12500 TL maaş alıyorum.
Ben bazı şeyleri bilmiyormuşum, mesleğimde iyi değilmişim de o yüzden düşük veriyorlarmış.
12500 e ev geçinmezmiş. Ev geçindiremeyene adam denmezmiş.
Bunları söyleyen birinden ayrılmalı mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 12500 TL maaş alıyorum.
Ben bazı şeyleri bilmiyormuşum, mesleğimde iyi değilmişim de o yüzden düşük veriyorlarmış.
12500 e ev geçinmezmiş. Ev geçindiremeyene adam denmezmiş.
Bunları söyleyen birinden ayrılmalı mı?
Adam değilsin diyen birinin asla bir daha yüzüne bakmam 👍 eğer bunu söyleyen eşinse ve çocuk yoksa götürür babasının evine teslim eder adam değil diyor der boşanma kağıdını imzalatıp hadi güle güle Allah yolunu açık etsin derim. Çocuk varsa çocuk kendini kurtarana kadar mesafe koyar çocuk büyüyünce yolları ayırırım. 👍 Adam olanı bulsun. Bekara karı boşamak kolay derler ama adam değilsin diyen karıda boşanır yani..
Ayrıl tabi ki. Karakterle para arasında bir bağ kurmasından öte ben asıl şeye takıldım bazı şeyleri bilmiyorsun o yüzden 12500 veriyorlar demiş ya burası son derece manidar. Bu kadın ne biliyor ki böyle konuşabiliyor? Yani bunu nereden biliyor ve tahmin ediyor. Çok ilginç çünkü bayağı yüz vermişsin sen ona. Kadın milletine yüz vermeyin pek çok şeyi bilmesinler aslanım sonra böyle yılan gibi sokarlar. Bilmesinler anlatmayın her şeyi.
Aklın varsa türk kızlarından uzak durursun içlerinden iyisini ararım dersen var ya yaşlanmayı bırak ölür gidersin bulamazsın bunlar türk kızları mayaları kanları bozuk karakter kişilik adam insanlık yoktur bunların taptığı şey paradır para varsa iyisin para yoksa kötüsün zaten kendilerinde vajina göğüs var diye kendilerini bir halt zannediyorlar bir kuruş etmeyecek varlıklar
Ayrılmak ne kelime bence bulunduğun şehri bile değiştirmeli aynı ağacın oksijeni bile tüketilmemeli aynı du isale hattından su bile içilmemeli aynı partiye bile oy verilmemeli üzerine toprak atmalı gerekirse onunla aynı düşünceye bile onay vermemelisin. Durumun vehameti daha farklı nasıl anlatılır bilemedim.
Öyle yaptım zaten..
Cevap
67Cevap
Edilmez ayrıl sen daha iyilerine layıksın bence sen onunla birlikte kendi paranı paylaşmayı kabul ediyorsun ama o bunu beğenmiyor ayrılmak zorundasın yoksa kendine olan saygını kaybetmiş olursun.
Derhal ayrılmalısın. Beğenmiyor ise s*iktirsin gitsin. Ne var bu parada ne? Seni bu şekilde aşağılayan birisi ile beraber olma. Gurur diye bir şey var ya.
Zaten ayrıldım
İyi yapmışsın helal olsun.
Ama çok hırpalandım bi daha evlenmeye niyetim olur mu hiç bilmiyorum
Bunları düşünmek daha erken. Bir bakmışsın ondan daha iyisi çıkar ve düşünmeye başlarsın bilemedim. Bu zamanda paraya bakmayan nadir kişi var aslında. Ben de paraya bakmadım diye olanlar oluyor. :D
Helal olsun iyi sinirlendirmişler senide benim gibi. Bende para mevzusuna takılanı gördümü uzaklaşırım dünyayı getirsen önüne koysan bi zaman sonra yetiremezsin
@yalnizbiri01 Şimdi bazı erkeklerde de şu var. Parası için sevdiğini (sahte sevgi) olduğunu bile bile devam ettiren tiplerde var. Önemli olan huzur ve mutluluk ya para ne? Para ikisini veriyor mu? Hayır. Cidden mide bulandırıcı oldu bu ilişkiler.
Aynen... O yüzden No women No cry
Bende zamnında. Böyle bir ilişkiyi bitirmiştim bence aileden gelen bişey bu ailede bu sürekli konuşuluyorsa kadında bunu benimsiyor benimkinde öyle olmuştu çoook uzun zamn önce iyi ki olmamış dedim
@yalnizbiri01 Bizde de çok para konuşuldu aile üzerinde ama biz öyle değildik. Bu tamamen karakter meselesi. Kız görüyor parayı baktı para yediren tip hemen dur yiyeyim peşindeler. Böyle ilişki olmaz olsun zaten sen de en iyisini yapmışsın. Para bitti mi? Sevgide bitiyor, aşkta.
