Bizden aşık olmak geçti mi :( birini sevip bizde yuva kuramaz mıyız artık 😔 ?

Bizden aşık olmak geçti mi :( birini sevip bizde yuva kuramaz mıyız artık 😔 ?

Evet tabiki kurabiliriz. Hataa kendini daha genç bile hissetmelisin , Sadece olgunlaştıgımız için iki tatlı söze seviyorum diyene inanmadıgımızdan evde kalmış gibi görünüyoruz. Aslında bizim kalitemizden ve seçici davranmamızdan kaynaklı. Biliyoruz ki alkolün bile yıllandıkça kalitesi artar.. Tabi değeri de. Daha bu gün bu konuyla ilgili soru sordum tesatüfe bak. Benim gibi düşünen birilerinin var olması inanılmaz hoş.
Benim de 23 yaşımda kadar hiç sevgilim bile olmadı. ayda beni seven biri ama sizin için konuşursam Hayır, kesinlikle geçmediniz! Aşık olma yaşının bir sınırı yoktur ve her yaşta insanlar aşık olabilirler. 30 yaş, insanların hayatlarının en iyi dönemlerinden biridir ve hala birçok fırsat ve seçenek sunar. Ayrıca, insanların aşık olma süreci ve tercihleri de farklıdır. Kimi insanlar daha erken yaşlarda aşık olabilirken, kimileri daha geç olabilir. Önemli olan, kendinizi zorlamadan, kendinizi tanıyarak ve doğru insanla karşılaştığınızda aşkın size kapısını açık tutmak için açık olmanızdır. Yaşınız sizi aşkı bulmaktan alıkoymamalı ve hayatınızın herhangi bir döneminde aşkı deneyimleyebilirsiniz. aşk hedefleri için bir yaş sınırı yoktur. Eğer aşık olmak istiyorsanız, her zaman için hazırsınız demektir. Aşk, her zaman aniden ve beklenmedik bir şekilde gelebilir ve yaşınızın ne olduğu önemli değil. Ayrıca, aşkın yaşla ilgili olmadığını unutmayın. Yaşınız ne olursa olsun, kendinizi keşfedebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve ilişkiler kurabilirsiniz. Önemli olan, kendinize açık olmak ve hayatınızdaki fırsatları yakalamak için hazır olmak.
Aşkın yaşı yok ama ömrü var, bu ülkede bir çok insanın gençliği maddi yetersizlikten dolayı boş geçiyor. Biraz da cesaret olması lazım, kadın erkeğe söylese ucuz olurum diyor. Erkek söylese sapık muamelesi görüyor. Bir diğer nokta aşık olsanız da, insanın biriyle bir ömür geçirmesi için uyumluluk çok önemli, aşık olduğun insan aşırı pasaklı biri, sende titiz biri isen ömür boyu çekeceksin. Hoşlandığın ve güvendiğin bir kişi ise, ufak tefek sorunları dert etme.
İnsan sanki lise üniversite çağlarında tutuluyor birine gibi. Daha sonraları yaş geçtikçe biraz daha mantığıyla hareket etse de yine de aşık olma isteği oluyor insanın içinde ama, kolay kolay sevemiyor kimseyi. Yuva kurmak içinse bir kadının en enerjik olduğu, anneliği en enerjik yapabildiği vakit 24 25 li yaşlar bence. 28 ten sonrası geç kategorisine giriyor bence. Ama her nasip vaktine esirdir.
