- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen imkansızı sevmedim hatta aşka bile inanmıyorum ama İmkansız aşk, gerçekleşmesi zor veya mümkün olmayan bir aşk durumudur. Bu durum, bir kişinin diğerine olan duygularının karşılıksız kalması, iki kişinin de farklı yerlerde olması veya birçok engel gibi nedenlerle ortaya çıkabilir. Örneğin, bir kişinin evli olması veya uzun bir mesafede yaşaması, aşkın gerçekleşmesi için önemli bir engel olabilir. Bu tür engeller, aşkın yaşanmasını engelleyebilir ve bir kişinin hayallerindeki ilişkiyi gerçekleştirmesini zorlaştırabilir İmkansız aşkın nedeni çeşitli olabilir, örneğin karşılıksız sevgi, sosyal veya kültürel farklılıklar, mesafe veya yasal engeller gibi nedenlerden kaynaklanabilir. İmkansız aşk, çoğu zaman büyük acı ve hayal kırıklığı yaratabilir ve kişinin psikolojik sağlığını etkileyebilir. Bu nedenle, kişinin bu durumla başa çıkması ve ilerlemesi için destek ve yardım almaya ihtiyacı olabilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmuştu ikimiz de sevmiştik hayli. Ama hiçbir şey yapamıyoruz hani sevmekten başka. Konuşamayız çünkü flört etmiş olucaz ben metres gibi olucam, o yüzden sadece bakıyorduk uzaktan birbirimize. Ve bu bile beni üzmeye başlamıştı çünkü karısı vardı. Birine şans vermek istedim sonra.. Sevdim sandım sevgilimi ama meğer aklım hala ondaymış. Bu gerçekle yüzleştim ve sevgilimden ayrıldım yaptığım şey ona büyük ayıp olacaktı aksi halde. O ben sevgili yapınca çocuk yaptı sinirden. Şu an ne mi oldu? Olan doğan çocuğa oldu. Hala karşılaştığımızda buruk bi şekilde bakarız birbirimize. Genelde ben karşı kaldırıma geçiyorum onun gözlerini öyle görünce ağlamamak için. Kokumuzu bile bilmiyoruz kaç ay geçti birbirimizi gördüğümüzde aynı heyecanı yaşıyoruz falan. Velasılkelam bunlar geçer arkadaşlar. Seviyorum ama napayım çok seviyorum diye kadının yuvasını mı yıkayım? Onunla da gurur duyuyorum en azından ailesine yuvasına döndü doğru olanı yaptık o da ben de. Sakın kimsenin yuvasını yıkmayın aşk geçici sevgi kalıcı. Eminim eşini çocuğunu çok sevecek çok iyi bir baba olacak. Birbirimizi görmeye görmeye alışıcaz hem. Yavaş yavaş biticek bu burukluk. Hayatım boyunca da hiçbir zaman keşke tanışmasaydık demeyeceğim ki kişi olarak kaldı benim için. Keşke sevmeseydik arkadaş olsaydık ama iyi ki tanıdım onu. İyi ki hayatımın bi kenarından geçti gitti.
32 Yorumla- +1 yıl
Acıklı ve benzer bir hikaye ama iyi yapmışsınız.
- +1 yıl
En doğrusunu yapmıssın..🌸🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şükür evlilik olayı yok. Ama dört yıldır bakisarak sevdiğim biri var. Hakkında bazı bilgiler edindim. Daha önce evlenmiş. Hiç açılmıyor bana. Açılsa bile bizden olmayacagi ortada. Yaşantılarimiz çok farklı. Her gün ağlıyorum. Hiç benim olmayacak çünkü. Başkasına giderse diye ölüyorum. Depresyona girdim. İşe güce veremiyorum kendimi. Evde yaşayan ölü gibiyim. Çünkü yakın zamanda yine karşılaştık. Yine uzaktan takıp etti ve konuşmadi benimle. O günden sonra bu hale geldim. Bugüne kadar hep aynı şeyler oldu. Hep olmayacak kişilere aşık oldum ve başlamadan bitti. Bıktım artık. Millet aynı anda iki üç kişiyi idare eder ben burada enayi gibi ağlarım
25 Yorumla- +1 yıl
Daha önce evlendi diye mi istemiyorsun yani?
