Sizi defalarca aldatan birisine şans verir misiniz? Ya da bu değişir kafasında mı olursunuz?

Sizi defalarca aldatan birisine şans verir misiniz? Ya da bu değişir kafasında mı olursunuz?

defalarca aldatan birisine şans vermek, büyük bir güven kaybı yaşanmasına ve tekrarlanabilecek bir durumun oluşma ihtimaline yol açabilir. Aldatma, güven ve sadakat açısından oldukça önemli bir konudur ve birçok insan için kabul edilemez bir davranıştır. Defalarca aldatma durumunda, kişinin özür dilemesi ve değişeceğine dair söz vermesi de güven kazanmak için yeterli olmayabilir. Bu nedenle, defalarca aldatan birisine şans vermek kişisel tercihinize ve konuya olan yaklaşımınıza bağlı olacaktır. Ancak, güvenin yeniden inşa edilmesi ve tekrarlanabilecek bir durumun oluşmaması için dikkatli ve sağlam adımlar atılması gerekebilir.
Kendime saygım olduğu için bir defa bile aldatsa şans vermem. Başkasının tenine değen birine artık eskisi gibi muamele edemem. Her baktığımda, her dokunduğumda aklıma beni aldattığı gelir ve karşımdaki kişi için o an çok can sıkıcı olabilirim. Böyle durumlarda yıpratıcı bir ilişkiye devam etmektense yol vermek iyidir.
Affedici biriyim aslında ama bazen her yapılan hatayı affetmeye yetmiyor aşk ve sevgi olsa da. Aldatma da bunlardan biri asla beni aldatan birine ikinci bir şansı vermem. Bir şeyi yapan tekrar yapar aynı şeyi. İhaneti affeden bir insanda kendine karşı zerre saygı yoktur.
Rica ederim. :)
Defalarca aldatmasına gerek yok. Bir defa aldatıldığımı öğrendiğim an onu hayatımdan silerim
Teşekkür ederim 💜
Rica ederim.❤️
Cevap
54Cevap
Değişmez illaki seven affeder ama sonra bitiyor her affetmesi bitişe geçiriyor 2yil affedebilirsn en fazla sonra fiş çekilir
Bu soruyu sormamda ki amaç; bak iki taraf birbirini aldatıyor haberdar ama birisi inat için devam ettiriyor, birisi de para için yani böyle duyunca şu soruyu sormak istedim. Hep derim, şimdi ki ilişkiler mide bulandırıcı.😏
Öyle dışardan bakinca içeri girince farkli beksra karı bosamak kolay bi nevi hiç bisey dışardan goründüğü gibi degil ne evlilik be iş ne ozsl hayat herkesin nedenleri bahaneleri diyebilirsin bilemeyiz kimin ne pskolojide ne hayatlar yasadigini elestirmiyorum herkes kendine okadr capraz igrenc ilişkiler gordukku bunlar masum bile kaliyor artik yazm icin ozur.. karisik oldu biraz
Evlilere bir şey diyemem ama bekarlarda var bu affetme olayı. Evlilerin genelde susma nedeni belli ama sevgili olanları anlamıyorum. Ayrılmak varken devam etmek saçmalık geliyor. Sorun yok ya karışıkta olsa anlarım ben yazıyı. :)
Hayır vermem böyle bir insanın da değişmesi pek mümkün değil ayrıca insanları değiştirme düşüncesiyle bir ilişki yaşamak doğru değil birilerini değiştirmeye çalışmak yerine kendimize uygun kişiler aramalıyız bence. ✨
Niçin, bir daha aldatsın diye mi? Ya da canımsın mıyım, ... zevenk mi, kafam mı basmıyo, o kadar mı eziğim... neden bir şans daha vereyim. Kaldı ki bunun adı şans değildir, aldatması için bir fırsat daha vermektir!
Defalarca olabilmesi için birden fazla şans verilmiş olması gerek... Bence gereksiz herkesin tek şansı vardır. Can çıkar huy çıkmaz bir kere yapan zaten sürekli yapar (nede olsa affettiririm mantığıyla)
Tr kadınları ruh hastası. Ne kadar çok aldatırsa o kadar çok seviyorlar
Bazı kadınlar evet değişir diye affediyorlar. Ama maalesef her şey boşuna.
Bunu Hak ediyorsunuz,
Affeden kişiler hakeder de ben ne alaka? Düşman olma bence kimseye.
Kimseye düşman değilim. Ama böyle sorunlar da hiç bitmiyor.
Aslında insan gibi insan olsalar böyle bir şey olmazda oda yok.
Yine aynı şeye geliyoruz işte. Tercihleriniz problemleli her daim 😀
:D Aman salla ya. Karşımdaki problemli ise, ben de problemin taaa kendisiyim. :D
Beklediğim şey tam olarak buydu. Artık sktr etmesini bilin, 😃😃👍
Ettik aga ettik o iş biz de. :D
Aferin asabi 😀😀
Hayır vermem. Bir kere yapılır o yanliş ikincisi olmaz.
