Bir gün doğru insan beni bulacak mı?

beni anlamıyor, beni dinlemiyor, beni üzüyor üzdüğünü kabul etmiyor, bana karşı çok saygısız aileme ve şahsıma küfür ediyor, o hep haklı ben hep suçluyum, sakin olamıyor çok öfkeli, çok kıskanç kendisi eski sevgilisiyle arkadaş ama benim normal bir erkekle mesafeli arkadaşlık kurmam onu rahatsız ediyor, beni çok ağlatıyor ama onsuz kalınca da ağlıyorum, tüm bunları yapıyor ve beni çok sevdiğini bana çok aşık olduğunu söylüyor.
daha flört aşamasında yaşandı hepsi sevgili olmadık. biliyorum tüm bunlar yanlış onunla konuşmayı kesmem gerekiyor ama öyle bağlandım ki kopamıyorum eskiden beni o kadar güzel seviyordu ki rüya gibiydi hayatımda ilk kez böyle şeyler hissediyordum sonra kavgalarımız çoğaldı böyle davranmaya başladı. ona tüm bunlardan rahatsız olduğumu söyledim ısrarla ben sana hiçbir şey yapmadım dedi ve 16 gün oldu ona soğuk yapıyorum, bugün bana kendini düzelteceğini söyledi ama hiç inancım kalmadı bence yine aynı devam eder. onunla hala aramız açık da olsa konuşuyoruz. konuşmak da konuşmamak da acı veriyor. biliyorum konuşmayı tamamen kesmem lazım ama olmuyor. sanki bir daha böyle sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum. davranışları beni artık katlanılamaz boyutta rahatsız ediyor ama kopamıyorum. konuşmayı tamamen kesersem büyük bir depresyona gireceğimi hissediyorum çok acı çekeceğim korkuyorum yapamıyorum. Bu durumdan kurtulmak mümkün mü? sonsuza kadar sürecekmiş gibi hissediyorum. bir gün doğru insan beni bulacak mı bana tüm acılarımı unutturacak mı?
Bir gün doğru insan beni bulacak mı?