Cevap sahibi+1 yıl@sitenindelisii hayır yaşam tarzı Uygun değil. Ben açık bir bayanım ama muhafazakar görüşlü biriyim. Onu araştırdım tam tersi biri. Onu çok seviyorum ama beraber olamayız. Onunla yapamam çünkü.
Cevap sahibi+1 yıl@sitenindelisii çocuğu var mı yok mu onu da bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@ayla0302 Amin. Ne kadar zor bir durum olduğunu anlatamam. 😔😔
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanırım ben aşkı seviyorum. Kavuşmayı değil. İmkansız olması gerek. Elini tutmamam gerek. Sevdiklerim hep imkansızdı. Evli değildi de başka sebepler vardı. Kimseyi sevmemişim ben. Kalbim yok belkide. Şimdi lanet bir hastalıkla başbaşa kaldım. Yanlız ve kimseyi üzmeden ölmek daha iyi. Allah neylerse güzel eyler
11 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun neyin var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılYapmayın şunu... geride kalanlar O çocuklar o kadınlar neler cekiyor nelere maruz kalıyorlar bi bilseniz. Gönül bu evet secemiyor ama öyle bi sevdaya düsseniz dahi sadece kalbinize gömün lütfen Bencillik etmeyin...
21 Yorumla- +1 yıl
Sevmekten bahsettik sadece. Devamla alakalı bir şey yok ki soruda
Sevdim ne yazık ki. Ailelerimiz birbirinden nefret ediyor. Tabi aynı zamanda benim ailem onu bana layık görmüyor onun ailesi aynı şekilde beni. Çok büyük aşk yaşadık beş yıl boyunca. Ne yazık ki ailelerimizin müdehaleleri yüzünden ayrıldık. Zaten başlarken böyle olacağı belliydi ama insan aşacağını sanıyor ne bileyim ümitsizlikleri göz ardı etmeye çalışıyor. Onu unutmam kolay değil. Ayrılalı çok oldu ama hayatıma kimseyi almadım almam da şimdilik mümkün değil gibi görünüyor çünkü her şarkıda her güzel şeyde o gizlenmiş gibi geliyor. Allah kimseye yaşatmasın ne diyeyim. Kelebeğim derdi hep bana. Şimdi ise ona sadece “Kelebeğin seni hâlâ çok seviyor” demek isterdim. 💔
20 Yorumla
+1 yılİnanır mısınız ama söyleyeyim ben öğretmenime aşık oldum. aramızda 25 yaş var! Ama bilmiyorum çok zeki biri onu her gördüğümde kalbim hızlanıyor kelimeler ağzıma sıkışıp kalıyor ders dinleyemiyorum onun gözlerine bakmaktan o güldüğü zaman ister istemez bir gülümseme düşüyor yüzüme. İmkansız işte buydu. Üstelik evli hatta kızı var. Bir gün buluşur muyuz acaba. Umarım
11 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçmelisin.
+1 yılİçimden sana çok geç kalmışım.. sana yetişememisim diye düşündüğüm oldu.. ama sadece iç sesim.. sesli diyemedigim..
25 Yorumla- +1 yıl
İşte o iç ses bazen öyle gür çıkıyor ki bastırabilene aşkolsun.
- +1 yıl
Bastırıyorum.. çünkü incinmek istemiyorum.. bazen korkuların daha ağır basar..
- +1 yıl
Bazen bastırmaya güç yetmez. Demek mi o derece güçlü çıkmamış o ses.
- +1 yıl
Yaramaz duygularıma şimdi herkes odasına diye bağırıyorum.. sadece korkularıma sen kal derim .. alır karşıma konuşurum onunla.. beni ikna eder.. korkularımız en güçlü duygumuzdur..
- +1 yıl
Ama kimi zaman cesaretimiz korkularımızı dizginler, yener ve sen dur bakalım şurada der
Ben buraya imkansız aşk parçasını bırakıyorum imkansızların kadınıyım diyebilirim olmayacak duaları amin demeyi çok seviyorum herhalde 🙈
21 Yorumla- +1 yıl
İmkansıza talip olmak, bu cesareti göstermek önemli ama. Aşkın yangınında kül olmayı göze alamayanlar, aşkın gülüne talip olmasın dimi ama
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet çok imkansız ve dün gece sadece sesini duymak istedim 2 yıl sonra biraz sataştım benim olduğumu bilmiyordu ve küfürler eşliğinde de olsa sesini duydum hafifletir ve sandığım acımı körükledi
23 Yorumla- +1 yıl
Yapmamalıydın işte
Cevap sahibi+1 yılÇok özlemiştim 😢
- +1 yıl
Olsun şimdi daha kötü oldun
+1 yılBeraber olduğum kişiden başka gözüm kimseyi görmez , bunu düşünmek bile iğrenç.