Bu şekilde değerlendirme yapamayız. Senin yönünden olaya bakıyoruz peki ya o? Söyledikleri hoş değil, kalp kırıcı, ama bunu ona söyleten ne? Belki o bize başka detaylar verecek. Senin sorun bana ayrılmışsında, kitle tarafından da onay bekliyormuşsun gibi geldi.
Ben bu tür sorular çok görüyorum. Ve yorumlarda insanlar istinasız şekilde "Ayrıl gitsin", "Boşan hemen", "Seni olduğun gibi kabul etsin" yazıyorlar, hemen kestir at diyorlar. İlişki zor kurulan, yeri geldiğinde kusurları görmezden gelinen, sevdiğin için değiştiğin bir bağ olmalı.1 kelimeyle ilişki, evlilik bitireceksinizse o ilişkiye, evliliğe başlamayın bile. Bunu sırf bu soru için söylemiyorum, "Ayrılmalı mıyım?" İçerikli tüm sorular için söylüyorum.
Ben de çok emek sarfettim ancak maddiyat konularını aşamadık.
Mühendisim bir fabrikada çalışıyorum byna rağmen git doğru düzgün iş bul diyor ailesi
İlişkiye başlamadan önce maddi konuları göz önünde bulundursaydı keşke. Bir noktaya gelmiş ilişkiyi bitirmek zor çünkü, başlamadan reddetmek gerekirdi. Eğer başlanmışsa ilişki ortada ihanet yoksa devam ettirilmeye çalışılmalı bence. Her neyse zaten ayrılmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra.
Sorusu daha sorulmaz direkt ilişiğini keseceksin öyleleriyle. Hayır insanlar hep birilerine bakmak yetmek zorunda mı? Birde aşağılamaları cabası. Önce insan olmayı becerilmeliler sonra sorgulamaya hakları olur diğerlerini.
Kime ne sen ne kadar kazanıyorsun, ne kadar yeteneklisin, becereklisin vs? Parayı verdikleri değere bak yahu çıldırmamak elde değil.
Ayrıl bir daha da dönüp bakma öyle insana.
Senin durduğun kabahat zaten neden kendini böyle değersiz hissettiren birisine fırsat sunuyorsun ki onun geçinmeye gönlü yok bizim orada bir laf vardır " geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi çok olurmuş derler" bu ilişki seni yorar yinede kendin bilirsin tabiki her şey gönlünce olsun inşallah genç adam 🙏
Bekledigin kabahat nekadar küstah nekadar yüksekten bakan birisi. İnsan sevdiğine adam değilsin demeye kiyabilir mi? Adam değilsen niye seninleymis.
İnsan sevdiğinin aldığı maaşı gözüne soka soka asagilar mi
Nasıl bir yaratıkla berabersin
Devam etmeyi düşünmen hata ilişkini sonlandır. Sana hem böyle sözler söyleyen, hem seni aldığın maaş ve işin ile hor gören birisi seni zaten sevmiyordur açık ve net.
Kira da oturuyorsan geçirebilirsin de söylenilen sözler ağır sözler... İleride her şey yoluna girdiğinde bu sözleri unutabilirim, hatırlamam diyorsan sorun yok...
Ayrıca, sana bunları diyen ne iş yapıyor, ne kadar maaş alıyor merak ettim?
bu cümleyi kuran birisi. varsa
artık o hayatında olmamalı hala öyle birisiyle devam etmeliyim diye sormamak lazım bence
Ayrılsan iyi edersin. Başkasını küçümseyen kişi aslında içten içe kendini küçümsüyordur, aşağılık kompleksi var bu kızın, ayril sen ondan. Yüzüne karşı bunları gaddarca söyleyen kişiden hiçbir şey olmaz.
Çok gurur kırıcı bir söz. Ben olsam direkt bitirirdim
Dakika tutma yanında bunun ilerisi var doyumsuz insanlarla hayat ilerlemez. Haksız da değil 12,5 ile geçinmek bekâr kişiye yetmiyor ama hayat da maddiyattan ibaret değil. Ben olsam yol verirdim anında.
