Sevgilimle aram bu şekilde?

9 aylık bir ilişkim var en uzun ilişkim bu. Ona kimse için yapmayacağım şeyleri yaptım. Son 5 aydır sadece mutsuzum ağlıyorum moodum düşük geziyorum. Ailem bile hayat enerjimin düştüğünü, arkadaşlarım ise eskisi gibi olmadığımı söylüyor. Sürekli hatalarını düzeltiyorum kendimi yıpatıyorum.4 ay önce sokak ortasında saçma sapan bir şey için bağırdı. Ben çok dobra bi insanımdır ama ona karşı hep kelimeleri seerek yazarım 9 aydır. Ama o hiç düşünmez.2 ay önce ciddi bir konuşma yaptık ve eskisi gibi değil evet düzelme var. Özünde çok iyidir tabii mutlu da ediyor ama mutlu ettiği şeyler her segilinin zaten yapması gereken şeyler. 2 mutlu ediyosa 5 üzüyor. Ama benim içimde en ufak bir heves gözümde bir ışık kalmadı. Seviyorum hala ama çok yorgunum. Benden bir şans daha istiyor devam etmek için ama emin değilim. Dışarı bile dpğru düzgün çıkamıyoruz. Ailesi her şeyine karışıyor. Aktivitemiz yok ama çok emek verdiğim için bırakasım gelmiyor. Ayrılırsam pişman olur muyum düşüncesi var. Çevremdekiler de senin pişman olacağın bir şey yok her şeyi yaptın diyorlarrr. Çabalıyor şu an şans vermeli miyim Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilimle aram bu şekilde?