Özel yazamadığım için buradan yazıyorum, hesabı kapatmak üzereyim. Sizi anımsayamadim yorumlarda konuştuk mu ya da daha on önceden mi tanıyordunuz. Sadece bilgilendirme olarak yazmak istedim
Cevap
225Cevap
Neden geçmiş olasın ki aşk her zaman vardır. Birisine karşı farklı bir şeyler hissetmek senin elinde olan bir şey değil
Yuva kurmalı mısın bilmiyorum da o kapasiteye sahip bir kadın mısın başla buna hazır mısın onu yapabilecek misin Onu nane yiyebilecek misin yani yuva bulmak dediysen Affedersin bir erkeği alıp da kendini pompalı atmaksa sorun yok bul birini çıkar üzerine zıplasın 3 5 1 tane çocuk çıkarsın Tamam yani Ama dediğim gibi hani evlilik bu değil sorumluluk alabilecek kapasiteye sahip misin dayanabilecek misin gücün var mı kapasiten var mı Eski kadınlar gibi değilsin Artık siz bir mendil gibi kullanıp hatırlıyorsunuz ondan yana sağlam mısınız Yani rica ettiğimi erkeği çekebilecek misin yüzünü
Düşünürsen gel karım ol istiyorsan benim tek şeyime karışmayacaksın okuma isteğimi Diğer taraftan evi Ben yönetirim senin değil buna hazırsan eşim olursun
Aşk herkesin diline düştüğü için çok sevdiğim bir kelime değil… basit geliyor bana
aşık olursun ama karşı tarafın sevgisi seninle aynı seviye değildir sevdiğini söyler ama çıkarları uğruna günü geçirmek için seni manipüle ediyor olabilir. Kendine bağlar güven verir senin için her şeyi yapacağını söyler ve sana umut verir ama her şey en başında net olmasına rağmen çok değişir. Ama Bunları anlaman başında imkansız olabilir haliyle zaman içinde ne kadar da boş bir insanı bu kadar fedakarca sevmişim dersin. Aşk böyle bir şey rüzgar gibi geçer sanırım. Birine aşık oluyorsun sonuçta acaba o biri sana aşık oldu mu? o anki hisleri bunalımda olduğu bir döneme mi geldi. Bunu bilemiyor insan. Aşkta bir taraf seven bir taraf kullanan taraf oluyor. Kendini elbet bir zaman da belli eder.
çok nadirdir benzer düzeyde dengeli birbirini seven kişiler… aşka ben inanmıyorum. aşk değil saygı olsun hayatta… belki zamanla seversin. 30 yaş geç değil.
Asıl aşkın yaşandığı yaşlardır o yaşlar, insanın aşkı en dolu dizgin yaşadığı yaşlar. Hatta bence en güzel yaşlar!
Dimiii insallahta olurr 🥰😍
İnşallah, her şey gönlünce olsun ❤
Hepimiz icin insallah 🥲😍
Amin 🌸❤
Aşkın yaşı olmaz ama belirli yaştan sonra da uğraşmak da olmaz mantık evliliği yapılır anne baba evinde rahatsan evleneceğin kişinin evinde de aynı rahatlığı imkanları bulman gerekir diye düşüyorum aşık olacaksın diye her koşul kabul edilmez günaydınnn
Aşkın yaşı yoktur ne zaman nerede karşına çıkar bilemezsin doğru insanı bulursan yuvanı da kurarsın. Ancaaak yaş ilerledikçe insanın biraz hevesi kaçıyor sanırım. Birde zor geliyor insana yeni birini tanımak kendini tanıtmak her şeye sıfırdan başlamak. Hele ki geçmişinde sevip emek verip hüsrana uğradıysan. Tabi günümüz insanlarına ilişkilerine bakarsak iyiden iyiye uzaklaşıyoruz ilişki kurmaktan ve evlilikten. İlla da şart değil tabii evlenmek. Yanlış bir evlilik yapıp mutsuz olmaktansa yalnız olmak daha iyi. Sakın ola yaşım geçti psikolojisine girme hiç gerek yok. Akşına bırak nasipte varsa er geç olur.
Akranmışız 90 lar çocuğu çok derin piskolojiye sahiptir. Duygusallık hat safada olduğu için kaliteli bir ilişki isterler çoğunluğu, bunuda bulması çok zorlaştı artık çıkarsız sevmek işleri tarihe gömüldü. He yargılamıyorum kimseyi herkes kendi açısından haklı tabiki hele bu ekonomide alim gücü refah seviyesine bakmasına hak veriyorum ben kadınlarında ne kadar sevgi olsada herşeyden mahrum bırakilan bir kadın günü gelir sevmekten bile vazgeçer. Onlarida anlıyorum kısacası.