23 Yorumla- +1 yıl
Düşünmek bile kötü ama bazen olmuyor mu istemeden de olsa?
- +1 yıl
Bu aldatmaktır istemeden ne ya?
- +1 yıl
Yahu bişey yapmadın sevdin sadece bu niye aldatmak olsun. Hem evli değil de başka bir imkansızlık olabilir
Umarım öyle bir şey başıma gelmez. Sevmedim.
11 Yorumla- +1 yıl
Gelmesin aman
+1 yılYani kız aşırı güzeldi o yüzden bence imkansızdı ama sevdim 🥲
12 Yorumla- +1 yıl
O Sevgi değil gözüne hoş gelmiş hayran olmuşsun. Nefsin yanıltmis seni. Kadın tesettürlü olmuş olsaydı beğenmez din bakmazdin bile. Boş iş bunlar. Sevmek O kadar basit değil.
- +1 yıl
@bitirim_05 doğru söyledin. Bu imkansız sevgi değil bence de
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmkansizligini bile bile devam ediyorum. B*. ok yoluna doğru ilerliyorum ama elimden bir şey gelmiyor
13 Yorumla- +1 yıl
İnsan ne kadar istemese de devam et diyor içinden bir ses dimi
Cevap sahibi+1 yılBen çok yaralandim kimseyi yaralamaya hakkim yok. bitecekse ondan bitsin
- +1 yıl
Bi şarkı geldi aklıma eskilerden
Yaraladınnn beniiii beniii beniiii
Gökhan Güney.
Biz işte böyleyiz yaralanalım ama kimseyi yaralamayalım diyoruz.
+1 yılİmkansız diye bişey yok müthiş bü önerim var herşeyin başı enerji …. özel tütsülerle Mardin’den gelen bi enerjistle düğün öncesinde sırlı bir enerji çalışması yaptırdım inanılmaz güzel oldu inanılmaz mutluyum tavsiyemdir düğününüzde hem güzel bi enerji çalışması hemde bi farklılık katmak isteyenlere mükemmel bi öneri bana öyle güzellikler getirdiki tabiki bu sadece evlilikler içinde değil ilişkiler bolluk bereket huzur için de
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkisi de evli çok seviyorlar ama evlenmeleri imkansız. Bir kaç kaçamak olsada, hatta çok yaş farkı olsada..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen evli o evli ama birbirinizi çok seviyorsunuz
- +1 yıl
Evet
+1 yılHayır sevmedim sevmeyeceğim de çok çabalarım çok emek gösteririm ama değmiyorsa ruhu bile duymadan uzaklaşırım.
10 Yorumla
+1 yılİmkansız diye bir şey yoktur. Ulaşılması zor olan şeyler vardır. Ama ulaşmak için ömrümü heba edemem kusura bakmasın o ulaşamadıklarım..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce imkanımız vardı çok sevmiştik birbirimizi. Şimdi imkansız olduk, o uzatıyor elini tutamıyorum. Sevsem bile bilmesin, içimde yaşarım 🥀
10 Yorumla Sevmedim. İmkansız beni sevdi bende ona imkansız olduğumu söyledim.
10 YorumlaSevmek değil hoşlantıydı. Okuldan bir çocuk ama başkasını seviyormuş. Bu da imkansız sayılır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Hep zaten imkansızı sevmedik mi? Ama çok yanlış bişeymiş çok acıverici haksızlık yaniii
10 Yorumla
+1 yılİmkansızı sevmemişim, imkansızın bir tarafını kaldırmışım.
