+1 yılVallahi bilmiyorum abla ya yani Soyun gel gir Gel gir koynuma s***** seni yani hani o kadar da abazayım o kadar da tapıyorum ama yani midem kaldırmıyor sizi artık ya bu yaşa kadar bekar yazma yaşanmışsın yani Dulum de kabul ederim ama bekar sen kaç tane erkeğe gösterdin Bu saatten sonra da bedeninin eskidi Şimdi artık koca arıyor seni kim ne
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmemleket kafadan kırık kadın kaynıyor. yaşın çok büyük değil ama güzel ve fiziği hoş bir kadın değilsen çok seçici olamazsın bunu bu yaşa kadar anlaman gerekirdi. 4-10 kadın 8-10 erkek isterse evde kalmama ihtimali yok kim neden baksın. yine 36 yaşında yakışıklı fizikli erkek 25 yaşında kadın da bulabilir neden daha büyüğüne baksın? o kişinin çk güzel olması lazım. bu gerçeklikleri göz ardı edersen birini bulma şansın yok bence
00 Yorumla
Yaş ilerledikçe seçicilik artar. Bu tarz durumlarda kendine belli bir kriter seç. Ve begenmesende tanımaya çalış çünkü aşk olmuyor bizim yaşlarda. Mantık ile ilerler iken sevgi oluşuyor böyle devam etmeni tavsiye ederim
08 Yorumla
Soran+1 yılMantıkta olmuyor ben issizim şimdi de herkes ise bakıyor
Soran+1 yılGeleni de ben begenmiyorum
Soran+1 yılİnancimi yitirmisim ben
Soran+1 yılBütün erkekler yatağa atma derdinde evlilik düşünen yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gec değil O seni zamani gelince bulur tum engellere rağmen gelir kalbini calar
14 Yorumla
Soran+1 yılAy ins neredeyse gelsin bulsun artik
Cevap sahibi+1 yılBen 2019 da cagirdim onu 2022 de buldu beni
Soran+1 yılşu an mutlu musun
Cevap sahibi+1 yılEvet cok mutluyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılDaha gençtin, daha güzeldin doğal olarak talep çoktu. Yaş aldıkça eski halini kaybediyorsun ve seçiciligin artıyor. Grafik aşağıya döndü şurada hepi topu 3-4 senen var. İster evlen ister kendini geliştir.
12 Yorumla
Soran+1 yılMalsfff öyle eskiden her gittim ortamda teklif alan biriydim şimdi kimse yüzüme bakmiyor
- +1 yıl
Bu durum seni üzmesin. Daha gerçekçi bakman gerekiyor hayata. Donanımlı bir insan istiyorsan karşında hemen şu an birşeylere karar verip yola koyulman gerekiyor. Güzel düşün güzel yaşa.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine eziyet etme, durduk yere kendini demoralize etme. mutlu oldu mutluluk seni bulsun. harekete gec :)
16 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel motive ediyosun ama güzel bişey olmuyor ki hayatimda
Cevap sahibi+1 yılolur olur. sana olmuyorsa sen adim at.
Soran+1 yılOkadar özgüvenli degilim
Cevap sahibi+1 yıloz guven deneyerek olur denemelisin ne kaybedersin
Soran+1 yılBu kadar özgüvenli olsam yeter
Cevap sahibi+1 yıl:) harekete gec
+1 yıl32 yaş çok büyük bir yaş seni isteyen biri olur mu bilmem ama ben bu yaşta olsam artık evlilik peşine değil kendi hayatımla kariyerimle uğraşırdım evlilik geçmiş senden çünkü
14 Yorumla
Soran+1 yılOhaaaa öldürdün resmen
- +1 yıl
yok kanka çok ciddiyim bu yaşta olsam kendime ve kariyerime bakardım ama tercih sizin
Soran+1 yılYa senin yaşın küçük herlde ama okadar da büyük değilim ya
- +1 yıl
21 yaşıma girdim yeni bende de henüz bişey yok iş kariyer hiç yok ama çok özeniyorum böyle işi olan arabası kariyeri olan insanlara elimden geleni yapıyorum bunun için ama zor mesela bu yaşta bu kadar istekli oldum okumaya eskiden okula bile gitmeyip kaçardım derslerden ama simdikliere baktığımda elinde ne bir meslek ne doğru düzgün gelir iş cahil cahil evlilikler yapıyor yaşlarında sorsan hepsi nerdeyse 17 18 yaşında ne anladın o evlilikten o yüzden ben kendimi geliştirmeden elimde bir altın bileziğim olmadan evlenmem bir garantim olsun yarın başıma ne geleceği belli değil o yüzden size dedim evlenmeyin diye yani kariyer yapın olgunsunuz yaşınızda var yani kimseye muhtaç olmayın
+1 yılFlört bir yetenek mi ya bence bu içten gelen hormonsal dürtülerle açığa çıkan bir şey. Yani demek ki hormonlarını harekete geçirebilecek kadar iyi bir erkek çıkmamış karşına ne dersin
13 Yorumla
Soran+1 yılWaoow güzel bı bakış 2 yıllık uzun ve yorucu bı ilişkiden çıktım cunku
- +1 yıl
Ben duygu konusunda pek aceleci davranmayı sevmiyorum aceleci olmak yanlışa sürüklüyor /yanlış seçimlere...
