+1 yılDemek ki sadece +18 yaş zorunluluğu yetmiyormuş evliliğe ehliyetli olmak için..!
''Birlikte olmak istemiyor, sevişmek istiyor.'' yazmışsın... Bu da demek oluyor ki henüz evliliğe hazır bir kız değilsin.
Birlikte olmak ve sevişmek denen 2 şeyin farkını yazar mısın?
Sakın gücenme ve yanlış anlama.
Ama seni aldatmakla tehdit eden bir insana anlayış ve hoşgörü ile yaklaşırsan, beraberinde birçok kahrı çekmeye mahkum olursun.
Bu hayatta 2 şey sözün bittiği yerdir... 1): Ölüm... 2):Aldatmak...
Evliliğin söz konusu olduğu bir ilişkide erkeğin sabırsızca kızla oynaşmaya yeltenmesinin sadece 2 sebebi olur.
1): Kızın o konuda erkeği tahrik etmesi ya da ufak bir ışık vermesi.
2): Erkeğin o kızı masum bir sevgili ya da eşten öte, cinsel ihtiyacını giderecek geçici bir gereç olarak görmesi...
Eğer ki, o konuda hiçbir ışık vermediysen ve ona karşı tahrik edecek kadar aşırı açık ve çekici giysiler giymedi isen, sana göstermiş olduğu bu davranış için ciddice düşünmen ve ilerisi için daha sağlıklı bir karar vermen gerekir...19 Yorumla
Soran+1 yılYani Bekaretimi almak istemiyor..
- +1 yıl
Anladım demek istediğini zaten.
Ama benim vurgu yapmaya çalıştığım nokta farklı!
Öncelikle; her ikinizi de tanımadığımız için, %100 yorumlar yapmak pek doğru olmaz.
Ama; ''Yoksa aldatırım.'' gibi bir cümlenin geçtiği diyalog için de çok hoşgörülü ve yapıcı yorum yapmamız mümkün değil.
Genç bir kızsın ve önünde koca bir ömür var... Bazı şeylere karar verirken birçok noktadan bakman ve temkinli davranmanda fayda var.
Dediğim gibi, eğer cinsellik konusunda onu tahrik edecek davranışlar ve cümlelerde bulunmadıysan, tehdide varacak boyutlarda ısrar etmesi ve üstüne gelmesi ciddi bir sorun.
Bence acele etme ve ayrılmayı düşünmüyorsan bile en azından evlilik öncesi süreci biraz daha uzat ve onu daha da tanımaya çalış...
Soran+1 yıl21 yaşındayım ve normal bir genç kız gbi giyiyorum bişey yapmasamda fiziğine Btyorum çok güzelsin evden çıkma dışarı diyor.. Hukuk 3. Sınıftayım okulumu ble btrmemr izin vermiyor nerdeyse ve aldatrm Kadınlık göstermezsen dyor, gerizekalı değilim ama bu konularda salağım.
Soran+1 yılÇok çok çok çok Haklısınız
- +1 yıl
Estağfurullah.
Zaten bazı hususlarda bilgisiz ve deneyimsiz olmak geri zekalı olmak anlamına gelmez..!
Hem de hukuk okuyan, iyi bir tahsil yapan bir kızsın.
''Dışarı çıkma!!! Bana kadınlık göster..! Yoksa aldatırım..!'' daha evli bile değilken böyle akıl almaz cümleler ve isteklerde bulunuyorsa, evlendiğinizde neler düşünüp yapar, tahmin etmek bile istemiyorum...
Özellikle ''Fiziğine bitiyorum.'' gibi bir cümle evlenilecek bir kıza söylenecek bir ifade değil!
Sanki sokaktaki birine laf atar, sarkıntılık yapar gibi...
Anlattığın kadarı ile biraz dengesiz bir insanla karşı karşıyasın ve emin ol, ileride başın çok ağrır. çok..!
Soran+1 yılAyrılıyorum yeter o kadar yorum içindede tek yardımcı olan sizdiniz tesekkürler..
- +1 yıl
Rica ederim.
Ben de teşekkür ederim, dikkate alıp da anlamaya çalıştığın ve hak verebildiğin için.