10 Yorumla
1 yılBu gibi durumlara çok karşı bir insan olarak yazıyorum defalarca unutmaya çalıştım ama nafile kuzenime tutuldum onu çok seviyorum sevdiğimi söyledim olmayacağını bilerek söyledim ona çok aşığım şimdi kötü olduk en çok da bu koyuyor umarım çok mutlu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmkansızlik yıpratıyor olabildigince amma sewdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet o evliydi boşandı 3sene oldu aramızda çok yaş farkı var çok seviyoruz sonumuz hayırlı olur inşallah
13 Yorumla- +1 yıl
Çok yaş farkı çok sorun
Cevap sahibi+1 yılsorun yok benden genç hissediyo 😂
- +1 yıl
Olsun yine de sorun
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Nerde dingil var hemen tutulutorum ya
11 Yorumla- +1 yıl
😄😄
Yoo herkesin herkesle şansı olduguna inanirim
135 Yorumla- +1 yıl
Nasıl meselaa
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
Kimler kimlerlee? 😄😄
- +1 yıl
Ben görmüyorum 😄😄
- +1 yıl
😄😄😄 Şası olabilirim
- +1 yıl
İmkansız yok mu yani.
Peki adam evliyse - +1 yıl
Bizim üstümüze düşen niye yok peki 😄😄
- +1 yıl
Başka şeyler için bakan kadınlar evli olup olmadığına bakmaz mı
- +1 yıl
Deşifre etmesen burada ne var.. mesaj kapalı
- +1 yıl
😄😄😄😄😄 cevap ver o zaman
- +1 yıl
😄😄😄 soru vardı yaa
Başka şeyler için bakan kadınlar evli erkeğe ne der - +1 yıl
Kafam yarıldı 😄😄
- +1 yıl
Taş attın fena. Hatta kaya parçası 😄😄
- +1 yıl
Denk düşmediğine göre ben mi korüm yoksa kadınlardan o dediklerin yok mu 😄
- +1 yıl
😄😄😄😄 sen göstersen daha kolay olurdu bence
- +1 yıl
Neyse bu kadar şaka yeter ben yatayım en iyisi
- +1 yıl
Rüyamda olmasın yaa😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. imkansızdan nefret ederim
11 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle. Nefret etsen de başa geliyor işte
+1 yılSevme duygumu kaybettim desem
11 Yorumla- +1 yıl
Yapma ama yaaa
+1 yılolmazı oldurmaya çalıştım ama olduramadım. elime yüzüme bulaşınca vazgeçtim. imkansızı sevmek kolay olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde imkansız
13 Yorumla- +1 yıl
Sevdin mi imkansız
- +1 yıl
Sevdim
- +1 yıl
Yürekli insanlar var desene. Yalnız olmamak güzel
İki kişiyi sevmiştim..
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir imkansızlıktı peki
+1 yılİmkansızı Değil İmkansız Güzelliği Olan Birini Sevdim Aldattı :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok film bunlar. Öyle bişi yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılKuzenim ama onu 14 yıldır seviyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılİmkansızın peşinden gitmem. Çok sevsem bile...
10 Yorumla
+1 yılMadem imkansız sevmem olur biter
10 YorumlaSual: imalsızı sevdin mi?
Elcevap: evet11 YorumlaSevmek hata olurdu bende uzak durdum
10 Yorumla
+1 yılSevdim
10 Yorumla
+1 yılSevmedim sevdiklerim hep imkanlıydı 😃
10 Yorumlasevdim yahu! :D :D
10 YorumlaOlabilir
13 Yorumla- +1 yıl
İhtimal diyorsun
- +1 yıl
Peki o zaman yok gibi bi cevap bu
+1 yılHayır sanırım
11 Yorumla- +1 yıl
Sanma kesin hayır olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olmuştu
12 Yorumla- +1 yıl
Sonrası hüsran dimi
- +1 yıl
Evet vaktimi çaldı aynı zamanda
Gizli Üye(30-35)+1 yılburası imkansız aşkların ülkesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdik hemde nasıl anlatamamm
10 Yorumla
+1 yılHayır böyle bir şey yaşamadım
00 Yorumla
+1 yılKaderimi gördüm detayda.😅
00 Yorumla
+1 yılSevmedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevdim
10 Yorumla
+1 yılHayir sevmedim
10 Yorumla
+1 yılSevdim ama elde var sıfır 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevmek istedim
10 Yorumla
+1 yılHayır. Hamdolsun ki.
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaEvet hayali
10 Yorumla
+1 yılHayır..
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla