Güncellemeler
+1 yıl
Eski sözlüm... Aileler galan karıştı çok olay yaşadık.. Ayrıldık sonra barışmaya çalıştık saygısız davrandı engelle beni bende seni dedim günler sonra aradım engeli aç diyr akşam aradı konuştuk aileme takık, asla hatalarını görmüyor, kendi kendine kalmak istedi şimdilik mi tamamen mi dedim şimdilik dedi tamam diyip kapattım... Günlerdir aramıyorda engeli de kaldırmıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Engelle geç uğraşma
Kim ki bu engellediginiz kişi detay vermemissiniz? Eğer sevgili ise neden engelliyorsunuz engelleyincw ne geciyor çocuk yaşta değilsiniz?
Eski sözlüm... Aileler galan karıştı çok olay yaşadık.. Ayrıldık sonra barışmaya çalıştık saygısız davrandı engelle beni bende seni dedim günler sonra aradım engeli aç diyr akşam aradı konuştuk aileme takık, asla hatalarını görmüyor, kendi kendine kalmak istedi şimdilik mi tamamen mi dedim şimdilik dedi tamam diyip kapattım... Günlerdir aramıyorda engeli de kaldırmıyor
Anladım. Aileler ile anlaşma yoksa ilerisi için zor gibi. Ama sizin aşmanız gereken sorunlar var ise birlikte üstesinden gelmelisiniz belirsizlik her daim kötüdür açık açık konusmalisiniz engellemekte biseyleri ertelemekle ele bişey geçmez önemli olan kafada bitmesi. Kafada bitmisse hicbisey fayda etmez
İşte ne istiyor anlamıyorum. Engelle dedim engelledi baya kavga ettik tabi kötü sözler falan... 3 gün sonra gizliden arayıp engeli kaldır dedim bilmiyorum dedi akşam kaldırıp wpde video atıp geri engellemiş yine aradım kaldırdı konuştuk nasıl düzelticem bir şey de falan dedi önce sonra ailemi suçladı sonra yanlız kalmak istedi şimdilik mi tamamen mi dedim şimdilik dedi tamam dedim, şimdide ne engeli kaldırıyor ne de arıyor. 4 5 gğn oldu
Bekleyin bakalım elbet ses verecektir. Eğer aynı şeyler devam ederse hiç gerek yok kendinizi yormaniza. Hayatınızda kalmak isteyenler sizinle devam eder
Anneside oda ekli.. Sence sileyim mi biraz faha kalsın mı
Yaşadığınız paylastiginiz şeyleri bilmedigim için tam olarak sorunuza cevap veremiyorum ama siz yine son insanlık vazifenizi yapıp silmeyin bakalım. Neler olacak ama bu ona verdiginiz son şans olsun. Sonrası aynı şeyler devam ederse direkt engelleyin gitsin
Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun
Sil gitsin
Amcı ne anlamıyorım
Engelleyen birisiyle niye konuşmaya çalışıyorsun. Engellemisse umrunda değilsin
Ben engelle demiştim
Sen 10. Kattan atla deyince atlayacak mi?