Bana yetiyor, kira ödemiyorum
Biz 12 bin kişi 3 kişi yetiniyoruz Bekar adam nasıl yetinemiyor
@Büşraa2929 yetiyor dedim ancak sadece bana yetiyor :)
3 kişiyiz ayda okul dışında dışarı çıkmıyorum sosyal hayat yok aktivite yok arkadaş yok insan yok sadece yemek yiyip yaşıyoruz bu hayata alıştım ama Dışarı çıkıp yürümek bana lüks geliyor garip geliyor.
Durdugun hata. Umarım iri yarı, zenci, zengin ve 1 metre pipisi olan bir adam onu tatmin eder. Bi insan ancak bu kadar aşağılanir yani. Çocukluk arkadaşım evliliğinde böyle hitamlara maruz kaldı ve boşandı. Sen evlenmeden yani yol yakınken sohbetini kes
12.500 e ev gecindirilmezse kendi de çalışıp 12.500 de o alsin. Sen icinde karar vermissin onay bekliyorsun
Evet dogru yoldasın, o kisi ile devam edilmez.
Işık hızıyla uzaklaş bence 😅 kendi senden daha fazla maaş aldığında ötsün bir zahmet g*ri zekalı
Parasıza değil karaktersiz olana adam değil denir... O yanlış anlamış adam kısmını:)
Parasız da değilim kendime yetiyorum :))
Benim anlamadığım bireysellik bunun neresinde? Bir kadın kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmeli, birey olabilmeli..
Yürü be
Çocuk yok. Üniversite mezunu çalışıyor. Herkes kendi geçimini sağlamak zorunda bence...
Ya da sizin dediğiniz gibi ben bakacaksam kıracak gıçını otıracak laf söylemeye hakkı yok gelen rızka
Bu devirde tek maaşla ev geçinilmez çok biliyorsa oda 12bin tl kazansın hatta daha fazlasını kazansınki verdiği fikirlerin ağırlığı olsun. Böyle boş insanlarla evlilik yürümez
Sorman bile hata şimdiden bunları diyorsa ilerde neler der. Sen ne kadar kazanıyorsun. Bun zamana kadar kaç kez çalıştın neyi başardın diye sorarlar insana
Şükret bu saçma düşüncelerini yolun başlarında göstermiş. Ya iş işten geçtikten sonra bunları öğreneydin ne yapacaktın. Bu sana ders olur ve başkası için bu düşüncede yola çıkmadan artık daha profesyonel davranır daha iyi anlamaya çalışırsın. 😊
Insanı aldığı maaş ile yaftalayan üslup yoksunu bir embesil ile "ayrilayim mi" diye soru açtığınız göre sizinde kafaniz pek yerinde değil herhalde..🤷🏻♀️
Tamam sende adam olan birini bul ozaman dersin ayrılırsın beğenmiyorsa gidebilir kimse kimseyi çekmek zorunda değil sende ayrilmasinn kimsenin seni küçük düşürmesine izin verme
S. ktirsin gitsin. Gitsin kendi parasını kazansın kendi başına yesin. Para için evlenen kadından uzak dur. O. rspulara bak ya
İlk görüşmeye otobüsle gidiyorum o yüzden...
İlk görüşme falan yapma. Kadınlara paranı kaptırma. Bak sana samimiyetle söylüyorum değer bilmiyorlar. O anın büyüsüne kapılıyorsun çok iyi rol yapıyorlar.
Çiçek goturdum, hayvanat bahçesini görmek istiyorum dedi gittik. Hatta bu kız benden özür diledi biliyor musun, ben de dedim ki duzelmistir, degismistir falan. Kesinlikle soruda anlattığın kadınla görüşme. Kendine saygın varsa gitme
O insandan ayrıl 50 bin lira alsan bile yarın 60 bin kazanana karşı seni ezer. Def. lsun gitsin terbiyesiz..
En sevmediğim karakter ve davranış yapısı..
Ya bu ülkenin veriyi yanlış hatırlamıyorsam eğer %57’si asgari ücretle çalışıyor. Kalan herkeste çok yüksek almıyor zaten. Böyle birisiyle devam edilmez.
Kadın daha fazla kazanıyorsa kendince haklı ayrılmanız lazım ama kadın daha az kazanıyorsa gülüp geçmen lazım ciddiye bile alma
Ne alaka knk her şey para mı? Kadının erkekten fazla kazanması normal bir durum. Önemli olan sevgi, aşk vs.
Kadın işsiz ya da ayda 12 kazanıyor
Hiç öyle bir niyetim yok.. Ayrıldım
Kaç kaç kaç kaç kaç.
