Ben türküm sevgilim kürt aile üyelerim küçüklükten beri ailelerinin anlatımlarıyla kürtleri sevmiyor sevgilimle ciddi düşünmeye başladık nasıl açıklıcam bilemiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her kürt terörist değildir. Esasen terörizmin milliyeti de yoktur. Her ırkın içinden çıkabilir. Ben çok tanıyorum vatanını savunan şehid olan kürt vatandaş
bende biliyorm ama neden eskiler böyle bir düşüncede merak ediyorum
Eskilerin kastettikleri Kürt görünümlü ermeni dölleri
Bunu söyleyenler Müslümansa çelişkidedirler. İslam'da Türklük, Kürtlük ya da Araplık yoktur; ümmet vardır.
eger öyle derlerse dediginizi söylicem teşekkür ederim
Eyvallah, bayramınız mübarek olsun.
sizinde mübarek olsunnn
Genelleme yapma. Neden genelleme yapıyon. Ailen fasist diye bütün Türkleri fasist yapamazsın
ailemde türk onlardan türk diye bahsetmem neden genelleme olsun onlarda bir topluluk yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın hayırlı bayramlar
ve ayrıca çoğu tanıdıgımda öyle onları söylerken türk diye bahsetmem genelleöe olmuyor beyfendi
Türkler neden her kürdü teroris ilan ediyor?
Bu başlığı Türkçe bilen birine sor. Genelleme yapmısın. Rizeliler Kürtleri sevmez ama Araplara topraklarını satarlar. Belki lazsın belki rum kökenli ama bir Türk olarak benim Kürtlerle sorunum yok. Senin ailen fasist diye kürdü sevmez ama araba toprağını satar diyede sen Türkler hakkında genelleme yapamazsın küçük hanım. Sert olduysa sende kusura bakma.
Bende etmem arkadaşlarım var, aralarında bozuk var tabi
bozuklar var tabi kürdistan isteyenleri bende sevmiyorum ama neden herkesi nir kefeye koyuyorlar anlamadım
Bizim de aramızda bozuklar var onlarında karakterini si...
Türklerin genelleme yaptığını söylerken şu an sen de genelleme yapmıyor musun?
kime sorsam öyle diyor bir geneli öyle zaten sen değilsen neden genelleme yaptığımı düşündün anlamadım
Vallahi Türk kızları bize hasta bizde onlara hastayız Kürt ve Türklerin arası böyle çözülür. Güzel Beyaz tenli Türk kızları yakışıklı esmer Kürt erkekleri birlikte olarak.
Türkiye de alevi ve Kürt isen derdin büyüktür. Allah zihniyeti bozuk pisliklerden korusun öyle düşünene ver cevabını
sevgilimi çok seviyorum ona bu tarz yaklaşım yaparlarsa veririm zaten cevaplarını
Senin ailende sıkıntı var
rizeliler normal dkndd
Yani biraz gidip doğuyu gezsinler
Sen uzayda mı yaşıyorsun?
ben değil akrablarım yaşıyo sanırım
Birileri öyle düşünüyor diye genelleme yapman yanlış güzel insan., nerden baksan karşılıklı evlenmiş 10 milyon civarında aile vardır öyle olsa evlenirler mi idi.
genelleme yapmamdaki neden rizeliyim %50 si öyle düşünüyor akrablarım annemin arkadaşları arkadaşlarım bence bir kısmındaki düşünce böyle bende meral edip türk insanları dedim herkesi katmıyorum aslında herkesi katsam kendimide katmış olurum
Güzel insan ( Türkler neden her kürdü terörist ilan ediyor? ) belki düşüncen öyle değil ama sorunda ki anlam farklı.
Valla bn ilan etmiyorum eden Allahından bulsun
yeni nesil etmiyor zaten ne varsa eskilerde var
Yeni nesil de ediyor ama
çoğu değil ama öyle maalesef
Cahillikten bilgisizlikten...
Sallamayın
Öyle bir şey yok popondan uydurma
Kanları bozuk herhalde