Gerçek hayatta hiç görmediğim bir yüzü rüyamda kocam olarak gördüm. Ve bu böyle 3 sene sürdü. Ve o kişiyle gerçekten tanıştım. Çok şaşırdım. Çünkü bildiğim kadarıyla insan rüyasında daha önce gormedigi. bir yüzü göremez ve ben görmüştüm. Çocukla tanıştıktan bir hafta sonra 3 yıldır. gordugum rüyadan bahsettim. Ama. bu kişi sensin diyemedim. Kim olsa inanamaz böyle birşeye... Ama çocuk ondan bahsettigimi anladı. Normalde yazardı fotoğraf paylaştığım da hep iltifat ederdi. şu an artık yazmıyor ve fotoğraf paylaştığım da hiç bir şey demiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yeni tanıştık. Ve konuşmadigimiz için bu duruma çok üzülüyorum. Aklımdan çıkmıyor ve ne yapacağımı da bilmiyorum. Kafam o kadar karışık ki
3 yıldır evleneceğim adamı rüyamda görüyordum. Ve o kişiyle gerçek hayatta tanıştım?
Normalde her resim paylaştığım da çok iltifat ederdi. Çok güzel oldugumu ve bugüne kadar benim gibi güzel bir kızla tanismadiğını söylemisti. Benim gibi güzel bir kız bulsa sevgili olacağını da soylemisti
maalesef çocuk çok tuhaf. En son beni çok tersledi. Kırıcı konuştu. Daha sonra yine konuşuyoruz. Ama flört ediyor gibi konuşuyor zaman zaman. Bende artık umursamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sanırım..
adam ürktü biraz
ya da evlenmek istemiyo ondan böyle
Bana biri böyle bir şey anlatsa ben de uzaklaşırım
Neden peki
Yeni tanıştığım biri olduğu için ürkütücü gelir
Evet haklısın. Biraz erken davrandım. Ama bende şaşkınlığını gizleyemedim. Sürekli beynimi kemirdi bu olay. Sizce ona yazmalimiyim.
Normalde her resim paylaştığım da çok iltifat ederdi. Çok güzel oldugumu ve bugüne kadar benim gibi güzel bir kızla tanismadiğını söylemisti. Benim gibi güzel bir kız bulsa sevgili olacağını da soylemisti
Senden etkilenmiş olabilir ama bu olayı anlatınca geri adım atmıştır korkmuştur keşke hiç anlatmasaydın
Sizce ben olayı nasıl düzeltebilirim. Cidden şu an canım gibiyim. hem rüya hem onunla tanışmam hemde onun birden uzaklasmasi
Bence üstüne gidip daha da uzaklaştırme kendinden biraz zaman ver
Ne olduu naptın
maalesef çocuk çok tuhaf. En son beni çok tersledi. Kırıcı konuştu. Daha sonra yine konuşuyoruz. Ama flört ediyor gibi konuşuyor zaman zaman. Bende artık umursamıyorum
bırak zamana ne olacak bakalım. Bende bir kişiyi rüyamda gördümde ben ulaştım daha sonra ona sizin işş oldu mu merak etim
tabrikler
Anlamadım?
İyi ne yapak şimdi fomaltip hadi ordan ona