Yok neden?
Hayır veremem. Güven problemleri olan birisiyim ve bana bir hata yapildi mi unutamam
Verirsem hatırlatın
Bunu bir insanın yapması için ya gözleri kör olacak kadar aşık olması veya ondan başka kimsesinin olmaması gerekiyor.
Ben vermem bana sevgililerim 30 hak verdi 30unda da aldattım mal olmasalardı aldatan aldatmaya hep devam eder
elbette hatta birde diğer yanağımı çevirip biraz da bu tarafa vur derim
Profil fotoğrafına bakınca aman diyorum :D :D :D
Efsane ama değil mi? :D
hangisi efendim efsane olan?
Defalarca yapmasına gerek 1 defa yapması yeterli onu tamamen hayatımdan çıkartmam için.
Ben geniş biri değilim.
Kusuruma bakmayın.
Ben daha önce birine çok şans verdim
Ben sans vermek istemedim ama iste
Tabi kii verilememesi gerekiyo
Bana uzak soru büyükanne de farklı ya maddi çıkarı vardır ya da kara sevdalı falandır gibi şeyler geldi aklıma
Yani o benim yatak arkadaşımdır zaten aevgilim veya eşim değildir yatak arkadaşımsa istediğiyle yatar :D
Kesinlikle hayır. Defalarcayı geçtim, bir kere aldatan birisine dahi şans vermem. Aşkımdan ölsem bile.
Hayır vermem asla s... gitsin kimle takılıyorsa
Defalarca aldatmasını kabullenmek nasıl bir gurursuzluktur öyle
Bir kere o kırmızı çizgiyi geçmişse eğer bir daha geçer.
Hayır asla bir defa bile aldatsa ikinci şansı vermezdim zaten o yüzden defalarca aldatmamış olurdu
Hayır.
Ben aldatılacak kadın değilim.
Önce benim değerimin farkında olmalı bir erkek
İkinci şansı vermeden ayrılırdım ve yüzüne bakmazdım.
Kimse Bu soruya şans veririm diye cevap vermez amacın ne yani
Boynuz kat sayımı arttırmak ve koleksiyon yapmak istiyorum demekle aynı şey bu.
Kesinlikle vermem hadi bir kere bir şekilde özürüne göre affedilir ama defalarca olması affedilmez
İlkinde affedilir mi sence?
Özür ne olabilir ki?
Öyle birine defalarca şans vericek kadar mezhebim geniş değil
Aldatmanın affı olmaz her şeyi affedin vatan hainlerini ve aldatanları affetmeyin
Alışmadık g*tte don durmaz misali can çıkar huy çıkmaz faydada gelmez
Affedeceğine hiç karışma ne yaparsa yapsın daha iyi zaten de yapacak yani
Bence verme o bku yedim affetti yine yedim sonra ben dedim affetme şeytan yakamı bırakmıyor dedim maya bozulmuş bir kere
Beni aldatan olmadı olamaz da.
Sadece şunu söylemek gerekirse..
Kendisine saygısı olan biri affetmesin.
Affettiğiniz anda farklı bir profile dönersiniz aldatan kişinin gözünde...
Hayır şans vermem...
Tabi ki veririm. Şans veririm ki tekrar aldatsın.
Hicbisey için asla deme hayat asla dediklerini yaşatır
bende onu aldatırım işime geldiği gibi kullanırım
tek o yönden değil
ben tek kişiye bağlı kalamam
heyecanı gidiyor bi süre sonra
ayn
Sanırım vermem. Zaten bir süre sonra açık bir yara gibi, kanar orası. Gerek yok.
bir kez o kazığı yedikten sonra ikincisine göz göre göre oturan düpedüz saftır
Defalarcasının d’si olmadan bırakırım..
Aldattığı an biter kimseye tolerans yok
İlk aldatmasinda biter
1 defa aldatsa bile nakavt.
Şans mı? Ona anca Nenemin oklavasını verirdim.
Baba tekkesi mi burası hadi yoluna…
Hayır, bir kez bile aldatsa affetmem.
Valla o kadar geniş olamadım daha
Güzelse hevesim geçinceye kadar evet
Aptalsam veririm a**** değilsin veririm
Defalarca değil ilkinde biter benim için
Tabi ki hayır.
Kesinlik, le yoluna bakar..
Hayır yapamam galiba oyuncak mı bu?
Büyük konuşmak gibi olmasın ama
aslaaaaaa. !!!
Yalana bile şans vermem
yani essekmisinizin kibar halimi bu
İlk aldatmada koyarım kapıya. Affetmem
Vermem, vereceksen de aldatmasını sorun etme
Bir kez yeterli.
Zaten defalarca şans vermişsin, neyin kafası..
Var öyle şans veren kişiler. Hakikaten ben anlamıyorum bu olmayan kafayı.
Empati yap, kafayı değiştir, eziyet çektirme ruhuna..
Sorunun benimle alakası yok.
bir defa aldatsa benim için biter zaten
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?