- Ben mesela çok çirkinim bu yaşıma kadar 20 den fazla kıza tanışma teklifi yaptım kimisi kibarca reddetti kimisi cevap vermeye bile tenezzül etmedi kimisi ağzıma etti tersledi. Sonuç olarak 22 yaşına geldim 1 tane bile sevgilim olmadı. Beğenen olsa reddetmezlerdi. Reddedilen kardeşlerime acı da olsa bir gerçekten bahsetmek istedim siz ne kadar kendinizi beğenseniz de karşı tarafın gözünde tipsizseniz reddeder maalesef.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet haksizsin çünkü insanlara adil değilse sevgisi yoksa saygı duymuyordum etrafındaki çevreye benim hayatımda bir yeri yoktur.
Hayır alakası yok zengin değilsen Brad Pitt olsan bile reddedilirsin
Zengin erkeğe kendini satan kizlarla isim olmaz
😂😂😂😂
Komik değil ucuz malın alıcısı çok olur demiş atalarımız
Tamam agdhsjs
Sana demedim ama üzerine alındın
Hayıe ben tip olarak çok beğendiğim birini reddettim karakterini hiç beğenmiyorum çünkü çok cinsellik odaklı biriydi
Ne var cinsellik anormal bir şey değil
Herkesin içinde belli ermez insan a*cı bildiğin nesi normal bunun
Olabilir adam belki duygusallık aramıyor? Her kızla cinsellik yaşamak istiyor anormal değil ki bu bende bakir değilim mesela ha duygusuz da değilim ama sevgili olduğum kızla cinsellik yaşamak isterim sevgilim olursa. Eskorta giderek mesela milli oldum hala da çok yükseldiğimde gidiyorum eskorta
Sen bence kabuğunu kır biraz bu kadar anormal görme öyle insanları
Çünkü anormal bir şey değil gerçekten bak
İnsan tek gecelik takılabilir ne var bunda?
Senin için normal olabilir saygı duymamı bekliyorsun yA benim için anormal olmasına da den saygı duy ben dinime bağlı biriyim milli olmuş mış kızlara gelince o*uspuya çıkıyor ismimiz
Xorusbu zina yapan kız demek çünkü tabi ki çıkacak adınız
Siz niye MİLLİ oluyorsunuz pardon bi bitmediniz yaa nefret ediyorım sizden
Çünkü biz ERKEĞİZ
Dinine bağlı biriysen zina yapan kızlara xorusbu denilmesine niye karşısın kuranda da zina yapan kadından kötü kadın olarak bahsediliyor
Yo hayır karşı değilim ama kızlar orspu olunca erkeklere Milli denmesine karşıyım zinaysa her iki tarafa da zina
Ee öyle zaten zina ama biz daha rahatız toplum olarak o konuda bende onu diyorum
Tesettürlü müsün?
Maalesef daha rahatsınız ve ben bından nefret ediyorum
Evet
Yani erkekler rahat olmasın dindar olsun mu diyorsun?
Bayramın mübarek olsun bu arada
Ben bişey demiyorum yA of
Rahat olmamızdan niye nefret ediyorsun ki
Sizin yüzünüzden kimseye güvenemiyorum oldu mu? İnsanların sevdiği birini bulana kadar beklemesi çok mu zor yA ç*künğze sahip çıkamıyomusunuz biraz
Sevdiğin biri olsa yapacak misin yani?