Gitsin evi geçindirebileceğine inandığı başka biri ile evlensin.
Kurtarırsın kendini
Sanırım evde kaldı
Kendi sorunu ;)
Böyle biriyle degil ayrılmak sohbet ediyor olman bile saçma.. Geçinmek için bir kişinin sırtına mı yüklenmesi.. Yetmiyorsa taşın altına el koyarsın birlikte yetirirsiniz..
O sadece paraya deger veriyor bilmiyorki asgari ücretli biri olsa ne yapar bence sen ayril o paraya deger veriyor
Aşk karın doyurmuyor dedi bana
Ay ne biçim bir insan bu ya ileride böyle birisinden çocuğunuz olursa onu nasıl büyüteceğini hayal edin.
Sorgulanan bile hata ayrıl tabi ki
Ancak bi gerçek var kızların hepsi paranın köpeği olduğu için dönüp bakmazlar emin ol öyle de bi gerçek var
Yalnis laf etmis ama bir kavga aninda solediyse farkli hep soluosa farkli sinirlenince bende agir konsurim sonra pisman olurum
Adamlık aldığın maaşa bakmaz. İlişkiyi bitirmelisin tabi ki bu zihniyette olan biri nasıl düzgün evlilik yapabilir ki?
Çok büyük bir laf. Hiç kimse size bu lafı kullanamaz. Size saygısı olmayan bir kadınla da devam etmeyin yolunuza.
Bunu diyen karşındakine bi gram saygı duymuyor ve saygı olmayan yerde hiçbir şey olmaz kavgadan başka
O tur konusmalari yapan evlnince adama cinnet gecirtir iyi dusun bana bir tanesini dese yuzune bakmam
Hanımefendinin kendisi niye çalışmıyor? İncileri mi dökülür? Ayrıl şundan. Bugün parayı sorun eden yarın başka bahaneler sunar.
Alakası yok ya. Mesleği bilip bilmemekle alakası yok. Babam 25 yıldır belki daha fazladır matbaacılık yapıyor maaşı 10 bin tl. Erkek kardeşim daha 20 yaşında maaşı 18 bin tl ki bu iş yerinden önce de tecrübesi yoktu
kesinlikle. saygı kavramı kalmamış aranızda, aklından her geçeni söylemez insan eşi olacak insana. Söylememelidir zaten. eleştirmenin de afabı vardır.
Onunla durman hata aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum başına herzamn kakılacak bişey bulunur ciddiyim hemen ayrıl o kadından kendini kurtar
Buna benzer bir soru sormuştun Bursa da yaşıyormuşsun sanırım kız arkadaşın evi beğenmiyordu tahminim doğru mu yanılıyor muyum
Ayrılmamak kendine yapabileceğin en büyük yanlıştır.
Abi yüzsüz takıl devam et seks varsa tıka kulaklarını cinselliğinle adamlığını kanıtla nihahaha
Bitiş nedeni bence saygısızlık ilişkiyi hiç düşünmeden bitirme nedeni benim için
Hala soruyor musun? Geçindirebileni bulsun başarılar dile
Para önemli tabiki ama senin onurunu kırması yanlış bir şey
İstanbul’da tuvalet temizleyen aşıyor o parayı ama diğer Anadolu şehirleri için iyi para
Hocam haksız değil aslında 500 euro kiraya bile yetmez sokakta yaşasan bile yetmez bence
Ortalamanın üstündesin
Ama kadın kısmı da çalışmadan geçinmek zor...
Ayrıl gitsin böyle paragöz para avcısı kadınları nasıl buluyorsunuz yaa
Ayrıl
Para sever insanla
Kaba insanla aşk olmaz
Ayril saygi duymuyosa kendisi ne kadar maas aliyomus
Tek üzüntüm sana harcadığım spermlerin de ve popon tekmeyi bas.
Aman uzak olsun öyle karakter yoksunu biri.. Helaliyle çalışıp paranı kazanıyorsun, kendinle gurur duy. Öyle karakter sorunu olanları da gönder gitsin
Aradaki saygı yok olmuş devam etmenin Bi anlamı yok
Ortada bir ilişki yok zaten kız çoktan bitirmiş daha iyisini bulursun
oha ya sen böyle konuşmasına nasıl izin veriyosun ayrıl tabi
Devam edilmez. Saygı duymayanla birlikte olmak gereksiz
Tabiki ayrilmalisin kadını sana saygısı yok her şey yapar o kafan
Hoş olmamış bu üslup kavgada söylenmez ama konu para olunca zaten o işten hayır gelmez...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?