları üzerinde duran biri olsun
Ebedi oyun arkadaşı ve su gibi olsun isterdim
Su neden?
Su iyileştirir
Gerçi bendeki de soru. Pilav için suya gerek var yoksa altı yanar
Bu iyiydi
eyw
Güler yüz Samimiyet Felsefe tarih vb. Alanlara ilgili olmalı
Inat dedikodu vb. Huyları da kurusun
Dans edebilen esnek biri olsun. Ama bunu sadece ben göreyim 😃
Lastik gibi olmalı diyorsuun
Evet ama sadece bana 😃😃
Benim için her an çabalayan, yer ve zaman kavramı olmayan, biraz uçarı özellikle gezgin ama ille de adam, herkesin hayran olduğu karakterine ama onun sadece bana hayran olduğu. Biliyorum yok böylesi ama olsa olsa🤣
Neden olmasın kız vardır illa ki imkansız özellikler değil bence
Öyle deme yahu. Hem şans ona inanan zihinleri seçer. Sen yeter ki inan ve bekle. O seni bulur. Zaten nasibin senden kaçamaz, herkes engel olmaya çalışsa bile Allah onu sana yazdıysa hiçbir güç engelleyemez 🌱
Aşırı ulgi ve sevgiden bunalmaması. Tek istediğim bu
Hımm bişey bırakmamışsınki ama sen. Temas bağımlısı olması desem. Dur bakayım ilginç daha ne olabilir. Tik li olsun 🤣🤣🤣🤣 canım sıkılırsa dürter gülerim eğlenceli olur.
İşte onlar haricinde düşünün. Acayip şeyler bekliyorum mesela uyurken duyabilmek gibi jsjwjsjjd
Hsshhshe salladım da uyurken duyabiliyor bazıları. Mesela bu huy var bende ama sadece başında uyku mahmurluğunda duyuyorum sadece
Zeki ve ahlaklı olsun..
Merhamet olmadan olmuyor.
Mangal yapabilmesi jlhk
İyi bir kalp, kötü düşüncelerin olmadigi.
Çay içmeyi sevmesi..
Haya sahibi olması.
En güzel özellik
Öyle vallahi bu yoksa hiç biri yok..
Işın kılıcı kullanmayı bilsin evde savaş yapalım
En yaratıcısı bu olabilir cgvcfhfx
Sürekli bana miyavlaması gerekli 😃
Size bir kedi mi tahsis etsek ne etsek
Birçok kedim var şu an
Zeki insan olması benim çok dikkatimi çekiyor.
Zeka önemli sahiden
çocuklarımizi o doğursun o vakit 🙄
Fakir olsun ama dürüst olsun
Sigara içmemesi
Kesinlikle ben de öyle
zeka çok önemli
zeki olsun
Kızıl saçlı olsun
Kedi sevcek
Kedi kırmızı çizgimiz
su gibi değişebilmesi. Bkz: Stalker
İçmesi