Dilerim hayırlısı olur...
Soran+1 yılGeleceği gördüm bir an ve kendimi mahvetmeye gerek yok ilkim olmadan bitsin.. kurtulayım bu laflardan..
- +1 yıl
Bence de o şekilde daha hayırlı olur.
En azından ileride her gün ''Keşke!'' demeye maruz kalmaz, pişmanlık yaşamazsın...
Sonuçta bu geri dönüşü zor olan bir durum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte Hemcinslerine Örnek Ol bu yaşlarda evlenirsen Bir erkeğin gözünde sevgilinin maddiyat durumu ne olursa olsun En iyisi bile olsa Sadece seks ve bedensel kaynaklı Genellikle Maddiyatı iyi olanlar seçilir ya Adamda küçük kız alır genelde :D Ulan Bu kızların mantığını hiç anlamıyorum Adam işten geliyor mala vuruyor hem para kazanıyor hemde sıkıntısını gideriyor. Bide aptal gibi Kadın mantığı bu diyorsunuz kızım bak kızım Beynini ve yüreğini orantılı kullan Seven İnsan S... mez bunu böyle bil kazı bunuuu
06 Yorumla
Soran+1 yılHukuk 3. sınıftayım demekki bu konularda salağım, gerizekalı değilim...
Cevap sahibi+1 yılHukuk kaçıncı sınıfta olursan ol Bende Mühendisim 3. sınıftayım 2. ünim Kural budur kızım 25 yaşında bir kızı devirmek zordur çünkü kedi gibi sevgi arar yreğiyle irdeler ama 18 - 24 e kadar azcık maddiyat göster hemen hemen :) Yüreğini ortaya koy duygusal aptal dmeiyorum sadece bazen yargının bile infazını veremeyeceği şeyler vadır :)
Soran+1 yılKarşımdaki kşi bir dershanede kimya öğretmeni maddiyatınamı düştüm yani, ne alaka
Cevap sahibi+1 yıl:D :D Bırak Kimya öğretmenini bana gel
Soran+1 yılOldu geliyorum by
Cevap sahibi+1 yılKızım git biraz Vitamin al
Şimdi seni aldatacagından degil de sana gaz vermek için söylemiş aldatsa zaten ruhun duymaz aldatacak erkek aldatmayla tehdit etmez sen şimdi bu laftan sonra yakınlaşma sakın tehtit e Yanıt vermiş olursun aman beni aldatmasın der gibi kibar yolla anlat nişanlanalım sonra de nişandan sonra konuşuruz yine yaz bana 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılGelişmelerden bldirim inş korkutmak içinde yoksa bırakıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun istediği gibi şekillendirmeye çalışma kendini. bunu körü körüne asilik yapman için söylemiyorum, sana bunu diyorsa uçkuruna düşkün belli ki. seni ilerde aldatmayacağı ne malum? kaldı ki ne ayıp, insan sevdiğine böyle bir şey der mi? nişanlanmamalısın bu adamla.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Nişanlanacağın adama dokunmuyorsan bile sıkıntı sendedir. burada kadın erkek bir yarafı tutma saçmalığına girmiyorum ancak aldatırım lafı hariç adam oldukca haklı. Bu adam sevişmek istiyorsa nişanlanacağı kişiyle sevişir. Sevişmekten bu kadar korkmayın. Başkalarının laflarını bu kadar önemsemeyin, savaşanlar kahraman okur sevişenler cenabet, toplum sürekli zıt bir duruş sergiler. Bence nişanlanacağın adamla ilgilen, kardeşin gibi davranma. Seks ilişkinin her seyi olmasada çok önemlidir, çiftleri birbirine yakınlaştırır. Birbirinizi her anlamda tanimis olursunuz boylece. Seks uyumu diye bir sey vardir. Hiç aevismeden evlenip sonra kocam beni mutlu edemiyor diye konular acarsınız buraya.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma daha nişanlım değil
+1 yılDemin bir yazı paylaştım neden herkes boşanıyor diye.. Arkadaşım sen bu ilişkiyi bir kez daha düşün. bu zihniyette biri ile yaşanırmı bilemem.. salak herif daha nikah kıyılmadan istediği şeye bak.. kusura bakma ama öküzün pisliğin teki bence.. sen ne yaparsan yap bu adam seni aldatır , fikri neyse zikride odur
00 Yorumla
+1 yılKızım sen gerçekten ya Korsun ya da çok aşiksın kusura bakma bu nasıl bir zihniyet oldu ozaman aldatmasın diye namusunu kirletecen sakın boyle bisey yapma ben senin yerinde olsam askimdan öleceğini bilsem ki öyle bisey olmaz hemen o adamdan ayrılirim seni senin kadinligin için mi seviyormuş gebersin siktirsin gitsin aldatsin... Allah sana akil versin bu adam seni değil fiziğini ve başka yerlerini seviyor gözünü aç
02 Yorumla- +1 yıl
Eğer senin dediğin gibiyse aşk o zmn bu ask değil cahilliktir demek ki anne sevgisini ve Allah sevgisini kavrayamamıstır senin gibi bilseydi bu askin diğerleriyle kiyaslanamaz olduğunu bilirdi...
