İnanıyorum karşı tarafa attıracağız ama bu yolda ne yapmalı?😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
mesaj attırıyormuşsun karşı tarafa sonra da gt gibi ortada bırakıp yine reddediyor muşsun :)) jasdjasjdasd
Zaten amaç bu dkdjdkdj ama şöyle reddediyormuş gibi yapıp onun kimyasına girip geçmişini unutturup gelecegimizi yazmak. Ama mesaji nasil attircaz😂
gerek yok o zaman böyle şeylere. önceden yazdıysa bir daha yazmaz bence.
zaten amaç bu dedikten sonra devamını daha az dikkatle okudum. çelişkiili entrikalı
Ya şöyle bana tam aşık oldu eski sevgilisi aramızı bozmak için döndü ve aramıza girdi bende sonra uzaklaştım olayı fark edince şimdi eger ben mesaj atarsam yarabandi olurum o mesaj atmalı ki ben onu reddedip arkadaşça ona iyi gelip ilerisine sonra bakmam gerektiğini düşünüyorum sağlıklı olan bu değil mi?
sen haklıysan onun atması daha doğru tabi
İşte benden bekliyor ama ben atarsamda kovalanan o olacak bende diyorum ki haklı olup sınır çeken benim el birliği ile düşünüp ona mesaj artıralım ama nasıl 😂
bir bildirimle hatırlatmak lazım. aslında açık konuşup çok da üstelememek lazım.
Aynen üstelemeden hücrelerine imzamı atmak ruhuna karışmak geçmişi tamamen unutturmak istiyorum fakat bunun için mesaj atması gerekiyor ama bunu ben yapmam
tesadüfmüş gibi karşılaşsan ne olur acaba?
En iyisi ben akışa bırakayım kendi atacaktır
Sen at oyleyse
Yok atmam rekabete girdi olay dkdjsksj
Çocukmusun git ötede oyna der geçerim
Ben demek istemiyorum:)
İsteyen niyeti olan gelir. Pasif çekinik tip her zaman pasiftir. En çok dikkat ettiğim şey bu. Yarın öbür gün olur ne kendini savunabilir ne seni. Özgüvensiz insandan çekinirim ben
Ya şöyle bazı karışık şeyler var ve zamanla halledilmeyecek şeyler değil beni kazanana kadar o kadar uğraştı ki ama sonra eski sevgilisi döndü aramızı bozmak için bende yarabandi olayı olmasın diye mesafe koydum uzaklaştım o olaylari atlatmadan bana gelemez şu an toparlanması lazım , ama ben uzaklaştım diyede bana kızgın ama olmasi gereken bu
Sana yarabandı olduğunu düşündüren neydi? Somut kanıt var mı bunla ilgili hal tavır söz herhangi bir eylem yoksa senin düşüncen mi bu? Yarabandı diye düşünüyorsan sana öyle bakan biriyle olmak istiyor musun?
Ya şöyle toksik bir şey yaşadı ve benden zaman istercesine davranıyor, yarabandi düşüncesi tamamen benim kendi düşüncem edindiğim bilgilerden düşünceme göre şu an ona yakın olursam bu olay olabilir ama o yarabandi yapmak istese her saniye farklı şeyler isteyebilirdi öyle bir şey yok ama yinede ben tedbirli davranmak istiyorum
Bunu tedbir alarak önleyemezsin. Sen yakın oldun diye sana öyle muamele edecek biriiyse zaten onla işin olmasın. Eskisi eskidir bitmiş boş ver o ilişkisini hesap yapma. Zaman istiyorsa zamana bırak ekstra bi şey yapma bırak o gelsin sana zamanı geldiğinde.
Kesinlikle katılıyorum Zaten geçmişten kimseye bir şey olmadı ama yinede kız biraz hasta çocuğun mutlu olmasını istemediği için beddualar ediyor hakaretler ediyor bende korktuğum için çocuk gibi bende zamana bıraktım umarım zamanla her şey daha iyi olacak.