Aşk İlişkileri Sevildiğinizi en kolay nasıl anlarsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Agzinizi yüzünüzü sıkarsa sevgi patlamasi yasatirsa falan?🤔 Güncellemeler+1 yıl Sevgi hoyrat mi olmalıdır? Sevildiğinizi en kolay nasıl anlarsiniz? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Beni kıskanırsa, sürekli benimle ilgilenirse filan anca bu şekilde anlayabiliyorum 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç bir zaman tam anlamı ile anlayamazsın.İnsan sevdiğine emindir sevildiğine emin olamaz... 1 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Araya giren mesafe sevgiden şüphe ettirmez. Bir araya gelince o mesafeyi kapatmak için uğramasi sevgidir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Afedersiniz de siz kafayı yemişsiniz yaa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye ben öyle seviyorum sevgi bombardımanı😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevildiğini zannedersin anca Yorumla Soran +1 yıl Böböböbömm Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Baya şüpheci davranırım kolay kolay anlamam gibime geliyor 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Enseme şaplak atıyorsa oradan anlarım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir tabikide ama öyle anlamak çok zor 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevilmedim hiç abla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni kıskanırsa, sürekli benimle ilgilenirse filan anca bu şekilde anlayabiliyorum
Hiç bir zaman tam anlamı ile anlayamazsın.
İnsan sevdiğine emindir sevildiğine emin olamaz...
Araya giren mesafe sevgiden şüphe ettirmez. Bir araya gelince o mesafeyi kapatmak için uğramasi sevgidir
Afedersiniz de siz kafayı yemişsiniz yaa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Niye ben öyle seviyorum sevgi bombardımanı😂
Sevildiğini zannedersin anca
Böböböbömm
Baya şüpheci davranırım kolay kolay anlamam gibime geliyor
Enseme şaplak atıyorsa oradan anlarım
😂😂
Olabilir tabikide ama öyle anlamak çok zor
Sevilmedim hiç abla