Ben evlilik için yaş olduğunu düşünmüyorum ama aşk işi geçiyor tabi aşk daha hayallerin çok olduğu o aşk heyecanının olduğu 18 20 li yaşlarda hoş gibi çünkü büyüdükçe mantık oturuyor kalpten ziyada mantığınla düşünmeye başlıyosun ve evlenilcek adam bulayım da artık direk evleneyim moduna geçiliyo çoğu tanıdığım insanda böyle, bu yüzden 27 den sonra aşkla evlendim falan diyip kısa sürede tanışıp evlenen insanlara asla inanmam benim ablamda o şekilde evet çok seviyo olabilirsin uyum da vardır ama aşk bambaşka bişey o heyecan kaçtıktan sonra da geri yakalanması çok zor ona göre birinin çıkıp aşk heyecanını tekrardan hissettirmesi gerekir
Aynen oyle insanin yasi ilerleyince hemen biri olsada evlensek kafasina giriyor ozellikle 29 30 -33 lu yaslar
@Beneenen öyle değil yaş geçince evde kaldım korkusuyla acele ediyorlar
@Beneenen katilmiyorum umarim dedigin gibidir
@Beneenen dusundum hak verdim cunku gencler gomlek degistirir gibi ask degitiriyor
Bir kere aşkın yaşı yoktur. Eğer etrafındakiler sana yuva kuramazsın falan diyorlarsa seni düsürüyorlarsa sakın sen düsme kalk ayağıya, boş ver ne derlerse desinler. Tabiki de birini sevip yuva kurabilirsin hem 30 yaş evlilik için gayet güzel yaş. Kendi kararlarını verebiliyorsun sonradan pişman olma ihtimalin düsük bence. En azından 18 20 yaşında değilsin. Bu yaslarda evlenen insanlar dahaden olgunlaşmamış aniden karar verip sonradan pişman olabiliyorlar. Birini sevipte yuva kurabilirsin tabiki de. Sen etrafındaki insanları duyma, ne derlerse desinler boş ver.
Hayır, yaşınız 30 olsa bile aşık olmak için kesinlikle geç değil. Aşk, yaşla ilgili bir durum değildir ve her yaştaki insanlar aşık olabilirler. Aslında, bazı insanlar, hayatlarının ilerleyen dönemlerinde daha mutlu ve tatmin edici aşk ilişkileri kurabilirler. Önemli olan, kendinize açık olmanız ve doğru kişiyi bulmak için zaman ayırmanızdır. Kendinizi sevmeniz, hayatınızda yer alan diğer şeyleri dengelemeniz ve yeni insanlarla tanışmaya açık olmanız da aşkı bulmanıza yardımcı olabilir.
Aşık olma yaşının geçtiğini düşünmüyorum. 30 yaşında birisi olarak kendimi daha iyi tanıdığımı ve ne istediğimi daha iyi bildiğimi düşündüğümden, bilakis bu yaşlarım itibarıyla birisi ile ilişki yaşarsam daha sağlıklı bir birliktelik yaşayacağım kanısındayım.
30 undan sonra gelen aşk daha alkı başında daha eli yüzü düzgün bir aşk oluyor.
Daha önce sancılı bir aşk yaşadıysan önceki yıllarda 30 dan sonra doğru kişiye denk gelirse piyango gibüdir.
Bende 31 yaşında aynı stresi yaşıyorum 🤗. Birileri ile flört ediyorum ama uzun sürdüremiyorum. Bide 18-20 yaşında ki aşkı içimde hiç hissetmiyorum. Sadece birinden anca hoşlanabiliyorum, ilişki kurmayı başarabilsem zamanla severim belkide. Ama insanlar bir değişik, garip garip şeyler oluyor flörtlerimde bende erkenden kesiyorum. Nasıl ve ne zaman olacak bilmiyorum, bi aile kurmayı çok istiyorum ama aynı zamanda bu sadakatsiz ve ilgisiz nesle katlanamıyorum, kabul edemiyorum bazı şeyleri
Ne iş yapıyorsun peki?
Sevmenin, sevilmenin, evlenmenin, yuva kurmanın bir yaşı yoktur kişiler kendilerini ne zaman hazır hissederlerse o zaman evlenirler ve yuva kurarlar bunu yasa bağlamayın
Gram umurumda değil. Yaşım kaç olursa olsun istediğim zaman evlenirim. Evlenmek zorunda da değilim tabi. Artık insanlar tekelleşiyor dünya değişiyor bireysel hayat bence çok ama çok güzel evlilikten.