+1 yılsen bu adamla nişanlacakmısın? Allah akıl fikir versin diyeyim aldatırım ne demek yaaa? nasıl mide var sende bacım
190 YorumlaTamam da evliliğinize az kalmış bu kadar sabretmiş biraz daha sabretsin sana SAYGI duymak zorunda Saçma bir düşünce evlenince zaten kadını olacaksın şimdi olunca ne oluyor illa aldatması mı gerekiyor Ozaman evlenince de aldatır sonuçta bayansın özel günlerin olacak ben bunu anlarım şahsen
10 Yorumla
+1 yılo çoçuk önceden bir deneme yapacak üzerinde memmun kaldıkça bir daha sonra en ufak bir kavgada falan hoooppp uçacak senden, sonra sen ortada kalacaksın. akıllı ol evlenmeden olmaz de. nişana dahi güvenme... aldatırım demesi de saçmalamış salak mı bu, aldatacaksan defol git bir daha gelme de. sana erkek mi yok..
00 Yorumlaadam resmen filmin sonunu söylüyo sna seni çok sevdiğinede güvenme 7 senelik sevglim içnde aynı seyı syledm bnde düğümze 1 ay kala ayrıldık kmseye güvenme bu kadar insanın güvenebilceği tek kişi anne ve babadır seni onlardan cok sevmıyodr emın ol :)
00 Yorumla
+1 yılTipik erkek tripleri. aynen kızlara katılıyorum. sevgilim diyorsan yaşama bile. seni kullanmak istiyor. evlendikten sonra yapın böyle işleri ve ya korun. sonrası kötü olur tatlım. ama sende azcık kullan yani öpüşme falan. o kadar da demedik. ama bence sen bu işin peşini bırak baktın olmuyo artık hayırrlısı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk olduğu için alışkın deglm öyle seylere evlencez biz... seviyoruzdaöama he bliöööömmm offf
- +1 yıl
sana çok yazık
+1 yılbacim senin isin bitmis aldatirim diyen adam adam degildir
insan sevgilisine onu gectim sozlusune boyle derse evlenince ne b*k yiyecegi bellidir senden sikildimi gider baskasiyla beraber olur
bebegim
en iyisi sen paketi actirmadan boz bu meseleyi yoksa cok aldatilirsin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben onun yerinde olsam öpüşmeyen bir kızla nişanlanmam,
senin yerinde olsam "aldatırım" diyen adamla nişanlanmam..