En güzeli akışına bırakmak ve sadece bedenin kimyasına kulak vermek.
Hem duyguların yıpranmamış olur hem de duyguların lezzetini alırsın misss gibi taze taze sıcacık ")
Soran+1 yılBende ilk zamanlar öyleydim ama kendine alistirdi ve bıraktı daha sonra hep beni sucluyordu sen beni hep azarliyordun sevgini göstermiyordun diye
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılNeden görüşmüyoruz gerçekten belki fikrin veya düşüncen değişir hayatına renk gelir heyecan olur kim bilir belki de bir hareketin herşeyini değiştirir bu senin elinde sen yeterki iste ve şans ver bu kadarına hakkı yok mu kimsenin
00 Yorumla
+1 yılFlört denen şey zaten son derece yanlış ve gereksiz. Kimin eli kimin cebinde belli seğil, herkes herkesle flört halinde. Hayvanlaştı millet iyice, tek eşlilik bitti.
021 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum kardesim
- +1 yıl
Eskiden hayatında biri varsa bir başkasıyla konuşmazdı insanlar. Onun hayatında biri var dendiğinde vazgeçerdi mesela hoşlanan kişi. Şimdi herkes herkesle samimi herkes herkesle flört. Özellikle kadınlar tarafında her kadın olmasa da çoğu kadında bu durum hangisinden daha çok fayda sağlarıma dönmüş durumda. Mesela çıkma teklifi edilirdi kabul edilirse birbirini tanırlardı severlerse sevgili olurlardı yoksa biterdi. Günümüze bakıyoruz da çok yanlış devirde gelmişiz diyoruz aklı başında kalanlar olarak.
Soran+1 yılBaya yorgun gördüm seni
Soran+1 yılGüzel tarif ettin hepsine katiliyorum
- +1 yıl
Artık gözüm açık gitmez yani, bir kişi dahi olsa gördü beni valla bravo ☺️
Soran+1 yılHerkes böyle diyo ama kimse sadık değil onu napicaz
- +1 yıl
Bunların çoğunluğu hurma meselesi gibi bence. Hani derler ya insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş diye, bunların büyük çoğunluğu geçmişinde yaptıklarını yaşıyor. Kalanın da çoğu ya bile bile lades yapıyor ya da küçük ihtimal ondan daha iyisine denk geleceği için aldatılıyordur
Soran+1 yılKarma varsa ben neyinkini yasiyorum
- +1 yıl
Hee işte bak bir o sorunun cevabını bulamadım. Bizimkini arada kaynatmış da olabilirler bir şey diyemiyorum. Bildiğim şey şu ki bu dünya bize göre değilmiş. Bana böyle bir şey de söylemediler, söyleselerdi gelmezdim. Hele reelkarnasyon falan varsa varya ikinci intihara bu kadar mesafeli kalmam 😃
Soran+1 yılSen benden daha dertli çıktın
Soran+1 yılAldatıldin mi
- +1 yıl
Yok be şükür öyle bir şey gelmedi başıma düşmanım dahi olsa sevdiğinden böyle bir şey görmesin derim hep.