O gram önemli değil Haklısın 250 gram her kadında var haklısın Bundan yana ama işte belirli yaştan sonra o 250 gram da işe yaramıyor artık bu buruş buruş oluyorsun artık
merhaba askin yasi yoktur cumlesi dogru bir cumledir benim icin insan heryasta asik olabilir sevgiyi yasaya bilir bunun yasla bir ilgisi yok olmamali kendine guvenmelisin ve karsindaki partnerine de tabiki tek tarafli olan hicbirsey insana mutluluk huzur vermez cunki mutluluklar...
Yok ama çocuk düşünüyorsan hızlı ol.
Ben 2 çocuklu kadını sevdim mesela kendisi 36 yaşında ben ondan küçüğüm 6 yaş.
Bana karşı yanlış bir davranışı yüzünden arkadaşlığımı bozmadan dost kaldım. Kolay kolay da hiç bir erkek kabul etmez üstelik böyle bir durumu. Yani üzülme muhakak karşılıklı sevebileceğin birisi çıkar karşına.
Üstat ondan haberi yok yani hastane kapısını çocuk diye kıvranan kadınlardan haberi yok Bırak elleme biraz da zevkini keyfin aslında hiç dokunma Ondan sonra düşülecektin kullanıp atacaksın Dokunma yani
Bence daha çok erken! Endişelenme sadece kendine bir hedef bul, hedefi tutturmak kolay.😅😅😂😂 Umarım mutluluğu bulursun canım yaşa kaşa takılma😊 Çok güzelsin, seni beğenmeyen erkek varsa terapi olsun😅 göz terapisi😉
Önce nasıl birini tercih edeceğini belirle ve ondan sonra zamana bırak ama kafan da her şey net olsun gelen gelir gelmez ise de yapacak bir şey yok tercih meselesi zorla birilerinin gönlünde yer edinmek için takla atacak değiliz
Yioo o yaştaki bazı kişiler flörtöz gibi daldan dala atlıyor 😝 geçmiş sayılmazsın rahaat ol 😄
Aşkın yaşı yok deseler de bunu inadına geciktirmenin de kimseye bir faydası olmaz. Aşkı aramak ve aşk ile mus mutlu yaşamak çok insani bir durumdur. Asla vazgeçmeyin, umutsuzluğa da düşmeyin. Tam da kıvamındasınız hayatın...
Olunur ben umutluyum hala, gereksiz ilişkilerle kendimi yormuyorum.
Aksine tam yaşın bizjm gibi 19 20 yaşlarnda olanlar evlenip erken boşanıyolar çünkü hala ergenler 30 yaş aklın başna geldği yaş bence
34 temi aşkı buldunuz 😄
Ya takılın kafanıza göre
30 yaş kadını kime akıl soracak?
Göreceğini görmüş, alacağı dersleri almıştır.
Akıllı kadındır, bakın işinize ☺️
Hayır ama aşk çabuk biter öyle sadece hevestir eğer bir evlilik yapmak istiyorsanız önce sizi seven saygı duyan herşeyi ile destek olan birini seçin aşk bir çiçeğe de beslenir bir kitaba da bir göze de sese de ama sevgi sevda öyle değildir o yüzden sevda bulmaya çalışın size sevdalı olan birini
Boş ver yaşa bağlama bu konuyu, genelde çocuk sahibi olmak için 30 yaşına varmadan evlilik yap baskısı başlar. Aşk her yaşta bir başka güzeldir.
Evli değilsen her zaman aşk ihtimaller dahilinde 👍 evli olanlar bile eşinden başka kişilere aşık oluyor. Sen neden aşık olma yaşını geçmiş olasın ki?
Hayır çok gençsin. Ben bile bu yaşımda hâlâ istiyorum. İnsan her yaşta mutlu olmalı. Umudunu asla kaybetme. Mutluluk çok güzel ve bu bizim elimizde. Cesur ol biraz tatlı arkadaşım. 🤗😃😎
Niye geçsin, bunun yaşı yok istedikten sonra...
30 genç bir yas Türkiye'de artık 30 35 flaan iş evlilikyasi oldu 😄 20 li yaslarini dolu dolu geçirmek imkansız bu ülkede
Hayatın hangi sürprizler getireceğini bilemezsin. En doğru zaman ne zaman hiçbir zaman yaşamadan bilemeyeceğiz.
