Ben akıllı oldukça çevremdekiler bencillikte sınır tanımıyor napıcam daha çok fikir lazım?

Uzunca bir anlatım olucak bu. Ben yeni evlenicek biriyim. Nişanlım borç harç ödemesin diye aileler çok fazla borca girmesin diye kına bile yapmayacağım sadece sade bir nikah. Koltuk takımım alınırken bile karşı tarafı masrafa sokmadım ve mümkün olduğunca uygun fiyatlı ürünler aldım. Altın bilezik vs de istemedim kimseden. Herkes ne yapabiliyosa onu yapsın dedim. Gelin görün ki devletin yakında yeni evliler için çıkartıcak olucağı krediden kayınvalidem kendine sıfır araba almak için faydalanmak istiyor. 150 bin tllik kredinin 50 binini bize vericekmiş. Nişanlımla hayalim beraber oyun oynamak. Oda sana bilgisayar alırız diyor. Bende oyuncuyum bu arada. Ama yinede sırf borca girmemek için istemedim. Kayınvalideme ayrı bir sinirliyim. Altında 2016 model arabası olmasına rağmen bizden bunu bekliyor. Sözde kendi ödiycek ama ben güvenmiyorum. Söyleyin bana benim ne suçum var?

Ben akıllı oldukça çevremdekiler bencillikte sınır tanımıyor napıcam daha çok fikir lazım?