Soran+1 yılAmin ben wp sinde bi kızı engellemiş şekilde gördüm aldatmış midir
- +1 yıl
Bilemem olabilirde olmayabilir de. Bende öyle bir durum olsa geçmişte kalan biridir bir ihtimalle de olsa olup olmadık bir zamanda yazıp hayatımdaki kişiyle arama pürüz çıkarmaması için engellerim, tabi dengesiz bir kişiliği varsa
Soran+1 yılGeçmişinde yoktu bır ay ayrıldık o süreçte olmuş olabilir mi? Arkadaşımin tanıdığı kötü bı kızdi rahatsız etmesin diye engelledim vs dedi
Soran+1 yılTabi inanmadım ama nosunu vs vermedi arayıp sorayım sadce yeminler etti
- +1 yıl
Ayrılık olduysa o bir ay içerisinde bir şeyler olmuş olabilir yani bilemem tanımıyorum
Soran+1 yılAnladım aldattı yani
- +1 yıl
Ayrılık yaşandıysa aldatma sayılır mı?
Soran+1 yılBir aylık süreçte hemen birini bulduysa aldatma olmaz mı 2 yıllık bı iliskiden çıkmışsın bu ne acele
- +1 yıl
Yıllarca birliktelik yaşayıp ayrıldıktan 2 ay sonra evlenen var mesela. Eğer ayrılık yaşandıysa sadakat beklenecek bir durum kalmamıştır ki. Bitmiş bir şeyin yeniden başlayacağının hiç bir garantisi yok sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende farklı değilim.
Bende yanlız olmaya çok alıştım.
Aramızda seviyeli bir birliktelik var.
Cesaretsiz insanların olduğu yer yüzünde evlenmek hayat kurmak bir kadınla birşeyler paylaşmak istemek artık çok lüks.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Flört yeteneğini kaybetmedin bugüne kadar genç ve güzel olduğunu için etrafında erkekler kaynıyordu şimdi yavaştan yaşlanmaya başladın artık herkes seni bıraktı yeni gençlere baktılar
01 Yorumla
Soran+1 yılEe ne yapabilirim
Bende 45 yaşındayım ama hala umudum var. Flört etmek için bir yetenek olduğunu düşünmüyorum. Bence doğal olmak ve akışına bırakmak lazım. İçten ve doğal olmak gerekir. Seni sevecek erkek ya da kadın seni olduğun gibi kabul edip sevmeli zaten.
00 YorumlaHaha. Görmüş geçirmişlik mevzuu. Çevre değiştir, kendin olabileceğin bi iki arkadaş bul. Seni absorbe edebilecek, ansızın yaptığın o an aklına gelen en saçma şeyi bile kaldıracak insanlar. Zaten kalpten yük kalkar, rahatlar. Sonra flört mü edion, göbek mi ation sen bilirsin.
00 Yorumla
+1 yıltesadüf yoktur tevasup vardır. insanların inançları ne olursa olsun. ister kader ister evren ne bileyim güç kozmos ne derseniz deyin bir sebebi vardır. bu sebepler de bizim icraatlerimize bağlıdır. belki çok emek harcıyorsunuzdur olabilir ama belki de zamanı daha gelmemiştir. kabak tohumu ekildikten yaklaşık 80 gün sonra meyve verirken erik fidanı 2 yıl sürebilir burada görecelik vardır. her şey uygun zamanını bekler. şartların olgunlaşmasını.
00 Yorumla
+1 yılSenin karşına seni etkileyebilecek donanıma sahip karizmatik güçlü konuşmasını oturup kalkmasını bilen birisi çıkmamış da ondan beğenemiyorsun.
010 Yorumla
Soran+1 yılHih aynen ve işi iyi olan
- +1 yıl
Ben karşısına oturduğumu yamultuyorum. Karşına oturacak kişi de seni beğenmeli değil mi donanım olarak. 32 yaşındasın sadece senin kriterlerin olamaz. Senin kriterlerinde istediğin biri de kendi kriterlerini koyar ortaya. Senin istediğin donanımda biri hiç kolay beğenmez. Sosyal ve mesleki statüsü olan toplumda sevilen her ortama girip çıkabilen diksiyonu düzgün yetenekli kaliteli karizmatik bir adam üstelik yalnız 30-35 yaşlarında hiç beğenmez.