Aşkın yaşı yoktur yahu düşünme öyle şeyler zamanı vardır daha Allah hayırlısını versin inşallah..
Bu yaşlardan sonra aşık olmak çok zor. Sevgi saygı olur çok çok. İçinde kelebekler uçuşsacak şeyler yaşar mıyız sanmıyorum.
Yaş ilerledikçe aşkta biraz zorlaşıyor. Çünkü karşımıza çıkan her insan yorgun ve dolu oluyor. Bizde öyleyiz. Haliyle zorlaştı. Ama olasılıksız değil.
Aşk biraz geçici birsey de sevgi ilerleyen bitmeyen bir duygu
Bulunsa işte yaa diosun ikisi birden
Aşık olabilirsinde birini bulabilir misin o yaşta meçhul. Senden daha genç kişilere göre şansın düşük. Nerden mi biliyorum 32 yaşındayım
geç değil ya bence cok güzel söz var kimi 30 yaşında cio olur diye başlayan boşverr evlenmek bi başarı değil
aşkın yaşı ol az ama illa atı beyaz olsunlar biraz geçmeye başlamış olabilir. gri atlı da olsa noolacak önemli olan prens değil mi zaten...
Ben 26yım ki görücü usulüyle düşünüyorm artık bu yastan snra ne ara düzgn biri bulcamda aşık olcam yani
Valla öyle düşünmüyorum anlaşacak birine denk gelsem elinden tutup nikah masasına götürürüm o kadar da diyorum :D
18 lik ergenler gelip akıl verecek şimdi. Yok aşkın yaşi yok falan . 18 yaşındaki saf sevgi hiç bi zaman olmaz
KS kadınlarının 30 yaş sendromu beni öldürüyor... 90 yaşında evlenen bile var. Evde kalmazsınız korkmayın. Aşk ise her yaşta yaşanır.
Kurabilirsin tabiki. Bence şu an böyle düşünmenin sebebi yaşın itibari ile çok seçici olmanKısmet, belli olmaz.
Yok aslında EN DOĞRU KİŞİYE aşık olabilme yaşındasın. Önümüzdeki birkaç yıl içinde en doğru insanı bulup verirsin kalbin anahtarini
Ben 34 yaşındayım hiç aşk yaşayamadım bu yaşıma kadar hiç sevgilim flörtüm bile olmadı hiç sevilmedim ilgi değer görmedim ama bu yaştan sonra hâlâ umudum var
Neden aşık olamayacakmışsın ki? Neden sizden geçsin takılmayın bunlara nasibinizin ne zaman nereden geleceğini bilemezsiniz.
Benim bir arkadasim 36 yaşındaki kızla evlendi gayet de mutlular şu an
Masallah allah bozmasınn
İnsallah nasip olur tabi benim tercihim benden küçük olmasın 😅
😅😅😅
Bence daha yeni başlıyor bu olgunluk ve bilinçle..
Yok bea sadece daha tecrübeli ve bu yüzden daha seçici hale geliyorsun. Aşk hala devam bfjjjg
Ben aşka, sevgiye inanmıyorum. Karşılıklı saygıya inanırım ilişkide en önemli şey bence saygı
Ne alaka ne alaka? Asıl en güzel yaşdasın tadını çıkar🌺
Niye öyle düşünüyorsun ki en güzel yaş 30 dan sonra evlenen cok kişi var
Aşk için geçmez de aşık olduğunla olur mu bilmem 🤷🏼♀️
abartma be okadar da değil ama sadece gençlik yıllarında yapılması gereken bazı şeyler gitti tabiki 30 yaşındaki insanın aşık olması çok çok olası ve normal
Bence tam zamani daha fazla ertelemeden ama :)
Yine 30 oldu diye hayatı bitti zannedip tribe giren KS pembelisi ısodolsldlös
Aşkın yaşı yoktur. İnsan her yaşta aşık olabilir. Ben de 35im ama aşığım yani
Benim de yaşım aynı henüz bir şey bitmiş değil, biz de aşık olup evleneceğiz :)
Yuva kurarsın ama aşk meşk beklersen ömür biter
Aşkın yaşı yokturrr bu işler nasip kısmet hiç belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?