Allah sevince zina olmuyor mu diyor
Hayır evlenmekten bahsediyorum
Ee tamam herkesin bir nasibi var herkes evleniyor
Sevgilin oldu mu hiç
Yani düşünsene birini çok sevip evleniyorsun ama o kişinin daha önce çok fazla ilişkisi olmuş birden fazla kişi gelip senin eşinle yaşadığı şeyleri anlatıyor orada burada onun hakkında konuşuyor belki silmedik fotoğrafları bile vardır ANLAMIYORUÖ hiç mi zorunuza gitmez ya
Olmadı güvenemiyorum çünkü anladın mı
Zorumuza gider bak empati yap bizde işte bu yüzden bakire kız istiyoruz evlenirken
İYİ MİSİN SEN YAAA SEN DEĞİLSİN İYİ FALAN gelmiş bakire kız istiyorum diyosın ilk yorumlara dön bi bak istersen insanlar tek gecelik takılabilir diyosun sen de senin gibi tek gecelik ilişkisi çok olmuş biriyle evlenirsin umarım herkes benzeriyle evlenir çünkü
Tamam dürüst oluyorum zina etmedim ben sadece kızlar bakır olduğumu öğrenirse bana ezik der diye korkuyorum 😓
Of hiç inandırıcı değilsin şu an canım mı var karşında senin git gide düşüyorsun bence sus
Yemin ediyorum öyle düşündüğüm için yalan söylüyorum yaptım diye
İnanmıyorum. En başta çık artık kabuğundan bilmem ne diyodun ne oldu ahaha gerçekten komiksiniz yaa
Onu da beni rahat biri san diye düşünmeni sağlamak için dedim ben kızların zinadan uzak durmasından yanayım
KIZLARIN uzak durmasından yanasın evet
Ne diyim zina yapın mı diyim? Kotu bir şey mi istiyorum 😓
Kızlar diyosım herkes demiyosım kızlar yapmasın erkekler yapsın diyorsun
Kızlara kızdığim için öyle diyorum
Ne tesadüf biz de erkeklere kızıyoruz
He öyle evet kızıyorsunuz sjwjskks
Umarım tez zamanda iyileşirsin
Neden öyle dedin ki
Ya da ben umarım iyileşebilirim zira beni delirttiniz saçma düşüncelerinizle
Offf offf sakin ol tamam ben bir şey demiyorum size
Keşke diyorum kızlar zina yapmasa zinadan uzak dursa çok mu kötü olurdu sanki
Ya sen diyosun ki kızlar uzak dursun kızlar kızlarla mı yapıyo sanki zinayı allahım ya erkeklerle yapıyo dimi kızlar yapmasın erkekler yapsın diyosun
Ee kızlar yapmasa erkekler nasıl yapacak?
Beynin protez mi yaaa of çıldırıcam ben ne diyorum günlerdir? Niye kızlar yapmasın diyosun karşılıklı yapılmasın tül suçu kızlara arıyosun resmen her iki tarafın da suçu var
Taciz diye bir şey var biz gidip bir kıza hadi yatalım mı diyoruz sanıyorsun kızlar bizi yoldan çıkarıyor
Kızların yani tüm suç öylemi
Yani bedenleri çekici olduğu için çoğunlukla kızlar bizi kendine çekiyor cazibeleri dişilikleri ile
Yapmayacak erkeği bile yoldan çıkarmak için uğraşan kızlar var
@Yamankopeerr haklısın
@Yamankopeerr belki bi nebze mantıklı insan gibi düşünebilir diye uğraştım da zaman kaybı oldu
ben anlattım sen uzattın hep
@Yamankopeerr sen nerden geldin lan
@Yamankopeerr engeli basıyorum sg o zaman
Dış görünüş tek başına yeterli değil
Yeterli bence
Benim için değil
Yakışıklı erkekden teklif gelse reddetmezsin
Karakteri kötüyse ederim
Bizim karakterimiz zamanında iyiydi de ne oldu bir bokun sahibi olamadım eskorta gidip duruyorum sert şekilde girişiyorum kadınlara bir nevi hıncımı alıyorum. Geç o işleri karakteri kötüyse reddedermiş. Allah aşkına bir kızın karakterli düzgün bir adamla sevgili olduğu nerede görülmüş duyulmuş?
Sen yanlış anladın
Yakışıklı değilse karakteri iyiyse yine de sevgili olmam arkadaş olurum sadece
yakışıklı olup da karakteri kötüyse yine olmam çünkü karakter önemli
Yani ikisi de olmalı anladın mı?
Yakışıklı ve karakterli zor kanka
yani mükemmel olmasına gerek yok
giyim tarzı falan güzel olsun farklı olsun
Animeci olsun birde dimi sjsjjs
ben anime izlemiyorum
ama olabilir
Profil resmine bakınca anime fanısın diye düşündüm
animeden değil o