Soran+1 yılKendi kritetlerimi beğenmiyorum zaten bı güzelliğim var
- +1 yıl
O zaman benim gibi birini bulacaksın senin güzelliğin onun karizması ve statüsü tamamlayacak uyum içinde geçinip gideceksiniz
Soran+1 yılAhahah kendini bu kadar onemseme
- +1 yıl
Tabi ki kendimi önemsiyorum. İstediğinde ulaşabileceğin biri değilim buraya yazdığıma bakma 😁 bulunduğum durum kendimi önemsememi gerektiriyor. Bence sen de donanımını geliştirip kendini önemse güvenme güzelliğine gençliğine 😉
Soran+1 yılOylesindir kesin
- +1 yıl
Öyle tabi ki. Birebir tanıyor olsaydın böyle konuşmazdın da tanımıyorsun ki olsun bir şey diyemiyorum ama ne olursa olsun kimseye önyargılı olmamak gerek
Soran+1 yılDeğilim ama fazla iddialı kişiler genelde fos cikar
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun öyle oluyor işte öyle düşünülmemesi için kendimle ilgili herhangi bir detay vermedim. Hayırlısı olsun ne diyim 😁
+1 yılOlgunlaşmayı, yetenek kaybı olarak düşünme. Artık daha mantıklı düşündüğün için bu konularda seçici davranıyorsundur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHih aynen belki de olgunlastigim için böyle düşünüyorum
+1 yılyani yasın bayagı olmus ama biraz yasadıgın flörtlerinden ders cıkaramadıysan daha sakin olgun ve 6 ay icinde ciddi ilşki kurcagın insanlara yer ver adını koy derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. belli bi yaştan sonra insan kimseyi sevemez oluyo. sadece sen değilsin bu durumda olan. ayrıca kafa dengi birini bulduğunda sevme yetilerin tekrardan ortaya çıkacaktır. o yüzden biraz akışına bırak acele etme derim
00 YorumlaEvlenmek istiyorsan, evde kaldığın açık.
sevgili arıyorsan ve bulamıyırsan , çirkinleltiğine delalet eder
00 Yorumla
+1 yılEvlenme çağına gelmişsin üzülme evde kalmak için daha yaşın geçmemiş 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılKaçta geciyo bileyim
- +1 yıl
35, 40 yaşından sonra erkekler artık o kadına sıcak bakmıyor evlilik için.
Şöyle söyleyeyim sana
35 yaşında evlesen çocuk yaptım yapacağım derken 1 kaç sene geçer çocuğun olsa ergenlik çağına gelene kadar senin yaşın olacak 55 bilemedin 60 yaşına geleceksin eee ne zaman torun göreceksin seveceksin
Soran+1 yılAz kaldı ama şimdi bile erkekler hep yaşı küçüklere bakiyolar
- +1 yıl
Gizliden çıkarmısın özldn konuşalım istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaybedilen bir şey değil bence o, unutuluyor ara ara ama hatırlatan aynı yerden yakalayan birileri olunca bı bakıyorsun gitmemiş hiçbir yere hala orada
06 Yorumla
Soran+1 yılHih aynen ama hatırlatacak adam bulamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBı test edebiliyo muyuz şu yetenekleri
Soran+1 yılNasıl olacak
Cevap sahibi+1 yılKonuşmandan anlaşılır bence bu... Hem biraz kafa dağıtmış oluruz he ne dersin?
Soran+1 yılYok ya kimseyi cekemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaygi duyarım.
bende duygularımı kaybettim reis zamanla geri yüklenir :D
00 Yorumla
+1 yılFlört ne ya bu yüzden evde kalmışsındır az ciddi ilişki insanı olun
00 Yorumlayastan kalmanda yetenegini kaybedersen kalırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Biraz evde kalmış olabilirsin. Önce kendini beğen sonra da başkalarını beğenirsin zaten...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. neden evde kalasın yeteneğini geri kazanmayı dene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Flört etme yeteneğini değil, sadece birine tahammül edebilme eşiğin düştü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Sen yine flört etmişsin ben 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç flörtüm bile olmadı
00 YorumlaArtık sıkılmışsındır yeni birileri ile sürekli baştan başlatmaktan
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Evlen kurtul diyor insan biryerden sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusursuz dost arayan dostsuz kalır. Defou en az olanla mutlu olmaya çalışacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 30 yaşında bekarım eğer kabul eder beni tanr sever tamam dersen flört etmeden direk nikah masasına geçeriz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok ev sende kaldı kendini gözlemle bakalım sebep ne çıkacak
00 Yorumla
+1 yılevde kalmış diye bir şey yokdur her şey nasip kısmet
05 Yorumla
Soran+1 yılNasibimde evde kalmak varmış demekki
- +1 yıl
Allah bilir dostum ümidini kesme belki bekar kalman daha iyi olacak her şeyin iyi tarafından düşün
Soran+1 yılEvli olup iyi olmak istiyorum çocuklarım olsun istiyorum cunku
- +1 yıl
sen evlenmeyi mutluluk sanma Ablam boşanmanın dibinde her erkek masum degildir herşeyden cok seviyorum dedigi kıza şimdi umursamaz oldu bu ülkede iki yüzlü erkek cok dostum evlilik görmemişsin o yüzden bilmiyorsun imzayı attıkdan sonra bitiyor
Belki öyle gelirsin ama inşallah gelmez mutlu bir aile kurarsın
Soran+1 yılMalsf öyle
+1 yılUzun zaman flört etmeyince olan bir durum, ben de kaybettim
08 Yorumla
Soran+1 yılYa ben uzun ilişkiden dolayı kaybettim
- +1 yıl
Uzun iliskinin bitmesi insanı yıpratıyor toparlanması zaman alıyor bence biraz alıştırma yapmalısın :)
Soran+1 yılYaşı büyükler çok odun kucukleri de zaten ben tercih etmem
- +1 yıl
Herkese göre biri vardir
Soran+1 yılÇıkmıyor ama
- +1 yıl
Kriterleri düşürmen lazım biraz
Soran+1 yılBunu düşündükçe daha çok üzülüyorum
- +1 yıl
E hayat napican herkesi mutlu edemezsin
Yo Türkiye'de bi 20 sene daha giderin var dert etme
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden erkekler 20 liklere bakıyor ama
+1 yıl35 'e kadar yolu var evden çıkmanın ondan sonra kalabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDemek ki hiç yeteneğin olmamış yani sende olan bir şey değilmiş.😀
00 Yorumla
+1 yılSanmam cilvelesmeyi yeniden öğrenebilirsin yasin genç hala
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber deneyelim bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sağ ol
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha güzel direk nikahı yapıştırr
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam yok
- +1 yıl
İyi bak vardır
Soran+1 yılVarsa tipim degil
- +1 yıl
Tpin nsıl ki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılIkimiz d eevde kaldik
010 Yorumla
Soran+1 yılKaldik mi
- +1 yıl
Bilmiyorum ki neden yok niye olmuyor biri ile tanisiyorsun
Soran+1 yılAynen bize büyü yapmissin
Soran+1 yılYapmışlar*
- +1 yıl
Bu konu da ince cizgim sanirim evet
Soran+1 yılSen işsiz misin
Soran+1 yılya da fakir
- +1 yıl
Benim kadar calisamassin emin ol 🤣fakirlik konusunda orasini bilemem paranin kimde oldugu belli olmaz ben gunluk alir yerim bir karadeniz kaldi orayida gezersem yurt disina gideceyum😃
- +1 yıl
Bayram da ilk gun 3 saat uyudum bugun 5 saat yarin 3 saat uykuyla calismaya devam
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun oyle
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet evde kaldın geçmiş olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol 💆♂️
+1 yılHayat yeni başlıyor sen8n için
11 Yorumla
Soran+1 yılYok be icim geçmiş kimsem yok
- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAman yaaaa çok mu önemli sanki boş ver 🤪
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum ama
- +1 yıl
Bu çok doğal, ama kafana cok takma kader, kısmet. Hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın.
Soran+1 yılTakmamak mümkün değil hepsi atandı evlendi
- +1 yıl
Ama bu şekilde çok kafana takarsan hata yapma olasılığı da artmış olur. Dilerim gönlüne göre birisi çıkar karşına 🙏
Soran+1 yılÇok sağ ol
+1 yılSosyal çevren var mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır hepsi evli ve atanmış
- +1 yıl
Atanamayan öğretmenlerden misin?