Yani ikinizin de saçma davranışları var.. En iyisi siz nişanlanın.. :D10 Yorumla
+1 yılbence sen cok iyi yapiyorsun bir bayanin hazinesini esi olacak kisi ile paylasmali oda evlendigi gun yoksa evlilik dedigimiz kudsiyetin hic bir anlami olmaz ki aldatirim sozunu soyleyen sahis heralde sadece seni ikna etmek icin demistir diye dusunuyom eger birbirinizi seviyorsaniz bence biraz daha sabretmesini soyle
00 Yorumlatehdit ediyo seni bu yüzden ayrılmayacağını düşünüyor ve bu yolla seni istediklerini yapmaya zorluyor. bilmiyorum gerçekten aldatacak olsa söylemez böyle bir şey bence. sende sıcak davran biraz o zaman soğutma :)
00 Yorumla
+1 yılBu aldatırımları 14 yasında kullanıyordu erkekler senin ki yeni girmiş ergenlige YALNIS ADAMLASIN.. ADAM DEGİL ERKENGENLESİN
10 YorumlaNikaha 1 hafta kala arkadasim bu baskilar yuzunden nisanlisiyla birlikte oldu ve cocuk nikaha gelmedi gerisini sen dusun ;)
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe kadinligimi kullaniyorum deseydin her hafta yoldan gecen birini eve atiyor alistirma yapiyom dur randevu defteri me bakiyim musait bizaman sanada yer ayirirm deseydi ne diyo ya o oyle evlenmeden olmaz de eger hala israr ediyorsa ayril gitsin bee cinsellik icin evlenir mi normal degil seninki
00 YorumlaEnguzelini yapyon buyusunu bozmasina musade etme... bidaha ayni seyi derse kiy nikahi seni mutlu etmek boynumun borcu de ;))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo niyetini bastan belli etmis bence aldatirim ne demek ya sakin bir hata yapma nasil olsa nisanliyim evlencez diye düsünüp kendini teslim etme madem öyle o beklesin seven insan bekler canim kimsenin seni cinsel acligini dogurmasi icin kullandirtma
00 Yorumla
+1 yılSoyleyecegin tek seyin * git demek oldugunu bilmiyosan kusura bakmada o adam seni aldatirda ustune kuma da getirir
00 YorumlaSize böyle bir sey söyleyen kisi ile evlenmek istediginize emin misiniz? Tekrar gözden gecirin derim.
00 Yorumlabu lafı sen ettirmemen gerekiyordu da etti artık ben hiç rahat edemezdim güvenemezdim nasıl evlenceksin ki
00 Yorumla
+1 yılTuh senin asaletine be...
Bide ask mask deyip iyice mide bulandirmayin.
Bide ben bu zihniyetteki adamdan cocuk dunyaya getircem hayir beklicem.
Her tarafi erkek olsa ne olur20 Yorumla
+1 yılaltina yatinca kadinlik yapmis oluyosun oylemi o kadimlik deyil kizim ne oldunu demeyede terbiyem musade etmiyo allah nisaniin olacak o kisiyi islah eylesin sanada akil versin insllh
10 YorumlaAyrıl bence üzülürsün ilerde Bana öyle dese neyse sinirim zıpladı Böyle insanlara Katlanmayın Allah aşkına Onun senden farkı ne ki Daha iyilerini bulursun Yolun başındayken yolla.
10 YorumlaKardesim yakinlas ama fazla degil sınırını kat. Seviyorsa sabreder aşırısı olmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılCanımın içi sağol inşallah deniycem..
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar soğuk durma sende , masum öpücükler olur arada o kadar uzak durma. Ama seni aldatırım dediyse bilemiyorum yani bir daha düşün ben olsam o lafı fitil fitil getiririm burnundan. Aldatmakta ne demekmiş.
00 Yorumla Canim seven insan seni olume kadar bekler bu ne demekya kadinligini kullan diye bence nisanlanmayi birak ayril dogru insan o değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ne zaman vereceksin, evlenbmeden olmaz dersen ben de kendi yöntemimi kullanırım" demiş üstü kapalı olarak. Kaba oldu ama durum bu.
00 Yorumla
+1 yılneyi soruyosun anlamadım adam ne istedğini söylemiş
söylemese ve yapacak başka birini bulsa oda suç her ne bk yerse oda suç suçlu hep mi erkek ya
giriş olmadan sevişelim demiş ne anlarsan artık00 Yorumla
+1 yılSalakca konuşmuş. Sen biraz hoş giyin. istediği şeyi bazen hemen yapma gizemli ol ve bazen seksi şeyler soleetkilensin
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten hoş gyiyorum gzemlymde bilmiyorum
- +1 yıl
Ozelden yaz bana anlatayim
Soran+1 yılSiz yazın açtım gizliliği xp mi neyse o yetmiyo
tatlım erkeklerinde bazı ihtiyaçları olur adam sana açık sözlü konuşmuş . imkanlar dahilinde bişeyler yap. eğer evlilik düşünüyosan
015 Yorumla
Soran+1 yılVer demiyo sevişelim diyo
Soran+1 yıl21 yaşındayım hayatıma gren ilk erkek evet bakireyim
Soran+1 yılSözümü dnliyo dur deynce duruyo akrabalık bağlantmız var, ver de demiyo evlnnce yaprz dyo ama her yermi öpmek istyo
Soran+1 yılTecavz eder mi sözlümüz aileler herkes bliyo ve akrabalık var annemn teyze oğlu
Soran+1 yılMidem bulandı artık yeter,
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılGerizekalı pskolojmi bozdu mal
+1 yılEvlenmeden sakın öyle bişey yapma. Sevmek cinsellikten ibaret değil. Öpüşebilirsin belki ama bundan daha fazlasını evlenmeden yapma. Seviyosa zaten aldatmaz. Bu sebepten aldatıcaksada o erkekte zaten hayır yoktur.
10 Yorumla
+1 yılKadinlıgini kullanmiyrsun derken neyi kastetigini anlamadin mi? Tamam ilgi beklemesi normal ama srni aldatirım ne dmek tekrar ve tekrar dusun derim
10 YorumlaNeden ben senin karın mıyım da karşında kadınlığımı göstericem de ona bence
00 Yorumlane demek istediğini anlamayacak kadar saf olamazsın bence
00 Yorumla
+1 yıleğer inancın varsa o adamı çoktan bırakmış olman gerekiyodu. olmasa bile seni kullanmak istediğini anlamalısın. bu kadar saf olmayın hemcinslerim.
10 YorumlaEvlendikten sonra seni mutlu etmek için elimden geleni yaparım ama gözün dışarıdaysa gözünle beraber seni de hayatımdan çıkarırım derdim ben olsam.
10 Yorumlablöf yapıyor yemezler de çakala. aldat da görelim de.
00 Yorumla
+1 yılVe sen bu adamla hala evlenmeyi düşünüyorsan çok ilginç ya adama baksana densiz cok bariz ortada nasıl geleceğini emanet edeceksin bu adama çok merak ediyorum
00 YorumlaZaaflarını belli etme , kendini koru seni kullanmasına firsat verme. Evleneceksiniz madem erkeğin nefsi ağır ama ADAMsa eğer birkaç ay daha sabretsin...
00 Yorumla
+1 yılSimdiden bosversene sen hamileyken kac kadinla yatar o herif.
21 YorumlaAyrıl direk, adamın niyeti baştan belli. Vücudunu sevdiği için mi senin yanındaymış bu mantıkla?
00 YorumlaYok artık kullandırtma kendini. Ondan hayır gelmez kurtul ondan!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz demiştim böyle olacak de..
Öyle bir tabum olmasaydı sana gelene kadar kimbilir kaç kişi ellemişti belkide diyebilirsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYapma kesinlikle. ... nefsine sahip çıksın canım aaa... birde tehdit ediyor ya aldatirim diyor :@ Ayar oluyorum resmen yaa :@
00 Yorumla Böyle erkeklere Aşık oluyonuz sonra wahh Yeni ewlyim kocam aldattı
yok sewgilim aldattı
Tipden ziyada Ahlaka da bakın arkadaş...21 Yorumla
+1 yılHAHAHA Ne ahmak insanlar var bu dünyada. Sen devam et evlen boşver.
00 YorumlaBnun için ayrışcaksa durmasın opusme vs oluyorsa v bunun ilerisini istiyorsa bas tekmeyi namus önde gelir bir hatan babanın boynunu buker buda babanın en büyük artık nasıl desem sen tmam la
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende az öp, affedersin ama bu zamana kadar gelmişsi daha neyine elletmemek öpüşmemek
09 Yorumla- +1 yıl
namus sözü senin gibilerini etkilemiyor demi?
Soran+1 yılEvlenmeden öylemi senin yorumuna ihtycm yok
Soran+1 yılErkekse adamsa sabreder
Cevap sahibi+1 yılNamus o bacak arasında değildir. Erkek yapıyor ooo elinin kiir kadın yapınca namuzsuz vs vs sizin beyniniz yanmış
Soran+1 yılAnladık bâkire değilsin by
Soran+1 yılBuranın öbür dünyasıda var.. Erkeğide bayanada yanlış!!!
Cevap sahibi+1 yılÖbür dünya inancım olmadığı gibi bekaretim de yok ama bu beni daha kötü bir insan yapmaz. Sen önce kendi nişanlına bak. Sırf bir şeyler yapmadığın için seni aldatmakla tehdit ediyor ve sen bu adamla bir ömür geçirmeyi planlıyorsun
Soran+1 yılSenin gbi biriyle muhatap olamıycam.
+1 yılYol yakınken dön bana sevgilm böyle diyecek kadınlığmı kullanır yolarım.
00 Yorumlaaldatırım dediyse yanlış anlama ama zaten aldatmış demektir bence nişan için hiç acele etme
20 Yorumlaaldatırım diyorsan zaten nişanlın olabilecek seviye değil diye düşünüyorum şaka yollu mu dedi bunu
30 YorumlaVer diyor.. aldatirim diyor.. bas kicina tekmeyii... bunu da mi biz diyeliimmm!!
00 Yorumla
+1 yılEğer devam edersen bu ilişkiye aklını kaçırmıssin derim
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kızım bu hırdodan. Aldatırım dediyse kesin aldatır. Adı üstünde erkek bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kekliyor. Seni kullanacak ve nişanlanmadan ayrılacak. Sakın ha resmi ve dini nikah kıyılmadan yanına yaklaşmayın. Hem bu dünyanızı hem de öbür dünyanızı yakarsınız.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç bir adım atma. Evlenince limitsiz bir yatak odanız olabilir ama. Nişan söz bir seks gerekçesi müsaadesi verecek Şeyler değildir
00 Yorumla
+1 yılSenden cinsel anlamda memnun değil sadece korkutuyor :)
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilkim o
- +1 yıl
Kendinde o konuda eksiklik görüyorsan yap bir şeyler. Sonuçta erkek o da.
Soran+1 yılÇok güzel vücudum varmış ama kullanamıyomuşum, napcam o... kadınlar gbimi Davrancam
- +1 yıl
Hayır, gerekeni yapacaksın... Onlar gibi olmana gerek yok ki. Mutlu et yeter.
Soran+1 yılNapıcam lütfen yardım edin,, benden kesinlikle ayrılmaz biliyorum ama ne yapmalıyım, ne gbi mesajlar atcağını ble bilmiyorum
Soran+1 yılAtacağımı
- +1 yıl
Yapacaklarını buradan yazmaya benim terbiyem el vermiyor ama tahmin ediyorsundur kendini ona bırak sınırı aştığında uyar bu yeterlidir arada cilve yap sıkıntı kalmaz :)
Soran+1 yılÖzelden yazın o zaman bikaç bişey lütfen.. cevap atmam sze yeterki yazın
- +1 yıl
Gizli kullanıcılara özelden yazamıyoruz malesef...
Soran+1 yılFarkında değildim
- +1 yıl
Sınırı fazla aşmadan sen yakınlaş işte..
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
Rica Ederim..
+1 yılBence senden cokta fazla bise istememis insan sevdiğine dokunmak ister ona arkadasin degil sevgilin muamelesi yap en azından Opusmek istemesine birsey deme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer böyle dediyse ayrıl şerefsiz. adam değilmiş pardon
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
Cevap sahibi+1 yılbirlikte olmak istemiyor ama sevişmek istiyor ohaa sakın yapma ağırlıgını koy sonra basit kız olarak görür. hem hadi ayrılırsa ne güveniyorsun güvenme
Soran+1 yılAyrılamaz imkansız... bir akrabalığımız var
Cevap sahibi+1 yılne biliyorsun ayrılır ayrılır
+1 yılbir de açık açık aldatırım diyor öyle mi?
Hayasız adam ne olacak!00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar