Şaka bir yana cidden iri kişilerden hoşlanmam normal mi? Ama öyle kas kütlesi olanlar değil, bildiğin kilolu, göbekli, p. o. p. olu... Bende bir sorun mu var acaba?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
zevklisin de yinede bir gözden geçir bence :D
Bence de zevkliyim 😅 kendimi seviyorum
kim kendini sevmiyorsa sorun var demektir elbette kendini seveceksin
Evvet kesinlikle katılıyorum 👍🏻
O zaman ne diyoruz? size big boy dolu geceler dilerim :D
Gece istemiyorum genel olarak söyledim sapık değilim
gece olunca sapıklıkmı oluyor alla alla
Ben buradayım da senden hoşlanacağımı pek sanmıyorum...
Neden...
Tanımıyorum ki
İşte tanımadan nasıl sanmıyorsun onu diyorum 😅
Genelde çok soğuk bir yapım var tanımadığım birini tanımak istemem genelde o kişi gelir tanıtır kendini sonra sohbeti sararsa kalbi de temiz ise ben gerisini getiririm.
Vay vay vayyy 👍🏻👍🏻👍🏻 ama işte kendimi tanıtmadım hoşlanmayacağın kanısına nasıl vardın 😁
Ya hırs yaptı 😅😊
Sorun seninle alakalı değil ya benimle alakalı. Onu anlatıyorum ya.
Kalp güzelliği dışında hiç bir güzelliğe aldanmam ben kalbin güzel mi?
Onu ne sen ne ben bilemeyiz ben burdan güzel desem inandırıcı olacağını hiç düşünmüyorum ☺️
Kalp güzelliği herkese göre farklı değil mi?
Değil ya insanın konuşmasında ki naiflikte bile belli olur o güzel insan ışığı ile kendini belli eder.
Bencil konuşmaz hiç hep karşısındakini düşünür başka insanları düşünür. Anlarsın illa ki
Burada yazarak bile anlarsın yorumlarından anlarsın.
Anladın o zaman ☺️ ben çok konuşmayayım
Bir şey anlamadım ya anlamak için de yazmadım zaten soruya cevap verdim sadece...
😊😊
Yorum da yaptın ya senden hoşlanacağını sanmıyorum diye... 😁
Dert oldu içine yaa tamam tamam hoşlanırım.😊😊
Asdfsafaadfsadfaa 🤣🤣 keşke hoşlansan ne güzel olur
Belli olmaz ya o ama zordur biraz söyliyeyim zaten bunun da bir önemi yok belki de sen hoşlanmayacaksın...
Değil mii böyle bir ihtimal de var ☹️ üzdü
Yok ya ben üzülmedim zaten genelde beni beğenmezler ben de beğenmiyorum o yüzden
180 boy 115 de kilo var zaten beğenilecek bir yapım da yok...
Öyle deme kimse beğenmiyor diye kendini beğenmemen saçma değil mi 🙄
Bu dünyaya birileri bizi sevsin bizi beğensin diye gelmedik değil mi? 3 günlük ömrümüzü de buna harcayacak değiliz. Sağlıklı ve mutlu olmak, buna şükretmek gerekmez mi? Hem herkesi beğenen biri çıkar.
Yok ya insan kendini bilir beğenmiyorlar ne diyeyim ki kabullendim ben bunu beğensinler diye de çabalamıyorum insanların ağzına bakıp da yaşamıyorum.
Yalnızlık iyi 😊
Bak ben sana herkese komik gelen bir şey söyleyeyim, bence komik değil ama ben bir zamanlar aydın gökşin i çok beğeniyordum
Yani beğenmemek falan değil bence kendini kapatmış olabilirsin
Olabilir belki de öyle çok iyi şeyler de yaşamadım
Bende öyle ama hayat devam ediyor 2-3 karaktersiz gördüm diye kendimi kapatamam hayata, acısıyla tatlısıyla bu hayat benim 😊
Hatta şu an acı içinde kıvranıyor olsam da devam ediyorum nefes almaya
Seni kim üzdü yaaa 😢😢
Ben sana soracaktım onu 😊 boş ver beni üzeni bak şurda 3 tane düzgün yorum var gerisi boş beleş sapık şimdi burada bunları gördüm diye her önüme geleni böyle mi değerlendireyim değil mi 😁 seni kim üzdü?
Şu hayatta beni gerçekten bir kere seven bir kız var demiştim ona, o kadar inanmıştım ki istese canımı verirdim öyle güvendim. 3 yıl sonra beni sevmediğini söyledi o gündür birinin beni sevebileceğine inanmıyorum ben zaten öncesinde de inanmıyordum ama bu olaydan sonra artık emin oldum
Bende birebir aynı şeyi yaşadım beyin ameliyatında annesi babası benden başka kimse yoktu yanında elini tek ben tuttum tek ben destek oldum hasta diye kimse sevmemiş benim umurumda bile olmadı ama çekti gitti hemde nedenini dahi söylemeden ama ben onun karaktersizliği diye düşünüp kimseyi yargılamıyorum 😊
Bende yargılamıyorum ben kendimi cezalandırıyorum sadece üzüldüm senin için
Şurada yazdıkların için bile mutlu olmayı hakkettiğini anladım 😔
İnşallah mutlu olursun yine sever sevilirsin.😊😊
Kendini neden cezalandırıyorsun seninle hiçbir alakası yok ki olanların
O senin güzel görmen, güzel düşünmenden inşallah sende gönlünün istediği gibi bir hayat yaşarsın sende mutlu olmayı hak ediyorsun cezalandırılmayı değil
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için düzelicez inşallah be 😊😊
Ben teşekkür ederim gönlündekilerin en güzelini yaşarsın inşallah, düzelicez inanıyorum ☺️
😊😊😊 Sen de inşallah Allah gönlüne göre en güzelini en iyisini versin
Teşekkür ederim Allah razı olsun o kadar sapığın ve küfürün ardından bunları duymak ve söylemek tuhaf oldu ama teşekkür ederim
Evet ya çok pislik var burada bazen kızlar bile.
Beni takip edebilirsiniz birşeyler sormak paylaşmak isterseniz size yardımcı olmaktan mutluluk ve onur duyarım 😊😊😊
Bende öyle göründüm biraz o yüzden dedim. Çok naziksiniz çok teşekkür ederim ☺️
Siz de öylesiniz dikkat edin kendinize Allah a emanet olun Allah gönlünüze göre verip içinize de huzur versin...
Allah razı olsun sizede ve tüm ihtiyacı olanlara versin inşallah Allah'a emanet olun
sende sorun var mi bilmiyorum ama bigboy sarkisi iyi 🤗😂
Aaaa sen nerelerdesin sevgili yapıp gittin ayrılıp geri mi döndün benim gibi 😂
Keşke cevap verseydin be
taniyamadim beni engellemissin
oyle yaziyo gozukmuyodu yorumlar
Ben engellemedim sen beni engellemişsin ben sana mesaj atamadım 🤣
adini yaz kaldrym
Big boy tam olarak burada ama sana gelir mi sanmam kanka ya. D 188 113
Gelmez kankaaa 😅
Ama maşallah Allah sahibine bağışlasın
Amin amin de öyle bişey yok işte
Olur kanka Allah gönlüne göre versin dualarım seninle
Dümeni bırak kanka
Ne dümeni kanka?
Duaymış dilekmiş falan
Senin için pozitif düşünüp pozitif enerjilerimi gönderiyorum evrene, gönlünden geçenin olması için
Ahahhaha kanka olmuyor diyorum yalan diyorum ne anlatıyorsun ya
Bende olsun diye elimden bu geldiği için bunu yapabiliyorum demeye çalışıyorum ayrıca seni olduğun gibi sevmeyen zaten sevmesin zararda değilsin üzülme, ben inanıyorum olacak hemde en güzelinden temizinden
Allah razı olsun
Hepimizden 🤗
ben de big girl seviyorum kisa boylu koca gotlu gobekli memeli 😅
Azıcık sorun var sanki 😂
Sen zayıf mısın peki?:)
Ne alaka?
Uyum için demiştim kızma 🥺
Yok estağfurullah kızmadım sadece anlayamamıştım uyum şart...
Kapalı kutu gibi cevap verme ya ikimiz de gizliyiz işte djfjdj
Ben kiloluyum sen de mi kilolusun..
Yargılamak için sormuyom valla 😅
Sen kimsin bana onu bi desene
Niye birden sordun tanıyacağını sanmam
Noldu şimdi
Merak ettim
Tanıdığımdan değil
Konuşalım mı…….
Pff o yazdığın kelimelere de uyuyordum halbuki..
Aç profilini
Açtım
Beğenmedin sanırım…
Kapat kapat
Ezilmek hoşuna mı gidiyor
ya da kucakta olmak
Ananın hoşuna gidiyormuş
boş ver lan manyak karı
Tiksindim
Napim at yaprak
Ben napim pot lalesi
Yarağmı ye
Anan yesin
Ananla senden kalırsa o da yesin
İlk sırada o var ya hem böyle söylediğine göre pek kalacak gibi değil o kadar özgüvensizsin ki sebebi bamyadan bozma övündüğün s. k. n belli 😅
Aradığın bamya burada değil knk ucuna kamera takar midene endoskopi yaparım yaraqq hastası arsız
Özgüvensiz olduğumu nereden çıkardın amçullaması
Tiksindiğimi belirttim gerisi senin or**spu çocukluğun
Bende sana tiksindim diyince niye zoruna gitti mankafa asdfsafaadfsadfaa 🤣🤣 sen söyleyebilirsinde ben söyleyemez miyim?
Zoruma giden bir şey yok ki kardeşim olduğun için sinirlerini bozmaktan keyif alıyorum şu an sadece. Senin gibi kalitesiz birine hakaret etmek keyif veriyor şu an
Kalitesiz evet dfdfdfdffddfdds özgüven yoksunu ezik dfdfdfdffddfdds 😂😂 kimin neyden keyif aldığı belli hadi anan seni bekliyordur boş bırakma zaten ondan başkası da beklemez hadi nonoş
Pekala ter kokulu kıllı boklu dayılarla sana iyi eğlenceler zavallı mahluk
Ahahahahaha 😂😂😂 kendini kaslı tüysüz parfümlü olunca adam sanan ezik öyle erkeğe değil yolunmuş kaza benziyorsun hadi kazseverler seni bekler baya 😂
Fotodaki ben değilim ki gött lalesi
Tam bir soytarısın knk ammın kadar beynin yok acıyorum sana
Gülme emojisiyle mi o aciz hayatını saklıyosun bir saattir şu ezikliğine çıldırıyorum. Senin gibi zavallıları çok tanıdım. Daha fazla muhatap olmaya değmezsin
Sen kafanda kurmuşsun baya hesabın açık olsa 20 yoruma bırakmadan engeli basmıştım o engelli kafana bari sen at da ikimiz de rahatlayalım soytarı
Sen bende çoook uzun zamandır engellisin zaten rahat ol 😅 kendine engel olmaktan da acizsin ben mi dedim 20 yorum yaz diye yazma a, m, k dfdfdfdffddfdds hadi kaz bamyası hadi kendine 1 kere söz geçir de yaylan yavaştan sapık sarkıntı *. Ya. v. şadığın günlerde gördük kimin soytarı olduğunu 😂😂
Hala ağlıyosun knk
Hala burdasın 😂😂😂
Susarsan knk
Sen susacaksın ben değil hani sen yazdın ya hani açık olsam engeli basmıştın ya kendine bas engeli ve sus 😅
Ananın ammına bastım engeli
Ahahahahaha evet küfür ettiğin için en erkek sensin en mükemmel sensin hadi 🤣🤣 hadi ezik kendine bile söz geçiremiyorsun asdfsafaadfsadfaa 🤣
Sorun var😁
Ne mesela?
Geniş önemli bişe mi bilmiyorum sorunlusun diye dedım :)) hastalık boyutunda değldir ya
Herkesin kendince beğenileri yok mu?
Var seninki değişik 😁
Popo falan da diyosn bildiğin şişman erkek seviyosun.
Aramızdaki de dahil mi buna 🤪
Yoo bence güzel 😁
Ne anlamadım?
Aramızdaki şey var ya hani 😉 o da öyle tombul olsa ya da küçük tombul o da dahil mi
+gögslermiz
Ne alaka lan? Banane ondan beni ilgilendirmiyor
Ne bağırıyon lan sorduk hepsi dahil mi nasıl düşünyon diye iyi iliglenme