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Öğretmen olarak evet yazmaya üşenmek bile, eğitim sisteminin vay haline.
Soran+1 yılGenelde bu şekilde evt yazarım ne oluyo bu genel bı ifadedir
- +1 yıl
TDK'da böyle bir genel ifade yok.
Soran+1 yılKonumuz TDK değil ama
gel alıştırma yapalım
05 Yorumla
Soran+1 yılYaaa valla abi derim ben 😂
Soran+1 yılKüçüklerle muhabbetimiz olmaz kardesim
Soran+1 yılYok be bebeler parkta oynasin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılUmutsuz isen ruhun cansiz olur
10 Yorumla Kanka aynı yaştayız:D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. İçin geçmiş diyoruz ona
00 Yorumla
+1 yılSokakta kalmandan iyidir
00 Yorumla
+1 yılTebrikler sen de bendensin. Kulübe hoş geldin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen hemen öyle bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse almaz seni üzgünüm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Flört yeteneğimizi test edelim mi?
00 Yorumla
+1 yılBirdaha dene belki kaybetmemişdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasil yani flört yetenegini kaybettin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvt kimseyle flortlesemiyorum
- +1 yıl
Önceden flörtlesebiliyormuydun
Soran+1 yılUzun ilişkim oldu ondan sonra yitirdim
- +1 yıl
Hm anladim soğudun herseyden herkesten hissizlestirdii seni ne yasadıysan artik anladım seni
Soran+1 yılHe aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin sen de, sıkma canını.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Flört etmek isteyen çok olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. İşin zor değil be bu kadar sapığın içinde
00 Yorumla
+1 yılTekrar kazanabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi okumuş gibi oldum 😄
114 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya anlatsana
Cevap sahibi+1 yılBenim vaktim okul peşinde geçti şimdi işsiz ve bekar biriyim 😄 çevremde beğenen isteyen hala var ama çok okuyunca da dengin olarak görmüyorsun seçicilik zirve yapıyor. Zor gibi ama kadere inanan da biriyim. Varsa nasipte olur, hayırlısı diyelim artık 😬
Soran+1 yılAynisiyim ya bukadar okumasak simdye evlensek daha mutlu olurduk herlde bütün arkadaslarim evlendi atandı ya
Cevap sahibi+1 yılBen olamazdım galiba ya. Özgürlüğüne düşkünüm. Türkiye’de erkeklere bakıyorum çoğu boş ego, kadın yönetme peşinde ve sadık falan da değiller. Evlensem elimin eline bakan evde çocuk bakığ koca tribi çekip boynuz parlatanlar tayfasından olabilirdim 🤷🏼♀️
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılKesinlikle bakınca haklısın ne okudun
Cevap sahibi+1 yılBir önlisan ve sonra lisansa tamamladım 6 yıl okumakla geçti şimdi yüksek lisansa yöneldim 😬 kazanırsam yeniden okul yoluna 🤷🏼♀️ Sen?
Soran+1 yılBende öğretmenlik okudum ama keşke okumasaydim
Cevap sahibi+1 yılValla artık tıp dışında iş imkanı benzer. Ya ailen zengin olacak onların iş yerinde çalışacaksın. ya da memur olabilecek iyi maaşlı bir iş olacak o da tıp, yazılım, plotluk vs…
Soran+1 yıl2 yıllık sekreterlik okusak atanmistik
Cevap sahibi+1 yılAsdf😄
Aman zor iş şımarık adamların veya kadınların dertleri bitmiyor. Geçen hastaneye gittim dr kahve istiyor yanındaki genç sekteter mi artık teknikern mi kızdan 😬 kız da sesini çıkarmadan yaptı ama hiç hoş değil bence
Soran+1 yılBeni kadroya alsınlar ona bile razıydım tabi hoş bişey değil ama temizlik işlerine bile başvurdum düşün artık
Cevap sahibi+1 yılZor valla hakkımızda hayırlısı
Soran+1 yılAmin en en güzelleri bizim olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmek zorlaşır belli bir yaştan sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt ya malsf
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılAmin cumlemizin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNefes aliyodan yeter
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri